- 18 Şubat 2014
- 286
- 226
- 53
- 35
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #3.241
Suan adetim onumuzdeki hafta gitmek istiyorum cesaretimi toplayip:) istanbul da olanlar oneriniz varmi hastane doktor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben canim üç kere hamile kaldim ama düştüler üçu de kimyasal gebelikmis bir neden bulamadilar kana genetige bakildi. Pıhtılaşma var ama son hamileligimde igne kullandigim halde düştü. Geçen ay Laparoskopi yapildi bisey çıkmadı yine doktor alti ay siz deneyin dedi basladik denemelere bakalım canım. Tam kendimi topluyorum birinin hamile haberiyle yıkılıyorum hele de yakin biri olunca zor oluyor. Bu arkadaş da degil eltim haftada en az bir kere beraber olacagimiz kişi. Eşim dün çok takiyon kafana bizimde olur diyo. Ama gelde bana anlat dedigin gibi gün geçtikçe korkum artıyor ya hiç hamile kalamazsam diye...Evet benimde 2 sene olacak önümüzdeki ay.. Her ay bendeki stres katlanarak artıyor. Çevre baskısı artıyor.. Anneler her gördüklerinde soruyor.. Bunun üstüne birilerinin hamile olduğunu duymaya tahammülüm kalmadı ne kadar sevdiğim insanlar olsalarda. Doktora gidiyormusun sbir sorun varmı
Korkma canim iki dk da doktor bakiyor. Inan ilk zamanlar bende çok korkuyordum ama galiba alistimKizlar buarada bende 1.5 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz ama hic doktora gitmedim muayeneye.Korkuyorum nedense alttan muayeneden.Bi öneriniz var mi ?
Sanki kendim yazdim sandim benimde iki tane dusugum oldu genetikte bisey cikmadi sanki artik olmayacak gibi hissediyorum:-(Ben canim üç kere hamile kaldim ama düştüler üçu de kimyasal gebelikmis bir neden bulamadilar kana genetige bakildi. Pıhtılaşma var ama son hamileligimde igne kullandigim halde düştü. Geçen ay Laparoskopi yapildi bisey çıkmadı yine doktor alti ay siz deneyin dedi basladik denemelere bakalım canım. Tam kendimi topluyorum birinin hamile haberiyle yıkılıyorum hele de yakin biri olunca zor oluyor. Bu arkadaş da degil eltim haftada en az bir kere beraber olacagimiz kişi. Eşim dün çok takiyon kafana bizimde olur diyo. Ama gelde bana anlat dedigin gibi gün geçtikçe korkum artıyor ya hiç hamile kalamazsam diye...
evet psikolojilerimiz bozuldu..buda bizim sınavımızdır belkide..artık diyecek bişeyde bulamıyorummBen canim üç kere hamile kaldim ama düştüler üçu de kimyasal gebelikmis bir neden bulamadilar kana genetige bakildi. Pıhtılaşma var ama son hamileligimde igne kullandigim halde düştü. Geçen ay Laparoskopi yapildi bisey çıkmadı yine doktor alti ay siz deneyin dedi basladik denemelere bakalım canım. Tam kendimi topluyorum birinin hamile haberiyle yıkılıyorum hele de yakin biri olunca zor oluyor. Bu arkadaş da degil eltim haftada en az bir kere beraber olacagimiz kişi. Eşim dün çok takiyon kafana bizimde olur diyo. Ama gelde bana anlat dedigin gibi gün geçtikçe korkum artıyor ya hiç hamile kalamazsam diye...
Olur canım olur merak etmeAyy insallah bendede o alışkanlık olur düzenli olarark gider kontrollerimi yaptiririm .
:) :)
Ayni bende canim. Esim diyo elbet tutunacak bir gün diye ama ben de hiç umut yok. Kanina da bakildi mi canim bende pıhtılaşma cikti iğne kullandigim halde düştü. Simdi yediklerime dikkat ediyorum doktor yumurta kalitesizliginden de olabilir dediSanki kendim yazdim sandim benimde iki tane dusugum oldu genetikte bisey cikmadi sanki artik olmayacak gibi hissediyorum:-(
bende de tiroid var kan pihtilasmasida testin bitanesinde var doktor az da olsa etkiler dedi ama bende zaten igne kullanmistim nasip demekki ne diyelimAyni bende canim. Esim diyo elbet tutunacak bir gün diye ama ben de hiç umut yok. Kanina da bakildi mi canim bende pıhtılaşma cikti iğne kullandigim halde düştü. Simdi yediklerime dikkat ediyorum doktor yumurta kalitesizliginden de olabilir dedi
Aynen öyle canim nasip degilmis demek ki. bana da doktor pıhtılaşmadan dusuyor olsa dokuz yada onuncu haftada duserdi dedi. Ama benim hep bir aylikken düştü hic keseyi göremedim. Var bi nedeni ama bilmiyorum ne canim herseyin hayirlisi bakalimbende de tiroid var kan pihtilasmasida testin bitanesinde var doktor az da olsa etkiler dedi ama bende zaten igne kullanmistim nasip demekki ne diyelim
Bende ekimden beri deniyorum cnm. Stres yapmamız gerekiyor hele benim prolaktinim yüksek ama insan kendine sıkıntı yapmadan duramıyor. Her ay bi ümit ve hayal kırıklığı, kendi kendime ümitlenmemeyim diyorum okumayayım hiç bir şeyi buraya girmemeyim ama her defasında yine burda buluyorum kendimi. Her şeyin zamanı var diyorum demekki beklemem gerekiyor diyorum rahat olmaya çalışıyorum daha sonra yine bu ay hamile kalırsamı düşünürken yakalıyorum kendimi. Rahat olmak çok önemli biliyorum ama kendime dinletemiyorum. En kısa zamanda sevinçlerimizi paylaşırız inşallah cnm,,merhaba arkadaşlar bende son 5 aydır deniyorum, olmuyor. Doktora gittim her şey normal dedi. yaşım 33.. çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum. Her ay yumurtlama günü takip et, o günler birlikte olmaya çalış, ezkaza o gün eve misafir gelirse başka bi stress, çalışıyorum bide kafayı kırmak üzereyim. bu ayda adetime 3 gün var karın ağrısından ölüyorum, ayaklarım buz gibi anlayacağınız bu ay da fossss.. Allahım sen yardım et ya..
Canım benimde 3 kaybım var. İkisi 5 hafta olmadan kese görünmeden düştü biri 7.5 haftalık kalbi durdu.Aynen öyle canim nasip degilmis demek ki. bana da doktor pıhtılaşmadan dusuyor olsa dokuz yada onuncu haftada duserdi dedi. Ama benim hep bir aylikken düştü hic keseyi göremedim. Var bi nedeni ama bilmiyorum ne canim herseyin hayirlisi bakalim
Cnm bende yazın senin gibi bir düşük yaşadım 5. Haftada daha yerleşmemişti bile tabi o Zaman Bebek düşünmediğim için sallamadım o yanlışlıkla olmuştu yumurtlama gününden sonra bende geç olsada döllenmişti şimdi düşünüyorum doktora gittim bi problem varmı diye prolaktin 40 çıktı. Prolaktin yumurtanın olgunlaşmasını yada verimli olmasını engelliyo , şimdi düşünüyorum belki o gebelikte o Zaman bu sebepten düştü, yumurta takibi yapıyomusun mesela ayın 21 de progestoron hormonu 10 nun üzerinde çıkarsa sağlıklı yumurtladığının kanıtıymış benim bu ay prolaktin 30 a düştü . 21 de 10 U geçmeyebilir belki prolaktin yüzünden ama ben yinede ölçtürmeyi düşünüyorum.Canım benimde 3 kaybım var. İkisi 5 hafta olmadan kese görünmeden düştü biri 7.5 haftalık kalbi durdu.
Yumurta yada sperm mi kalitesiz acaba?
Bende pco eşimde düşük morfoloji var. 8 ay bitti Son düşüğümün üstüne hala gebelik olmadı
Klomen falan hiç kullanmadım şimdiye kadar ama bu ay da olmazsa artık düşünüyorum...