- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #3.201
bucada okudum ben su an tokatta yasıyırumAliagadayim canım sen nerde yaşıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bucada okudum ben su an tokatta yasıyırumAliagadayim canım sen nerde yaşıyorsun
basladın mı cnm kaçıncı gundesın cookkk heyecanlı bı bekleyısssbende bu ay serophene kullanıcam.. ve ilk defa.. daha önce hiç ilaç kullanmadım..merakla beklemelerdeyim.. allah gönlümüze göre versin
canım adet tarihim aralık 20 veya 21..evet çok heyecanlı ama bakalım ALLAH IM çok bekletmez istediğimizi verir inşallah..5 gün kullanıcam bakalum sonrada adetin 13. günü kontrole gidicembasladın mı cnm kaçıncı gundesın cookkk heyecanlı bı bekleyısss![]()
Ben de egemen mezunumbucada okudum ben su an tokatta yasıyırum
Ne hissettiginizi cok iyi biliyorum ahh aylarca yillarca neler cektim bennnBen de egemen mezunum
Ne güzel burda herkese cevap yazıyorsun moral veriyosun ilgileniyosun bu gerçekten güzel
nasıl test sonucları merak ettım cnm
Normal şekilde çocuk sahibi olup cefa çekmeyen biri bu halden anlamaz gerçekten. .. herkes hamile kalıyor ne kadar basit bir olay bir ben mi bahtsizim diyosun bir ben mi böyleyim ve uzuluyorsunNe hissettiginizi cok iyi biliyorum ahh aylarca yillarca neler cektim bennn
evet haklısınNormal şekilde çocuk sahibi olup cefa çekmeyen biri bu halden anlamaz gerçekten. .. herkes hamile kalıyor ne kadar basit bir olay bir ben mi bahtsizim diyosun bir ben mi böyleyim ve uzuluyorsun
hayırlı olsun ınnsallahh rabbım bu ay verır eylulde bebısın kucagında olurrrrrcanım adet tarihim aralık 20 veya 21..evet çok heyecanlı ama bakalım ALLAH IM çok bekletmez istediğimizi verir inşallah..5 gün kullanıcam bakalum sonrada adetin 13. günü kontrole gidicem
ıste bu yuzden buralarda toplanıyoruz kendımız gıbılerı arıyoruz cunku agactan dusenı agactan duısen anlıyor baskası anlamıyorNormal şekilde çocuk sahibi olup cefa çekmeyen biri bu halden anlamaz gerçekten. .. herkes hamile kalıyor ne kadar basit bir olay bir ben mi bahtsizim diyosun bir ben mi böyleyim ve uzuluyorsun
hangı degerın bu cnmCanım 41 den 30 a düşmüş. Ama sınır 26 bu ayda içeceğim.
Fazla yuksek degilmis cnm neden bir ay dostinex kullanmiorsun aninda dusurur dr vermedi miArkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorum lakin süt hormonum yüksek sürekli 22 idi aralığın 1 de. Adetimin 21.günü yaptırdığım teste progesteronum 13.3 prolaktinim 32.68 süt hormonum yüzünden mi hamile kalamıyorumtsh değerlerim hepsi normal fsh lh hepsi güzel. Bana yardımcı olur muusnuz
Aldım ama yine yükseliyorFazla yuksek degilmis cnm neden bir ay dostinex kullanmiorsun aninda dusurur dr vermedi mi
Peki progesteron değerim nedirFazla yuksek degilmis cnm neden bir ay dostinex kullanmiorsun aninda dusurur dr vermedi mi
Progesteron 10un uzerinde cikinca yumurtan catlamis demek adetin 21. Gunu olculur o baska gunde olcmenin bi anlami yok kiPeki progesteron değerim nedir
35 e kadar hmile kalabilirsin zor olur ama olur yaniAldım ama yine yükseliyor![]()
Allahım acisin halimize bizlere evlat versin başka türlü olmucakıste bu yuzden buralarda toplanıyoruz kendımız gıbılerı arıyoruz cunku agactan dusenı agactan duısen anlıyor baskası anlamıyoraman ben onlarla konusmuyorum bıle hemen sukret anma sukret bacım moduna gırıyolar sankı sukretmıyoruz heee
amın cnmm teez zamanda versın yavrunuAllahım acisin halimize bizlere evlat versin başka türlü olmucak
Amin canim insallah pazartesi dr s gidicez aşılama içinamın cnmm teez zamanda versın yavrunu