• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canım adet tarihim aralık 20 veya 21..evet çok heyecanlı ama bakalım ALLAH IM çok bekletmez istediğimizi verir inşallah..5 gün kullanıcam bakalum sonrada adetin 13. günü kontrole gidicem
hayırlı olsun ınnsallahh rabbım bu ay verır eylulde bebısın kucagında olurrrrr :KK68:

Normal şekilde çocuk sahibi olup cefa çekmeyen biri bu halden anlamaz gerçekten. .. herkes hamile kalıyor ne kadar basit bir olay bir ben mi bahtsizim diyosun bir ben mi böyleyim ve uzuluyorsun
ıste bu yuzden buralarda toplanıyoruz kendımız gıbılerı arıyoruz cunku agactan dusenı agactan duısen anlıyor baskası anlamıyor :( aman ben onlarla konusmuyorum bıle hemen sukret anma sukret bacım moduna gırıyolar sankı sukretmıyoruz heee

Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorum lakin süt hormonum yüksek sürekli 22 idi aralığın 1 de. Adetimin 21.günü yaptırdığım teste progesteronum 13.3 prolaktinim 32.68 süt hormonum yüzünden mi hamile kalamıyorum :( tsh değerlerim hepsi normal fsh lh hepsi güzel. Bana yardımcı olur muusnuz

Arkadaşlar hamile kalmaya çalışıyorum lakin süt hormonum yüksek sürekli 22 idi aralığın 1 de. Adetimin 21.günü yaptırdığım teste progesteronum 13.3 prolaktinim 32.68 süt hormonum yüzünden mi hamile kalamıyorum :KK43: tsh değerlerim hepsi normal fsh lh hepsi güzel. Bana yardımcı olur muusnuz
Fazla yuksek degilmis cnm neden bir ay dostinex kullanmiorsun aninda dusurur dr vermedi mi

ıste bu yuzden buralarda toplanıyoruz kendımız gıbılerı arıyoruz cunku agactan dusenı agactan duısen anlıyor baskası anlamıyor :KK43: aman ben onlarla konusmuyorum bıle hemen sukret anma sukret bacım moduna gırıyolar sankı sukretmıyoruz heee
Allahım acisin halimize bizlere evlat versin başka türlü olmucak

Back
X