hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

ayy canım yaa Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla yine olur. bana doktorum progestan falan demedi ama o zaman ben nar suyu içiyim o yükseltiyomuş progesteronu hem meyvesuyu bi zararı da olmaz. Yalnız bişey danışmak istiyorum benim şuan boğazım şişti antibiyotik kullanmam lazım ama belki hamileyimdir diye kullanamıyorum salı günü iğne vurulmuştum bunu öğrenebilmenin hiçbi yolu yok mu hasta yatıyorum ama korkudan ilaç alamıyorum :(

ayy canım yaa Allah sabır versin inşallah hayırlısıyla yine olur. bana doktorum progestan falan demedi ama o zaman ben nar suyu içiyim o yükseltiyomuş progesteronu hem meyvesuyu bi zararı da olmaz. Yalnız bişey danışmak istiyorum benim şuan boğazım şişti antibiyotik kullanmam lazım ama belki hamileyimdir diye kullanamıyorum salı günü iğne vurulmuştum bunu öğrenebilmenin hiçbi yolu yok mu hasta yatıyorum ama korkudan ilaç alamıyorum :KK43:
Yok bence sbret ilac icme bi kac gun dha sabret ihlamur ic fazla d abrtma

arkadaşlar benim rahmimde perde vardı bu yaz operasyon geçirdim düzeldiğiniz umuyoruz..bu ay forever living adlı markanın ürünlerini kullanmaya başladım.reglim 3 gün geçti ve bu ay hiç lekelenme de olmadı.ara ara sancım oluyor.önceleri reglimden bir hafta önce lekelenmem olurdu.sizce hamile olabilir miyim? yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptırmaya karar verdim zaten..kafam çok karışıl :S

arkadaşlar benim rahmimde perde vardı bu yaz operasyon geçirdim düzeldiğiniz umuyoruz..bu ay forever living adlı markanın ürünlerini kullanmaya başladım.reglim 3 gün geçti ve bu ay hiç lekelenme de olmadı.ara ara sancım oluyor.önceleri reglimden bir hafta önce lekelenmem olurdu.sizce hamile olabilir miyim? yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptırmaya karar verdim zaten..kafam çok karışıl :S
Insallh yaza kadar olur rabbim emeklerimizi bosa cikarmasim

Olsun cnm hayirlisi boyleymis ne yapalim su kimyasal gebelik benim duzenimi bozdu ben 2 ay adet olmadigim cok nadir olmustur 30 35 gunde olurdum yani neyse vardir bir hayir birdahaki ay belki mutlu haberi aliriz su yasin listesi bi bitsin bi sure girmiycm buraya da biraz uzak durayim vakit dha hizli gecer
BAK ŞİMDİ BU OLMADI BİZDEN UZAK NASIL DAYANACAN.ÖZLEMİYECEKMİSİN BİZİ.İSTERSEN OKUMALARA ÖNCÜLÜK YAPMA YORUCU OLUYOR BUYUK SORUMLULUK DEVAMLI TAKİP ETMEN GEREKİYOR.HERKES KENDİ OKUSUN OKUYACAGINI.BEN BUGÜN HATİM YAPMAYA BASLADIM.EGER İSTERSEN YİNE BASLATIRSIN YADA BASKASI BASLATIR.BENDE BASLATIRIMDA SAYFA OLUSTURMAYI BİLMİYORUM.SEN CANINI SIKMA.BAK NE KADAR KİŞİ SENİN SAYENDE OKUMALAR YAPTI DUALAR ETTİ.AMA BİZİDE SENSİZ BİRAKMA

BAK ŞİMDİ BU OLMADI BİZDEN UZAK NASIL DAYANACAN.ÖZLEMİYECEKMİSİN BİZİ.İSTERSEN OKUMALARA ÖNCÜLÜK YAPMA YORUCU OLUYOR BUYUK SORUMLULUK DEVAMLI TAKİP ETMEN GEREKİYOR.HERKES KENDİ OKUSUN OKUYACAGINI.BEN BUGÜN HATİM YAPMAYA BASLADIM.EGER İSTERSEN YİNE BASLATIRSIN YADA BASKASI BASLATIR.BENDE BASLATIRIMDA SAYFA OLUSTURMAYI BİLMİYORUM.SEN CANINI SIKMA.BAK NE KADAR KİŞİ SENİN SAYENDE OKUMALAR YAPTI DUALAR ETTİ.AMA BİZİDE SENSİZ BİRAKMA
Oyle dedim ama duramadim ki cnm gene geldim ruyanda dogum yaptirmissin cnm insallah bizlerden birinin haberidir bu yeni okumalara soyle bi toplasalim daha son liste bitmdi o da bitsin sonra beraber karar verelim zaten sayi vermeyelim kim ne kadr okuduysa hediye edelim takibi de kolay olur

Oyle dedim ama duramadim ki cnm gene geldim ruyanda dogum yaptirmissin cnm insallah bizlerden birinin haberidir bu yeni okumalara soyle bi toplasalim daha son liste bitmdi o da bitsin sonra beraber karar verelim zaten sayi vermeyelim kim ne kadr okuduysa hediye edelim takibi de kolay olur
canim surec bizi gelgitlere surukluyor blgsdrin dedigi gibi ozlersin bizi dayanamazsin:)hem sen gercekten burda hepimize yardimci olmaya calisiyorsun bunun bile mukafatini hic beklemedigin zamanda alirsin canim...bizi birakmak yok baskanim...

canim surec bizi gelgitlere surukluyor blgsdrin dedigi gibi ozlersin bizi dayanamazsin:)hem sen gercekten burda hepimize yardimci olmaya calisiyorsun bunun bile mukafatini hic beklemedigin zamanda alirsin canim...bizi birakmak yok baskanim...
Birakmam sizi canlarimsiniz yha ben okulda bile teneffuslerde buraya giriyom valla ozlerim birakamam insallah su bir ay tez gecer de bi sorun cikmadan baslarim tedaviye

TMM CANIM SEN NASIL İSTİYORSAN ÖYLE YAPARIZ

Back
X