- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.001
Inş cnm bu ay çok ümidim yok kanama var ama sonraki ay olur belki :) sen ne yaptın nasıl gidiyor. :)canim rahim filminden sonra 2 arkadasim hemen gebe kaldi insallah senin de oyle olur....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inş cnm bu ay çok ümidim yok kanama var ama sonraki ay olur belki :) sen ne yaptın nasıl gidiyor. :)canim rahim filminden sonra 2 arkadasim hemen gebe kaldi insallah senin de oyle olur....
Sende varmı gelişmeler cnm bu arada bende öğretmenim:)Ni dimik![]()
bu ay duzene girersin canim insallah...ne olsun canim iyi olmaya calisiyorum sabah dr.a gidecegim bakalim ne diyecek...Inş cnm bu ay çok ümidim yok kanama var ama sonraki ay olur belki :) sen ne yaptın nasıl gidiyor. :)
Inş cnm :) hadi hayırlı haberlerle gel inş cnm yazmayı unutma :)bu ay duzene girersin canim insallah...ne olsun canim iyi olmaya calisiyorum sabah dr.a gidecegim bakalim ne diyecek...
insallah canım...yazarım tabii ki....Inş cnm :) hadi hayırlı haberlerle gel inş cnm yazmayı unutma :)
Amin canım amin inşallah en kısa zamanda olur isteyen herkesintüp bebekle olanda varmış kendiliğinden olanda ne diyim artık Allah kötü şeyler yasamaktan korusun
Tatlım sağlıklı hayirli rabbim eline almayi nasip etsin darısı başımıza.arkadaşlar dün reglim 4 gün gecikmişti.gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı..şok oldum tam iki sene sonra o çift çubuğu görmek bana da nasip oldu çok şükür..tabi önce ne yapacağımızı bilemedik.ve evimizin yanındaki hastaneye gidip kan testi yaptırdık.değer de normal çıktı.3969..bugün doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..dış gebelik, kimyasal gebelik, vs. vs.o k adar çok ki bunlar artık...insanın aklında hep bir şüphe oluyor..lütfen dua edin bizim için.. Allah isteyen herkese nasip etsin
aaa ne güzel senın branş ne canımSende varmı gelişmeler cnm bu arada bende öğretmenim:)
ayyy cok sevındım canım darısı bızlerın basına mınnak çok guzeldır o şimdi annesi hamılelık takvımı yapmadın hala :)selamlar kizlar nasilsiniz...ben bugun dr.a gittim keseyi gorduk cok sukur...10 gun sonra da kalp atisi icin gidecegim kismetse...Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah....
çok sevındımmm ophhh dRISI BIZE HADI 2 OLDUNUZ SAYFA BEBİŞLERLE DOLSUN INSALLAHHHH DEGERIN DE COK GUZEL 500 U GECINCE DIS GEBELIK KIMYASAL FILAN OLMUYORMUS CNM GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUNarkadaşlar dün reglim 4 gün gecikmişti.gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı..şok oldum tam iki sene sonra o çift çubuğu görmek bana da nasip oldu çok şükür..tabi önce ne yapacağımızı bilemedik.ve evimizin yanındaki hastaneye gidip kan testi yaptırdık.değer de normal çıktı.3969..bugün doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..dış gebelik, kimyasal gebelik, vs. vs.o k adar çok ki bunlar artık...insanın aklında hep bir şüphe oluyor..lütfen dua edin bizim için.. Allah isteyen herkese nasip etsin
gelişme olmaz mı cnm dk hapı kullanıoyorum kıstım cıktı gecen muayenede öğrendım :) gelişme bu bendekiSende varmı gelişmeler cnm bu arada bende öğretmenim:)
amin canim insallah siz de en kisa zamanda yasarsiniz bunlari...ya adrenalincim takvim falani birak hamile oldugumu bile cok aklima getirmiyorum ters bir sey olacak diye....inan dr.a girmeden esime dedim ki kotu bir sey olsa bile hazirim...yani anlaycagin diken ustundeyim sevinmek kelimesi su anda uzak bana hakikaten zor ya....ayyy cok sevındım canım darısı bızlerın basına mınnak çok guzeldır o şimdi annesi hamılelık takvımı yapmadın hala :)
tabı cnm zor bende hamıle kalınca yapmıycam takvimamin canim insallah siz de en kisa zamanda yasarsiniz bunlari...ya adrenalincim takvim falani birak hamile oldugumu bile cok aklima getirmiyorum ters bir sey olacak diye....inan dr.a girmeden esime dedim ki kotu bir sey olsa bile hazirim...yani anlaycagin diken ustundeyim sevinmek kelimesi su anda uzak bana hakikaten zor ya....
Gözün aydın cnmselamlar kizlar nasilsiniz...ben bugun dr.a gittim keseyi gorduk cok sukur...10 gun sonra da kalp atisi icin gidecegim kismetse...Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah....
Geçmiş olsun canım hadi inş çabalarımız sonuç versin bebekler gelsingelişme olmaz mı cnm dk hapı kullanıoyorum kıstım cıktı gecen muayenede öğrendım :) gelişme bu bendeki
insallah onumuzdekı ay bır puruz cıkmassa tedavıye baslıycam
Benimde arkadasim eahim filminden sonra bamile kalmistiiGeçmiş olsun canım hadi inş çabalarımız sonuç versin bebekler gelsin![]()
İnş cnm hepimiz kalırız. şimdiden heyecanlıyım temiz çıktı film diye ümidimi kesmiştim tedavisiz olmaz diyordum da ikimizde de bişey çıkmayınca heyecanlı aylar yine başladıBenimde arkadasim eahim filminden sonra bamile kalmistii) insalah sende kalirsiii