hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

arkadaşlar dün reglim 4 gün gecikmişti.gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı..şok oldum tam iki sene sonra o çift çubuğu görmek bana da nasip oldu çok şükür..tabi önce ne yapacağımızı bilemedik.ve evimizin yanındaki hastaneye gidip kan testi yaptırdık.değer de normal çıktı.3969..bugün doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..dış gebelik, kimyasal gebelik, vs. vs.o k adar çok ki bunlar artık...insanın aklında hep bir şüphe oluyor..lütfen dua edin bizim için.. Allah isteyen herkese nasip etsin

arkadaşlar dün reglim 4 gün gecikmişti.gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı..şok oldum tam iki sene sonra o çift çubuğu görmek bana da nasip oldu çok şükür..tabi önce ne yapacağımızı bilemedik.ve evimizin yanındaki hastaneye gidip kan testi yaptırdık.değer de normal çıktı.3969..bugün doktora gidicem inşallah bir sorun yoktur..dış gebelik, kimyasal gebelik, vs. vs.o k adar çok ki bunlar artık...insanın aklında hep bir şüphe oluyor..lütfen dua edin bizim için.. Allah isteyen herkese nasip etsin
Tatlım sağlıklı hayirli rabbim eline almayi nasip etsin darısı başımıza.

selamlar kizlar nasilsiniz...ben bugun dr.a gittim keseyi gorduk cok sukur...10 gun sonra da kalp atisi icin gidecegim kismetse...Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah....

selamlar kizlar nasilsiniz...ben bugun dr.a gittim keseyi gorduk cok sukur...10 gun sonra da kalp atisi icin gidecegim kismetse...Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah....
ayyy cok sevındım canım darısı bızlerın basına mınnak çok guzeldır o şimdi annesi hamılelık takvımı yapmadın hala :)

çok sevındımmm ophhh dRISI BIZE HADI 2 OLDUNUZ SAYFA BEBİŞLERLE DOLSUN INSALLAHHHH DEGERIN DE COK GUZEL 500 U GECINCE DIS GEBELIK KIMYASAL FILAN OLMUYORMUS CNM GÖZÜMÜZ AYDIN OLSUN

Sende varmı gelişmeler cnm bu arada bende öğretmenim:)
gelişme olmaz mı cnm dk hapı kullanıoyorum kıstım cıktı gecen muayenede öğrendım :) gelişme bu bendeki
insallah onumuzdekı ay bır puruz cıkmassa tedavıye baslıycam

ayyy cok sevındım canım darısı bızlerın basına mınnak çok guzeldır o şimdi annesi hamılelık takvımı yapmadın hala :)
amin canim insallah siz de en kisa zamanda yasarsiniz bunlari...ya adrenalincim takvim falani birak hamile oldugumu bile cok aklima getirmiyorum ters bir sey olacak diye....inan dr.a girmeden esime dedim ki kotu bir sey olsa bile hazirim...yani anlaycagin diken ustundeyim sevinmek kelimesi su anda uzak bana hakikaten zor ya....

amin canim insallah siz de en kisa zamanda yasarsiniz bunlari...ya adrenalincim takvim falani birak hamile oldugumu bile cok aklima getirmiyorum ters bir sey olacak diye....inan dr.a girmeden esime dedim ki kotu bir sey olsa bile hazirim...yani anlaycagin diken ustundeyim sevinmek kelimesi su anda uzak bana hakikaten zor ya....
tabı cnm zor bende hamıle kalınca yapmıycam takvim

arkadaşlar doktora gittik ve keseyi gördük.Allah hepinize nasip etsin.umarım hepimizinki sağlıklı bir şekilde yerleşir ve sonlanır :)tam iki senedir deniyoruz. bu ay yumurtlama tedavisine başlayacaktık ama ben stres olduğum için gitmedim tabi eleştirildim de hem istiyorsun hem de tedavi görmüyorsun diye.. bu ay hiç düşünmedim diyebilirim bu bebek olayını.bir de şunu tavsiye edebilirim naçizane doktor hiç bir problem olmadığını söylüyorsa yumurta ya da sperm kalitesini arttırmak için kullanacağınız ürünler var.omega 3, b12,folic asit,propolis.. forever living adlı şirketin ürünleri . bana annem ayarladı o kadar ısrar etti ki ancak bir senenin sonunda kullanmaya ikna oldum.yaklaşık 37- 40 gün kadar kullandım ve sonuç pozitif.biraz pahalı 40 günde yaklaşık 700 lira harcadık ama sanırım değdi..Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah..

Benimde arkadasim eahim filminden sonra bamile kalmistii :KK66:) insalah sende kalirsiii
İnş cnm hepimiz kalırız. şimdiden heyecanlıyım temiz çıktı film diye ümidimi kesmiştim tedavisiz olmaz diyordum da ikimizde de bişey çıkmayınca heyecanlı aylar yine başladı :KK53::rolleyes:sen nezamandır istiyosun bebek?

Son düzenleme:
Back
X