hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

adrenalin canım nerelerdesin nasılsınız?
Ah canim sorma dun sabah siddetli karin agrisiyla uyandim iki saat kivrandim dra gittim ogleden sonra kistim patlamis agri kesici verdi dr simdi onun agrisi gecti iyiyim simdi de boynum tutuldu yhaa noluyo bana anlamadim boynum gecen hafta tutulmustu bu sabah tekrar etmis onun agrisiyla uyandim bi kas gevsetici buldum ictim bakalim faydasi olacak mi

Ah canim sorma dun sabah siddetli karin agrisiyla uyandim iki saat kivrandim dra gittim ogleden sonra kistim patlamis agri kesici verdi dr simdi onun agrisi gecti iyiyim simdi de boynum tutuldu yhaa noluyo bana anlamadim boynum gecen hafta tutulmustu bu sabah tekrar etmis onun agrisiyla uyandim bi kas gevsetici buldum ictim bakalim faydasi olacak mi
gecmis olsun canim boyun tutulmasi zordur bilirim...kas gevsetici iyi geliyor ya da krem seklinde olan ilaclar benim agrimi hemen sokuyordu canim...

Kistin gitti yani çok sevindim canım inş adetin de düzelir belki bu arada ben hala olmadım yaaaa ilaç biteli 8 gün oldu akşam 9 a girCem cumaya kadar olmazsam doktora gidicem tekrar neden olmuyorum ya senin bu kadar uzun sürüyo muydu olman canım ?

Kistin gitti yani çok sevindim canım inş adetin de düzelir belki bu arada ben hala olmadım yaaaa ilaç biteli 8 gün oldu akşam 9 a girCem cumaya kadar olmazsam doktora gidicem tekrar neden olmuyorum ya senin bu kadar uzun sürüyo muydu olman canım ?
Hayatim boyunca iki defa oldu cnm sen hamile olabilir misin tarlusal bebege zarar vermiyor degilsen adet oluyorsun heveslendirmiyim de yine insallah oyledir cnm

Cok sukur cnm kistim yok artik cok mutluyum dr adet olunca gel dedi igneye devam edicez yum gelisirse direk asilama yaptiriyorum rabbim izin verirse

gecmis olsun canim boyun tutulmasi zordur bilirim...kas gevsetici iyi geliyor ya da krem seklinde olan ilaclar benim agrimi hemen sokuyordu canim...
Esim gitti krem de aldi surduk gecti biraz cok kotu bisey yhaa rabbim dermansiz dert vermesin

insallah canim guzel bir gun olur hepimiz icin bu ay guzel haberler veririz...hava buz resmen okullar tatil oldu sinavlar kaldi sikisacak her sey of ya...
Ayyy aewet ben dun de gidemedim bugun bos gunumdu ama tatil oldu bana zarari olmadi da boyle giderse yarin hatta cuma bile tatil olur haftaya sikistirmak zorunda kalacagiz ben diger girilmesi gereken herseyi giriyorum ki is kalmasin

Canım o benim de aklıma geldi ama rahim kalınlığım çok azdı gittiğimde6 mm di bi de yumurtlama olmamış ve olmayacak gibi duruyodu doktor öyle dedi. İnsallah öyledir ama tıbben mümkün değil ama işte rabbim ol dedikten sonra olmuştur belki diye benm de içimde ümit kırıntıları var.. Cumaya kadar daha bekliyim bakalım

Canım o benim de aklıma geldi ama rahim kalınlığım çok azdı gittiğimde6 mm di bi de yumurtlama olmamış ve olmayacak gibi duruyodu doktor öyle dedi. İnsallah öyledir ama tıbben mümkün değil ama işte rabbim ol dedikten sonra olmuştur belki diye benm de içimde ümit kırıntıları var.. Cumaya kadar daha bekliyim bakalım
bekle bakalım cnm 10. gune kadar normal olmaması ben bı kere iğneyle bıle on gun sonrasında adet olmustum ben de dun muayene oldum rahım kalınlıgın çok ıyı kaçıncı gunun bugun dedı dun 10. gunumdu onuncu gunde kalınlaşma olursa 28. gunde ne olur orası bılemıdım ama dk hapı kullanıyorum heralde daha kalınlasmaz

bekle bakalım cnm 10. gune kadar normal olmaması ben bı kere iğneyle bıle on gun sonrasında adet olmustum ben de dun muayene oldum rahım kalınlıgın çok ıyı kaçıncı gunun bugun dedı dun 10. gunumdu onuncu gunde kalınlaşma olursa 28. gunde ne olur orası bılemıdım ama dk hapı kullanıyorum heralde daha kalınlasmaz
anladım cnm peki iğne ne iğnesi adı ne ben tarlusalı bile ilk defa içtim bilmiyorum hiç iğneyi

anladım cnm peki iğne ne iğnesi adı ne ben tarlusalı bile ilk defa içtim bilmiyorum hiç iğneyi
adını hatırlamıorum unvdeyken olmustu cnm 3 ay adet olmamıstım dr vermıstı saglık ocagında vurunmustum on gun sonra adet olum ve 17 gun surmustu adetım ılk sacma sapan gecıken adetım dı sonra da gecen yaz yıne temmuz ayında hıc olmadım bıde bu sefer onun oıncesınde ıllakı az da olsa 35 gunde bır de olsa adet olurdum yas ılerlıyor acaba ondan mı sıklastı bu temmuzda olmadım aralık da olmadım

Esim gitti krem de aldi surduk gecti biraz cok kotu bisey yhaa rabbim dermansiz dert vermesin
ya o tutulma olayi bende felaket oluyor resmen 3 gun kotu oluyorum...krem hemen etkisini gosteriyor kremi surdukten sonra canim tulbent gibi bir sey ile sar ki hava almasin iyice emsin ilaci vucut...valla baskanim benim performansalr evde hic ellemedim oylece yatip kalkiyorum hic bir sey yapasim yok sinavlar da haftaya kaldi...bir de telafi sinavlari var yani nasil yetis3cek bilmiyorum...

Back
X