hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

pko lu olduğum için adetlerim düzensiz ama 28. günüm dün doldu ovulasyona göre pazar günü bekliyordum adeti ama dün sabahtan beri aşırı derece bulantım vardı tabiiki gebeliğe yormak istemedim nasılsa yoktur olsa da bulantılar bu kadar erken başlamaz diye ama sabah dayanamadım ve test yaptım ama inanamıyorum bir türlü yanlıştır diye düşünüyorum korkuyorum ümitlenmeye uzun zamandır bekleyince ve sağlık problemleri de olunca hayal gibiydi anne olmak benim için

Benide heyecanlandırdın şimdi :) bence hastaneye git kanda baktır. Nezamandır istiyorsun bebek? klomen falan kullandın mı bazan oda öyle yanıltıyormuş. İnş bebek gelmiştir cnm :))

Hoş bulduk canım.teşekkür ederim.ben 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır çocuk istiyoruz bende pko var eşim 1 yılımız tam dolmadığı için muayene olmadı henüz.burdaki bilgiler hoşuma gitti yararlı buldum

ben
Hoş bulduk canım.teşekkür ederim.ben 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır çocuk istiyoruz bende pko var eşim 1 yılımız tam dolmadığı için muayene olmadı henüz.burdaki bilgiler hoşuma gitti yararlı buldum
ben 7 aylık evliyim benim eşim tedaviyi hemen kabul etti bende şu anda bisorun yok ama yaş 39

ben

ben 7 aylık evliyim benim eşim tedaviyi hemen kabul etti bende şu anda bisorun yok ama yaş 39
Ben 24 yaşındayım.eşimde kabul ediyor ama 1 yılımız tam dolmadığı için kaç tane doktora gittiysek tam dolsun öyle gelin diyor.ya kardeşim ben istiyorum işte ne oyalıyosunuz işte.benim annem küçük kardeşimi 42 de doğurdu:KK45:Yaş etkiliyo tabi ama sadece yaş önemli olmuyo bence ben 24 ümde ne oluuyo sanki

[QUOTE="esmasultan34, post: 38767465, member: istememde

ben 7 aylık evliyim benim eşim tedaviyi hemen kabul etti bende şu anda bisorun yok ama yaş 39[/QUOTE]
Abla desem ayıp olmaz demi saygısızlık yapmak istememde.eşinin ne sorunu var

Ben 24 yaşındayım.eşimde kabul ediyor ama 1 yılımız tam dolmadığı için kaç tane doktora gittiysek tam dolsun öyle gelin diyor.ya kardeşim ben istiyorum işte ne oyalıyosunuz işte.benim annem küçük kardeşimi 42 de doğurdu:KK45:Yaş etkiliyo tabi ama sadece yaş önemli olmuyo bence ben 24 ümde ne oluuyo sanki
ben özel hastaneye gittim iyi bir doktor çokda nazik yani evliliğimin 3 ayında gittim malum yaş belli iyi güzel dedi bekle 6 ay dedi 6 ay dolar dolmaz doktor demeden bezmialemde amh fsh falan yaptırdım gittim doktora dedimki 6 ay zor bekledim güldü baktı eşimi istedi

[QUOTE="esmasultan34, post: 38767465, member: istememde

Abla desem ayıp olmaz demi saygısızlık yapmak istememde.eşinin ne sorunu var[/QUOTE]
allah iyiliğini versin tabiki abla diyceksin teyze diyenler bile var :KK68:seviyon onlarıda

ben özel hasta gittim iyi bir doktor çokda nazik yani evliliğimin 3 ayında gittim malum yaş belli iyi güzel dedi bekle 6 ay dedi 6 ay dolar dolmaz doktor demeden bezmialemde amh fsh falan yaptırdım gittim doktora dedimki 6 ay zor bekledim güldü baktı eşimi istedi
Bizde hem özele hem devlete gittik ama erken diye ciddiye almadılar pek.sorunumu söylüyolar pko var diyolar ama bi ilaç vs.bişey vermiyolar bekle diyolar

Bizde hem özele hem devlete gittik ama erken diye ciddiye almadılar pek.sorunumu söylüyolar pko var diyolar ama bi ilaç vs.bişey vermiyolar bekle diyolar
hayırlısı canım ya bekle biraz yaşın daha küçük stres yapma bence biraz zaman bırak ha bana dersen ben yaşımdan dolayı acele ettim yoksa en az 1 yıl beklerdim rabbim kısmet etcekse en güzel zamanı ondan başka kimse bilemez

allah iyiliğini versin tabiki abla diyceksin teyze diyenler bile var :KK68:seviyon onlarıda
valla eşiminde sorun varmı yokmu bilmiyoz doktor hani onada bakalım dedi[/QUOTE]
Ne biliyim benim annem falan kendine abla teyze diyenlere kızıyoda ondan şeyittim:KK64:Bazı insanlar istemiyo ya.anladım hayırlısı abla yaa ama ben hep dua ediyorum Allah ım benim ilerdede çocuğum olmazsa sıkıntı eşimde olsun bana bişey demesin aileside.hep sorun olcaksa ilerde eşimde çıksın inşallah diyorum

hayırlısı canım ya bekle biraz yaşın daha küçük bence biraz zaman bırak ha bana dersen ben yaşımdan dolayı acele ettim yoksa en az 1 yıl beklerdim rabbim kısmet etcekse en güzel zamanı ondan başka kimse bilemez
Öyle tabi rabbimin verdiğine itiraz edemeyiz ama işte insan sabırsız oluyor biran önce yanında bi yoldaş istiyor.benim eşim görevi sebebiyle dış görevlere gider geceleri geç gelir o yüzden ben kendimi bazen çok yalnız hissediyorum o yüzden biraz sabırsızlanıyorum galiba:KK51:

valla eşiminde sorun varmı yokmu bilmiyoz doktor hani onada bakalım dedi
Ne biliyim benim annem falan kendine abla teyze diyenlere kızıyoda ondan şeyittim:KK64:Bazı insanlar istemiyo ya.anladım hayırlısı abla yaa ama ben hep dua ediyorum Allah ım benim ilerdede çocuğum olmazsa sıkıntı eşimde olsun bana bişey demesin aileside.hep sorun olcaksa ilerde eşimde çıksın inşallah diyorum[/QUOTE]
öyle deme herşey kısmet bak benim yengem 7 sene çocuğu olmadı sonra 1 oğlu oldu 7 sene yine olmadı sonra 1 kızı oldu olmaycak sandılar ama kurban olduğum rabbim kızdan sonra 1yıl arayla 2 kız daha verdi 41 yaşında 4 hamile 3 ay sonra doğacak

Ne biliyim benim annem falan kendine abla teyze diyenlere kızıyoda ondan şeyittim:KK64:Bazı insanlar istemiyo ya.anladım hayırlısı abla yaa ama ben hep dua ediyorum Allah ım benim ilerdede çocuğum olmazsa sıkıntı eşimde olsun bana bişey demesin aileside.hep sorun olcaksa ilerde eşimde çıksın inşallah diyorum
öyle deme herşey kısmet bak benim yengem 7 sene çocuğu olmadı sonra 1 oğlu oldu 7 sene yine olmadı sonra 1 kızı oldu olmaycak sandılar ama kurban olduğum rabbim kızdan sonra 1yıl arayla 2 kız daha verdi 41 yaşında 4 hamile 3 ay sonra doğacak[/QUOTE]
Maşallah yaa valla Allah ım bizi sınıyor aslında sabredecekmiyiz yoksa haşa isyanmı edececez.ama biz sabrı beceremiyoruz işte kendi adıma konuşuyum sınavda olduğumu bile bile bu konuda sabırsızlanarak hata yapıyorum.rabbim inşallah en kısa zamanda hepimize nasip etsin

Ohhh masallah canim aksam baska bu topikten arkadasim silik cizgi gordu yoktur falan diye dusunurken betasi 239 cikti masallah sana canim hayirlisiyla kucagina al insallah var var bebis yanlis cikmasi cok dusuk bi ihtimal pozitif cikinca
inş. canım yaa hatırlıyor musun bilmiyorum yaklaşık 1 ay önce yazmıştım topikte doktor lh ım 8 olduğu için doğum kontrol hapı verdi hiç istemiyorum kullanmak diye sen de bana kullanma hayıt al demiştin bana cesaret vermiştin bende kulllanmadım ve hayıt içtim inş. doğrudur canım
bu bebiş olayları bütçemizi hayli sarsmıştı ve eşim bir kaç ay doktor yok dedi yani tedaviye başlayamayacaktım kürlerle deneyecektim bir kaç ay ama hala sevinemiyorum öyle zor ki kaptırmak istemiyorum kendimi Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor...
bu arada hafta sonu girdiği için kan testine gidemiyorum ama belki yarın özelde yaptırabilirim

Benim arkadaşımında ikinci çizgisi silik çıktı adet gününden 1 gün sonra yapmıştı.ertesi gün kanda baktırdı çıktı canım inşallah sanada nasip olur ardındanda bize inşallah

Back
X