hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

ya canım inan çıldırıcam artık ! doktorlardan bi tanesi bile istemedi benden bu 2. gün testini bak ne kadar bozukmuş araya arkadaşımı sokup kaçak göçek baktırıyorum resmen! hangisine sorsam 1 sene olmaması normal diyo doktorların! illa 6-7 senedir olmuyo diye mi gidicem! çok kızgınım doktorlara devleti de öyle özel hastanesi de kliniği de.. sizden duymasam aklıma bile gelmezdi bunlara baktırmak..
seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim doktorlardan her defasında özele gittiğim halde..
1 seneyi bekle diyorlar ama asla beklememek lazım benim hem polip, hem tiroid hem de pko m varmış ve bunların üçünün de olduğunu öğrenmek yaklaşık 1.5 senemi aldı hiçbiri önemseyip söylememişler bu ilgisiz doktorlar yüzünden yarı doktor gibi olduk kendi derdine kendin düşmeyince senin canın kimsye önemli olmuyor maalesef canım:KK43:

Meryem suresi 41gün suya okunup içiliyor bu dua ilişkiden önce yapılırsa daha tesirli oluyormuş inşaAllah Rabbim 'ol'der bizim için...

seni çok iyi anlıyorum bende çok çektim doktorlardan her defasında özele gittiğim halde..
1 seneyi bekle diyorlar ama asla beklememek lazım benim hem polip, hem tiroid hem de pko m varmış ve bunların üçünün de olduğunu öğrenmek yaklaşık 1.5 senemi aldı hiçbiri önemseyip söylememişler bu ilgisiz doktorlar yüzünden yarı doktor gibi olduk kendi derdine kendin düşmeyince senin canın kimsye önemli olmuyor maalesef canım:KK43:
Pko bendede var canım malesef ve beni çok üzüyor.bu ay 15 gün soğan kürü yaptım günde 1 2 tane incir yemeye çalışıyorum ama bilmiyorum:KK42:

Benim arkadaşımında ikinci çizgisi silik çıktı adet gününden 1 gün sonra yapmıştı.ertesi gün kanda baktırdı çıktı canım inşallah sanada nasip olur ardındanda bize inşallah
inşallah canım hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim .. öyle zor bir imtihan ki çok bekletmeden versin Mevla inşallah

Meryem suresi 41gün suya okunupor bu dua ilişkiden önce yapılırsa daha tesirli oluyormuş inşaAllah Rabbim 'ol'der bizim için...
Ben okuyamadım meryem suresini kuran ı öğreneli çok olmadı o yüzden yavaş okuyorum henüz.o yüzden 41 tane okuyamadım ama bunu okuyacam inşallah

Pko bendede var canım malesef ve beni çok üzüyor.bu ay 15 gün soğan kürü yaptım günde 1 2 tane incir yemeye çalışıyorum ama bilmiyorum:KK42:
soğan iyi ama sanırım incir bana yaramadı geçen ay klomen ve 1 hafta incir kürü kullandım yumurtam bbüyümedi ve adetim tam 17 gün geçikti tamam pkoluyum ama bu kadar gecikmiyordu hiç ve adet olduğumda karın ağrısından öleceğim sandımm ve büyük parçalar attım adetimde sanırım kist oluşmuştu pko da incir kist yapabiliyo en iyisi soğan ve hayıt canım tavsiye ederim

huzurunsesi .!.:
inşallah canım hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim .. öyle zor bir imtihan ki çok bekletmeden versin Mevla inşallah
Amiiiiinn inşallah canım benim.rabbim kimseyi yalnız bırakmasın inşallah.sen pko için bişey yaptın mı canım.adet sorunun varmıydı

soğan iyi amistemedimm.hcir bana yaramadı geçen ay klomen ve 1 hafta incir kürü kullandım yumurtam bbüyümedi ve adetim tam 17 gün geçikti tamam pkoluyum ama bu kadar gecikmiyordu hiç ve adet olduğumda karın ağrısından öleceğim sandımm ve büyük parçalar attım adetimde sanırım kist oluşmuştu pko da incir kist yapabiliyo en iyisi soğan ve hayıt canım tavsiye ederim
İnciri duydum pko yu azdırıyomuş diye bende duydum kürünü yapmak istemedimm.hayıt ne canım nasıl kullanılıyor

İnciri duydum pko yu azdırıyomuş diye bende duydum kürünü yapmak istemedimm.hayıt ne canım nasıl kullanılıyor
hayıt tohum şeklinde satılıyor suyu da satılıyormuş sanırım ama ben tohumunu almıştım karabiber gibi ve aktarda çektirdim toz haline geldi adetim bitmeden başladım sabah akşam 1 er bardak hazırlayıp içtim 1 hafta boyunca sonra başka ilaçlarım oldğundan midemi zorladığı için hapını aldım ve onunla devam ettim ta ki bugüne kadar bugün içmedim ya varsa diye

Amiiiiinn inşallah canım benim.rabbim kimseyi yalnız bırakmasın inşallah.sen pko için bişey yaptın mı canım.adet sorunun varmıydı
pko için bu ay glifor kullanmaya başladım önceki aylarda soğan kürü yapmıştım ama pek bir faydası olmadı gibi geldi en çok fayda gördüğüm hayıttı ve manevi olarak da en iyi ilaç meryem suresi canım bu ay ona başlamıştım ve bir bardak suya okuyup yarısını kendim yarısını da eşime içtirdim

öyle deme herşey kısmet bak benim yengem 7 sene çocuğu olmadı sonra 1 oğlu oldu 7 sene yine olmadı sonra 1 kızı oldu olmaycak sandılar ama kurban olduğum rabbim kızdan sonra 1yıl arayla 2 kız daha verdi 41 yaşında 4 hamile 3 ay sonra doğacak
Maşallah yaa valla Allah ım bizi sınıyor aslında sabredecekmiyiz yoksa haşa isyanmı edececez.ama biz sabrı beceremiyoruz işte kendi adıma konuşuyum sınavda olduğumu bile bile bu konuda sabırsızlanarak hata yapıyorum.rabbim inşallah en kısa zamanda hepimize nasip etsin[/QUOTE]
amin canım hayırlı zamanda sağlıklı hayrlı evlatlar versin rabbim hepimze

inş. canım yaa hatırlıyor musun bilmiyorum yaklaşık 1 ay önce yazmıştım topikte doktor lh ım 8 olduğu için doğum kontrol hapı verdi hiç istemiyorum kullanmak diye sen de bana kullanma hayıt al demiştin bana cesaret vermiştin bende kulllanmadım ve hayıt içtim inş. doğrudur canım
bu bebiş olayları bütçemizi hayli sarsmıştı ve eşim bir kaç ay doktor yok dedi yani tedaviye başlayamayacaktım kürlerle deneyecektim bir kaç ay ama hala sevinemiyorum öyle zor ki kaptırmak istemiyorum kendimi Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor...
bu arada hafta sonu girdiği için kan testine gidemiyorum ama belki yarın özelde yaptırabilirim
Hatirliyorum cnm ay ne sevinirim cnm bebis vr bence ama

Öyle tabi rabbimin verdiğine itiraz edemeyiz ama işte insan sabırsız oluyor biran önce yanında bi yoldaş istiyor.benim eşim görevi sebebiyle dış görevlere gider geceleri geç gelir o yüzden ben kendimi bazen çok yalnız hissediyorum o yüzden biraz sabırsızlanıyorum galiba:KK51:
aynen canım yaa benim eşimde gecesi gündüzü belli değil dış göreve gidiyo15 gün gittiği bile oldu pattttlıyorum memlekette de değilim.. bi de işte daha çok düşünüyorum öyle olunca neden olmuyo diye sorun neki falan diye

kızlar ya ben tam kilo vermeye karar vermiştim 1 inden beri güzel vermeye de başladım. diyorum ki ben 3-4 ay şu kilolardan tamamen kurtulsam belki bu değerler kendiliğinden düzelir. 3-4 ay sonra tekrar baktırırım yine bozuksa tedaviye o zaman başlarım.. ne dersniz sizce?

kızlar ya ben tam kilo vermeye karar vermiştim 1 inden beri güzel vermeye de başladım. diyorum ki ben 3-4 ay şu kilolardan tamamen kurtulsam belki bu değerler kendiliğinden düzelir. 3-4 ay sonra tekrar baktırırım yine bozuksa tedaviye o zaman başlarım.. ne dersniz sizce?
Kilo vermek basli basina bir tedavi zaten cnm ama prl iccin mutlaka ilac kullan kilo da verirsen kendiliginden olur bence dr sonuclarini nasil degerlendirdi cnm

Kilo vermek basli basina bir tedavi zaten cnm ama prl iccin mutlaka ilac kullan kilo da verirsen kendiliginden olur bence dr sonuclarini nasil degerlendirdi cnm
canım sonuçları göstermedim doktora doktorla hiç görüşmedim bile gelmemişti ben kan verdiğimde sonuçları netten bakabiliyoruz netten baktım sadece. eşimle de akşam bi konuşayım da kilolardan kurtulana kadar bi tedavi olmasammı ama işte bi taaftanda ya tedaviye karar verdiğimde de hemen olmazda yine bekletirse diye düşünüyorum. ilacı kullansam prl için sence ne kadar zamand düşer prl canım?

canım sonuçları göstermedim doktora doktorla hiç görüşmedim bile gelmemişti ben kan verdiğimde sonuçları netten bakabiliyoruz netten baktım sadece. eşimle de akşam bi konuşayım da kilolardan kurtulana kadar bi tedavi olmasammı ama işte bi taaftanda ya tedaviye karar verdiğimde de hemen olmazda yine bekletirse diye düşünüyorum. ilacı kullansam prl için sence ne kadar zamand düşer prl canım?
Yani yuksek ama asiri da yuksek degil bir ay kullan yine olctur bence mutlaka dusmus olacaktir bu arada diyet yaparsan zaten arada bida beklemene gerek kalmaz

hayıt tohum şeklinde satılıyor suyu da satılıyormuş sanırım ama ben tohumunu almıştım karabiber gibi ve aktarda çektirdim toz haline geldi adetim bitmeden başladım sabah akşam 1 er bardak hazırlayıp içtim 1 hafta boyunca sonra başka ilaçlarım oldğundan midemi zorladığı için hapını aldım ve onunla devam ettim ta ki bugüne kadar bugün içmedim ya varsa diye
Mrb canım ben de hayıt tohumunun suyunu içiyorum 9 gündür bunun bi süresi varmı acaba ben bisey bulamadımda hamile kalabilmek için içiyorum

Back
X