hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

agnucaston hayıt hapı canım ben ilk 1 hafta tohumunu demleyip içtim midemi çok bulandırınca hapını aldım ona devam ettim adeti düzenleyip yumurtlamaya katkı sağladığı yazıyor prospektüsünde bitkisel olduğu için zararsız
bak tek yumurtalığının düzelmesi çok güzel benimde polip ameliyatımı yapan doktora pko dan şüphelendiğimi söyleyince tek yumurtalık sağlam demişti ama kasım ayında gittiğim doktor ikisinde de var demişti ancak geçen ayki ultrason görüntüsünde baktım yine tek yumurtalıkta vardı pko görüntüsü yani demem o ki pko da bazen tek yumurtalıkta iyileşme olabiliyor belki ikisinde de olabilir Allah büyük... inş. sende bu ay o yumurtalıktan yumurtlayıp hayırlısıyla hamile kalırsın
ben bu hapı alıyım şimdi kullanmaya başlıyım ama ben iğne tedavısı olcam yanı menogon ya da gonalf onlar da zaten 3 yada 4 yumurta oluyor bu hap dengelerını bozmasın cnm çok korkuyorum bıtkılerden bende cok kotu sonuclar doguruyorlar soğan kuru yaptım kıst oldu ıncır kuru yaptım yumurtalarım gelışmedı bıde prolaktınımı çıkardı 11 den 19 a cıktı

Canım çok az yükselmiş bence çok normal stresten etkilenen bi hormonmuş ya zaten ama adetin iki üçüncü günü olan değeelendiriliyo diye biliyodum
onu sordum bugun dra belkı adetımın ortasındayım dıye mı boyle cıktı dıye o da dedıkı bu hormon degısken yarın ölçsek farklı cıkabılır strese cok baglı ve 3. gunle alakası yok sadece sabah yapılması gerekıyormus testler de referans aralıgı 26 verılse de kitaptaki aralığı 35 miş ve 35ın ustune ılaç verıyorlarmıs

Canım çok az yükselmiş bence çok normal stresten etkilenen bi hormonmuş ya zaten ama adetin iki üçüncü günü olan değeelendiriliyo diye biliyodum
bu arada bugun yaptırdıgım 19.57 cıktı
agustos ayında 8
ek,m ayında 11 çıkmıstı onlar eskı degerlerım

yok canım

prolaktın bakıldı 19 çıkmıs yuksek dıye tedırgın oldum ama dra gıttım tekrar normal dedı bılmıyorum engel degıl dedı hapımın bıtmesıne 6 gun var bıttıkten 2 gun sonra adet olurmusum 3. gunu Allahın izniyle başlarız tedavıye ınsallah baska bır sorun cıkmaz artık vaktı gelmıstır ınsallah senın ısmın ne cnm
Melike ben canım 19 mu 11 mi prolaktin? Valla benim doktorum 53 e normal dedi ama içim rahat etmedi kendimi pco ya da benzetemedim çünkü diğer 2 gebeliğim kendiliğinden oldu bu olmuyo 8 aydır. sordum parlodel kullanmamın zararı olur mu diye gerek yok ama kullanabilirsin dedi.25-30 a kadar normal oluyo heralde. İlacın baya yan etkisi var canım bugün 3. Günüm bitti mide bulantısı baş dönmesi gibi bişey uyku falan hepsi oluyo hala bi tek kusmam geçti. Yani ağır bi ilaç glukofen de hiçbi şikâyetim olmamıştı. 11 se iyice normal ama 19 sa da ilaç için yine de düşük sanki.

onu sordum bugun dra belkı adetımın ortasındayım dıye mı boyle cıktı dıye o da dedıkı bu hormon degısken yarın ölçsek farklı cıkabılır strese cok baglı ve 3. gunle alakası yok sadece sabah yapılması gerekıyormus testler de referans aralıgı 26 verılse de kitaptaki aralığı 35 miş ve 35ın ustune ılaç verıyorlarmıs
canım doktorun ne güzel anlatmış valla keşke benim de alternatif doktor şansım olsa. Bence hiç dert edilecek bi değer değil inş bi daha ki aya olucak ikimizin de hem bu ay kistten kurtuldun yumurtalıklarında dinlenmiş oldu inş önümüzdeki ay olucak

Melike ben canım 19 mu 11 mi prolaktin? Valla benim doktorum 53 e normal dedi ama içim rahat etmedi kendimi pco ya da benzetemedim çünkü diğer 2 gebeliğim kendiliğinden oldu bu olmuyo 8 aydır. sordum parlodel kullanmamın zararı olur mu diye gerek yok ama kullanabilirsin dedi.25-30 a kadar normal oluyo heralde. İlacın baya yan etkisi var canım bugün 3. Günüm bitti mide bulantısı baş dönmesi gibi bişey uyku falan hepsi oluyo hala bi tek kusmam geçti. Yani ağır bi ilaç glukofen de hiçbi şikâyetim olmamıştı. 11 se iyice normal ama 19 sa da ilaç için yine de düşük sanki.
19 canım bugunku testın sonucu dr normal gebelıge engel degıl ılaç veremem dedı 35 ustune ılaç verıyoruz dedı e hamılelık dusunuyorum engelmı dedım yok dedı ınsallah oyledır

Yok canım o olmuyor iste. Ama kkasıkta gelip giden agrilar batmalar hic bitmedi ve bugün transferin 7.günü.
canım hatırladıgım belırtılerı sayayım
-kasıkta saglı sollu batma kramp ama bebek ne taraftaysa o taraf agıpeki ı
-üşüme titreme , sonra bırden ter basması
-ekşi şeylere aserme canının çok istemesi
-beyaz bir akıntı
-cinsel organda morarma içindeki damarların yeşil mor görunmesi
-göğüslerde yeşil damarlar cıkması halkanın genıslemesi ve kol altından göğüse giren ağrı[/QUOTE]
Hemen hemen ayni belirtiler icime su serptin canim. Herşey o kadar hizli oldu ki ne yapaxagimi sasirdim.normal Dr. Diye gittik bi bakmissin tüp bebek oldu ve bir yillik evli yoz eşimin sperm hareketinde sorun var inşallah ilk seferde olur. İkiz bebeislerim. Senin durumun nedir peki

ben bu hapı alıyım şimdi kullanmaya başlıyım ama ben iğne tedavısı olcam yanı menogon ya da gonalf onlar da zaten 3 yada 4 yumurta oluyor bu hap dengelerını bozmasın cnm çok korkuyorum bıtkılerden bende cok kotu sonuclar doguruyorlar soğan kuru yaptım kıst oldu ıncır kuru yaptım yumurtalarım gelışmedı bıde prolaktınımı çıkardı 11 den 19 a cıktı
canım bu hap bildiğin hayıt ekstresinden yapılıyor eğer daha önce hayıt sana olumsuz bir şey yapmadıysa kullan bence hiç bir zararı yok
soğan kürü bendede işe yaramadı incir kürünü de geçen ay yaptım klomenle beraber kist oldu ama hayıtı ben bekarken de çok kullanırdım ve hep adetimi düzenlerdi

canım doktorun ne güzel anlatmış valla keşke benim de alternatif doktor şansım olsa. Bence hiç dert edilecek bi değer değil inş bi daha ki aya olucak ikimizin de hem bu ay kistten kurtuldun yumurtalıklarında dinlenmiş oldu inş önümüzdeki ay olucak
ewet onumuzdekı ay ıkımızın de olacak canım buna ınanıyorum ben beraber beklerız bebışlerımızı yhaa ayy cok heyecanlı

canım bu hap bildiğin hayıt ekstresinden yapılıyor eğer daha önce hayıt sana olumsuz bir şey yapmadıysa kullan bence hiç bir zararı yok
soğan kürü bendede işe yaramadı incir kürünü de geçen ay yaptım klomenle beraber kist oldu ama hayıtı ben bekarken de çok kullanırdım ve hep adetimi düzenlerdi
hayıt suyu ıctım bişey yapmadı lh hormonumu dusurdu 16 dan 10 a dustu lh ıyı geldı aslında bana dk hapıyla beraber kullanılır mıkı

canım hatırladıgım belırtılerı sayayım
-kasıkta saglı sollu batma kramp ama bebek ne taraftaysa o taraf agıpeki ı
-üşüme titreme , sonra bırden ter basması
-ekşi şeylere aserme canının çok istemesi
-beyaz bir akıntı
-cinsel organda morarma içindeki damarların yeşil mor görunmesi
-göğüslerde yeşil damarlar cıkması halkanın genıslemesi ve kol altından göğüse giren ağrı
Hemen hemen ayni belirtiler icime su serptin canim. Herşey o kadar hizli oldu ki ne yapaxagimi sasirdim.normal Dr. Diye gittik bi bakmissin tüp bebek oldu ve bir yillik evli yoz eşimin sperm hareketinde sorun var inşallah ilk seferde olur. İkiz bebeislerim. Senin durumun nedir peki[/QUOTE]
ben ıkı ay once kımyasal yasadım ıkı aydır dınlenmedeyım bu ay dk hapı kullanıyorum hapımın bıtmesıne 6 tane kaldı 8 gunn sonra adet olacam ınsallah tedavıye baslıycam bızde sorun bende esımde sıkıntı yok belkı sadece menogon çatlatma ıgnesı kullanırız belkı asılama yaparız bılmıyorum amaasılama cok da arttırmıyormus sansı normal deneyebılırız bır ay olmassa asılama olabılır bakalım yum gelısımıne gore karar verıcem bir de canım şimdi aklıma geldi habıre çişe gıdıyosun saatte 2 3 kez gelıyo sabah 5 de başlıo çiş nöbeti

hayıt suyu ıctım bişey yapmadı lh hormonumu dusurdu 16 dan 10 a dustu lh ıyı geldı aslında bana dk hapıyla beraber kullanılır mıkı
onu bilmiyorum canım istersen hapın bitince başla ya da hap bitene kadar bitkisini kullan sonra hapına geç ama gebe kaldığını öğrenir öğrenmez bırakmak lazım ben öğrendiğim gün bıraktım o zamana kadar kullandım

peki sizdeki sorun ne??
bizde sorun rahım ağzı yetmezliği ilk bebeğim domuş olsaydı 2.5 yasında olacaktı ıkıncı bebısım dogmus olsaydı subatta bır yasını dolduracaktı hamıle kalıyorum ama dusyo ıkınccım 23 haftalıktı dogdugunda kımyasal da var ıkı tane saymıyorum onları

onu bilmiyorum canım istersen hapın bitince başla ya da hap bitene kadar bitkisini kullan sonra hapına geç ama gebe kaldığını öğrenir öğrenmez bırakmak lazım ben öğrendiğim gün bıraktım o zamana kadar kullandım
anladım cnm dk hapıyla kullanmıyım ben onu yınede bu ay tedavı bızı beklıyor bakalım ınsallah olumlu sonuc alırız

Eve
Hemen hemen ayni belirtiler icime su serptin canim. Herşey o kadar hizli oldu ki ne yapaxagimi sasirdim.normal Dr. Diye gittik bi bakmissin tüp bebek oldu ve bir yillik evli yoz eşimin sperm hareketinde sorun var inşallah ilk seferde olur. İkiz bebeislerim. Senin durumun nedir peki
ben ıkı ay once kımyasal yasadım ıkı aydır dınlenmedeyım bu ay dk hapı kullanıyorum hapımın bıtmesıne 6 tane kaldı 8 gunn sonra adet olacam ınsallah tedavıye baslıycam bızde sorun bende esımde sıkıntı yok belkı sadece menogon çatlatma ıgnesı kullanırız belkı asılama yaparız bılmıyorum amaasılama cok da arttırmıyormus sansı normal deneyebılırız bır ay olmassa asılama olabılır bakalım yum gelısımıne gore karar verıcem bir de canım şimdi aklıma geldi habıre çişe gıdıyosun saatte 2 3 kez gelıyo sabah 5 de başlıo çiş nöbeti[/QUOTE]
Evet canim tuvalette yaticam nerdeyse:)
Seninde tez zamanda hayirla sonuclansin insallah tedavin canim. Bize gore cok cok sanslisin. Bizim mikroydu baskasi olmaz dedi dr. Esimin sperm sayisi 30. Milyon ama hareket 0 . insallah ilk seferde tutarda allahim arattirmaz kucaklarimiza konduruverir tosuncuklarimizi :)

Aminn inşallah canım bu arada 19 ocakta benim doğum günüm :D inş güzel haberleri de böyle peşpeşe alıcaz. senin adın neydi canım?
ayy cok yakın dogmusuz yhaaa ne guzel oğlaksın sen de nıye kanım kaynadıgı bellı oldu melikecim benim adım da fatma

Eve

ben ıkı ay once kımyasal yasadım ıkı aydır dınlenmedeyım bu ay dk hapı kullanıyorum hapımın bıtmesıne 6 tane kaldı 8 gunn sonra adet olacam ınsallah tedavıye baslıycam bızde sorun bende esımde sıkıntı yok belkı sadece menogon çatlatma ıgnesı kullanırız belkı asılama yaparız bılmıyorum amaasılama cok da arttırmıyormus sansı normal deneyebılırız bır ay olmassa asılama olabılır bakalım yum gelısımıne gore karar verıcem bir de canım şimdi aklıma geldi habıre çişe gıdıyosun saatte 2 3 kez gelıyo sabah 5 de başlıo çiş nöbeti
Evet canim tuvalette yaticam nerdeyse:)
Seninde tez zamanda hayirla sonuclansin insallah tedavin canim. Bize gore cok cok sanslisin. Bizim mikroydu baskasi olmaz dedi dr. Esimin sperm sayisi 30. Milyon ama hareket 0 . insallah ilk seferde tutarda allahim arattirmaz kucaklarimiza konduruverir tosuncuklarimizi :)[/QUOTE]
senınkı tutmus bıle canım yhaaa gozun aydın bence bunlar hep hamılelık belırtılerı bana guven ben çok tecrubelıyım bu konuda yasayan bebegım yok ama 4 gebelıgım var hemen hepsınde aynı belırtıler cıktı

Back
X