- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.461
ben bu hapı alıyım şimdi kullanmaya başlıyım ama ben iğne tedavısı olcam yanı menogon ya da gonalf onlar da zaten 3 yada 4 yumurta oluyor bu hap dengelerını bozmasın cnm çok korkuyorum bıtkılerden bende cok kotu sonuclar doguruyorlar soğan kuru yaptım kıst oldu ıncır kuru yaptım yumurtalarım gelışmedı bıde prolaktınımı çıkardı 11 den 19 a cıktıagnucaston hayıt hapı canım ben ilk 1 hafta tohumunu demleyip içtim midemi çok bulandırınca hapını aldım ona devam ettim adeti düzenleyip yumurtlamaya katkı sağladığı yazıyor prospektüsünde bitkisel olduğu için zararsız
bak tek yumurtalığının düzelmesi çok güzel benimde polip ameliyatımı yapan doktora pko dan şüphelendiğimi söyleyince tek yumurtalık sağlam demişti ama kasım ayında gittiğim doktor ikisinde de var demişti ancak geçen ayki ultrason görüntüsünde baktım yine tek yumurtalıkta vardı pko görüntüsü yani demem o ki pko da bazen tek yumurtalıkta iyileşme olabiliyor belki ikisinde de olabilir Allah büyük... inş. sende bu ay o yumurtalıktan yumurtlayıp hayırlısıyla hamile kalırsın