hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Slm kizlar bende sizler gibi hamile kalmak isteyenlerdenim. 5 ay oldu evleneli hic korunmadik pazartesi doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm benim sorunum prolaktinim cok yuksek cikti :( inşallah rabbim hepimize en yakın zamanda tattirir anne olmayi :(

Slm kizlar bende sizler gibi hamile kalmak isteyenlerdenim. 5 ay oldu evleneli hic korunmadik pazartesi doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm benim sorunum prolaktinim cok yuksek cikti :KK43: inşallah rabbim hepimize en yakın zamanda tattirir anne olmayi :KK43:
ahhh grubun adına prolaktınlıler yazıcam artıkın bu hormon tavan yaptı yha bu ara herkesın yuksek ne ıstır canım ılaç verdı mı kaç cıktı ılaçla hemen dusuyor korkmana gerek yok sonrakı ay hemen baslarsın yıne denemelere

İnşallah öyledir canım. İçim içime sigmiyor Rabbim elimizide gönlümüzü de boscevirmesin inşallah. Tez zamanda seninde olsun inşallah kucağına almak nasip olsun biraz önce okudum sorununu gerçekten çok üzüldüm umarım umutların boşa cikmaz hep beraber güler yüzümüz.. Amin

Evet canim tuvalette yaticam nerdeyse:)
Seninde tez zamanda hayirla sonuclansin insallah tedavin canim. Bize gore cok cok sanslisin. Bizim mikroydu baskasi olmaz dedi dr. Esimin sperm sayisi 30. Milyon ama hareket 0 . insallah ilk seferde tutarda allahim arattirmaz kucaklarimiza konduruverir tosuncuklarimizi :)
senınkı tutmus bıle canım yhaaa gozun aydın bence bunlar hep hamılelık belırtılerı bana guven ben çok tecrubelıyım bu konuda yasayan bebegım yok ama 4 gebelıgım var hemen hepsınde aynı belırtıler cıktı[/QUOTE]

ahhh grubun adına prolaktınlıler yazıcam artıkın bu hormon tavan yaptı yha bu ara herkesın yuksek ne ıstır canım ılaç verdı mı kaç cıktı ılaçla hemen dusuyor korkmana gerek yok sonrakı ay hemen baslarsın yıne denemelere
70 cikti yaa canim maalesef :( dostinex verdi 3 gun arayla birer tane kullan dedi

merak etme bır ayda dusurur bır de stres yapma stres hormonu bu yapınca artıyor
Iste canim biliyorsun insanin elinde degil şimdi benim merak ettigm adet düzensizliğinden kaynaklaniyirmus ama benim hic adet düzensizliğm yok ki 27 gunde 1 olurm. Bu ilac hamile kalmama engel olurmu onu merak ediyorum :(

İnşallah öyledir canım. İçim içime sigmiyor Rabbim elimizide gönlümüzü de boscevirmesin inşallah. Tez zamanda seninde olsun inşallah kucağına almak nasip olsun biraz önce okudum sorununu gerçekten çok üzüldüm umarım umutların boşa cikmaz hep beraber güler yüzümüz.. Amin

senınkı tutmus bıle canım yhaaa gozun aydın bence bunlar hep hamılelık belırtılerı bana guven ben çok tecrubelıyım bu konuda yasayan bebegım yok ama 4 gebelıgım var hemen hepsınde aynı belırtıler cıktı
[/QUOTE]
aminnn cnm işte ben de hamıle kalamaıycam dıye korkmuyorum kalıcam da süreç bizim için çok zor olacak çalışmayacagım ve sadece tuvalete kalkacagım tum hamıleleıgım yatakta gececek bı dusuk daha yapmak çok zor olur bana rabbım yasatmasın çok zor gunlerdı ama bugun çok ıyı haberler aldım mutlu olucam ıllede

Iste canim biliyorsun insanin elinde degil şimdi benim merak ettigm adet düzensizliğinden kaynaklaniyirmus ama benim hic adet düzensizliğm yok ki 27 gunde 1 olurm. Bu ilac hamile kalmama engel olurmu onu merak ediyorum :KK43:
bunu kullanmassan kalamassın kı soyle dusun bır ay kullanacaksın sonra bebıs gelecek ama kullanmassan kendılıgınden dusmesını bekleyeceksın

Anladım cnm cok sagol inşallah hepimiz en kisa surede hamis kaliriz :))
ınsallah canım temennımız bu burda bı kadın soylemıstı kadının bi komsusunun onbes yıl falan çocugu olmamış kocası kuma getırmıs kumanın hemen cocugu olmus kadın da Allah a yalvarmıs hayırsız da olsa bı oğlum olsun demiş hamıle kalmıs bır oglu olmus tiner uyusturucu ne pislik ararsan varmıs cocukta canım Allahtan hayırlısını dıle her zaman

ınsallah canım temennımız bu burda bı kadın soylemıstı kadının bi komsusunun onbes yıl falan çocugu olmamış kocası kuma getırmıs kumanın hemen cocugu olmus kadın da Allah a yalvarmıs hayırsız da olsa bı oğlum olsun demiş hamıle kalmıs bır oglu olmus tiner uyusturucu ne pislik ararsan varmıs cocukta canım Allahtan hayırlısını dıle her zaman
Cok haklisn canim yaa inşallah

Haklisdin canim is hamile kalmakla bitmiyor. Süreç daha önemli umarım aldiği haberler sürecini olumlu etkiler canım. adrenalin85, post: 38873735, member: 622528"][/QUOTE]
aminnn cnm işte ben de hamıle kalamaıycam dıye korkmuyorum kalıcam da süreç bizim için çok zor olacak çalışmayacagım ve sadece tuvalete kalkacagım tum hamıleleıgım yatakta gececek bı dusuk daha yapmak çok zor olur bana rabbım yasatmasın çok zor gunlerdı ama bugun çok ıyı haberler aldım mutlu olucam ıllede[/QUOTE]
Haklisin

Slm kizlar bende sizler gibi hamile kalmak isteyenlerdenim. 5 ay oldu evleneli hic korunmadik pazartesi doktora gittim hormon tahlili vs yaptrdm benim sorunum prolaktinim cok yuksek cikti :KK43: inşallah rabbim hepimize en yakın zamanda tattirir anne olmayi :KK43:
Canım doktorun dostinex kullanırken korun falan dedi mi ki benim de 53 çıktı parlodel kullanmaya başladım ama korunmayacam adetim bugün bitti zaten ama korunmam diye düşünüyorum

Canım doktorun dostinex kullanırken korun falan dedi mi ki benim de 53 çıktı parlodel kullanmaya başladım ama korunmayacam adetim bugün bitti zaten ama korunmam diye düşünüyorum
Bana korun demedi canim ama korun deseydi de korunmazdm zaten.sen yenimi kullanmaya basladn pardolel i

of ne cok yazmissiniz kuzular oku oku bitmedi...
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza iyi haberler almak dilegiyle...
fatamcim prolaktin 19 yuksek degil bu hormon illaki 3. gun olculmesine gerek yok sadece 8 ve 9 arasi ac verilir kan..seninki iyi bir deger ilaca bence gerek yok ama yine de dr.unu dinle canim derim ben...
melikecim valla ben prolaktinle ilgili yaptigim arastirmalarda gebelik dusunenlere hep parlodel vermisler...yan etkisi fazla ama daha guvenli gibi...bak insallah senin degerin de duser gebe kalirsin...
bu arada teyzoslar dr.dan geldik sukur kalp atislarini gorduk...Rabbim hepinize nasip etsin insallahhhh...
benim adim da melek bu arada...

Sanirim dostinex de korunmak gerekiyor parlodelde gerekmiyor

of ne cok yazmissiniz kuzular oku oku bitmedi...
yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza iyi haberler almak dilegiyle...
fatamcim prolaktin 19 yuksek degil bu hormon illaki 3. gun olculmesine gerek yok sadece 8 ve 9 arasi ac verilir kan..seninki iyi bir deger ilaca bence gerek yok ama yine de dr.unu dinle canim derim ben...
melikecim valla ben prolaktinle ilgili yaptigim arastirmalarda gebelik dusunenlere hep parlodel vermisler...yan etkisi fazla ama daha guvenli gibi...bak insallah senin degerin de duser gebe kalirsin...
bu arada teyzoslar dr.dan geldik sukur kalp atislarini gorduk...Rabbim hepinize nasip etsin insallahhhh...
benim adim da melek bu arada...
Cok memnun oldum melekcim Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin cnmmm ne mutlu oldum bak ewet drum bana engel degil normal sinirlar icinde dedi dk hapimda 6 tane kaldi bitsin hemen baslioz calismalara insallh tez vakitte

Back
X