- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.821
Tamam taylm killancam dua et bana inşallah bebegim beni birakmaz haftaya kesesini goruruzIc onlari ikisi de cok faydali ben progestani yumurta gununden itibaren icicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam taylm killancam dua et bana inşallah bebegim beni birakmaz haftaya kesesini goruruzIc onlari ikisi de cok faydali ben progestani yumurta gununden itibaren icicem
Goreceksin canim hic merak etme ama bizi borakip ekim annelerine gitme tamam miTamam taylm killancam dua et bana inşallah bebegim beni birakmaz haftaya kesesini goruruz
YokYok bebegim ya merak etme bitanesiniz valla biraakirmiyim hic? Rabbim inşallah gonlunden ne geciyorsa onu sana versin ictenlikle bunu soyluyorm dualarimda olacaksin. Allah razi olsun bitanem.Goreceksin canim hic merak etme ama bizi borakip ekim annelerine gitme tamam mi
![]()
Sagolasin bebeginle beraber cnm cok tesekkur ederim duan icin bebisin seni birakmayacak insallah bende hep dua edicem hatta bu aksam bir yasin okuyum sana benYokYok bebegim ya merak etme bitanesiniz valla biraakirmiyim hic? Rabbim inşallah gonlunden ne geciyorsa onu sana versin ictenlikle bunu soyluyorm dualarimda olacaksin. Allah razi olsun bitanem.
Ayy canim benim allah razi olsun insallah cok ictensin...Sagolasin bebeginle beraber cnm cok tesekkur ederim duan icin bebisin seni birakmayacak insallah bende hep dua edicem hatta bu aksam bir yasin okuyum sana ben
Ne demek canim benim siz iyi olun bebisle biz de kardes yapalim sizeAyy canim benim allah razi olsun insallah cok ictensin...
Hadi insallah canim benim guzel haberlerini bekliyormNe demek canim benim siz iyi olun bebisle biz de kardes yapalim size
Daha bir ay varHadi insallah canim benim guzel haberlerini bekliyorm![]()
Olsun be canimDaha bir ay var![]()
Beklemeye degerrOlsun be canim![]()
Birsey olmayacak Allah in izniyle merak etme.sen ilaclarini duzenli kullan stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et.Ayy canim benim allah razi olsun insallah cok ictensin...
Insallah canim dualarinda beni unutma lutfen cunku cok ihtiyacım var bu aralarBirsey olmayacak Allah in izniyle merak etme.sen ilaclarini duzenli kullan stresten uzak dur ve beslenmene dikkat et.
2 gun daha bisey olmaz cnm benceKizlar ben bu ay sogan kuru uyguladim.15 gun icip birakiyorsun adetten once 5 gun daha iciliyor ya benim adet olmama 3 gun var.adet olacagimin belirtileri var ama yine de hamileysem bu sogan suyu zarar verir mi ki? Kucuk bi ihtimal hamilelik ama Birsey olur mu ki? 2 gun daha icince kürüm bitiyor.Evham oldum birsey olur mu diye?
Canim ben tedaviye baslayabildim simdilik guzel haberim bu ama daha guzellerini verebilirim insallahkizlar nasilsiniz...insallah bu ay artik sirayla guzel haberler aliriz hepinizden...
Valla canim benden guzel haber yok regl oldum bu sabah.artik iyice umudumu kaybettim.klomenle normal yollarla falan olmayacak bu is.bende bisey var aama ne oldugunu bulamadilar gitti.kizlar nasilsiniz...insallah bu ay artik sirayla guzel haberler aliriz hepinizden...
Rahim filmi ccektirdin mi cnmValla canim benden guzel haber yok regl oldum bu sabah.artik iyice umudumu kaybettim.klomenle normal yollarla falan olmayacak bu is.bende bisey var aama ne oldugunu bulamadilar gitti.
of canim o regl olduktan sonraki ruh halini cok iyi anliyorum...ben de 2 ay klomen ve catlama ignesi kullandim...o 2 ay cok umitlendim ama kismet olmadi ve ben de neden olmuyor diye cok hirpalamistim kendimi...sonra dr.a ara verdim...sonra baya bekledim oldu ama surec gercekten cok zor...demem o ki sakin bende bir sey mi var diye dusunme canim benim hepimiz bir olumsuzlikta sorun olarak kendimizi goruyoruz ama her seyin vakti var elbette sabredecegiz...akil vermis gibi olmayayim canim...seni inan ki anliyorum..bu arada kac yasindasinValla canim benden guzel haber yok regl oldum bu sabah.artik iyice umudumu kaybettim.klomenle normal yollarla falan olmayacak bu is.bende bisey var aama ne oldugunu bulamadilar gitti.
canim gecmisi okurken senin hormon degerlerini gormustum masallah cok guzeldi sonuclarin mesela benim fsh hep 9 10 civari cikardi prl hep yuksekti zaten...bu guzel sonuclarla saglikli yumurtalarin olur insallah...Canim ben tedaviye baslayabildim simdilik guzel haberim bu ama daha guzellerini verebilirim insallah