hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Goreceksin canim hic merak etme ama bizi borakip ekim annelerine gitme tamam mi :63:
:KK53::KK53:
YokYok bebegim ya merak etme bitanesiniz valla biraakirmiyim hic? Rabbim inşallah gonlunden ne geciyorsa onu sana versin ictenlikle bunu soyluyorm dualarimda olacaksin. Allah razi olsun bitanem.

YokYok bebegim ya merak etme bitanesiniz valla biraakirmiyim hic? Rabbim inşallah gonlunden ne geciyorsa onu sana versin ictenlikle bunu soyluyorm dualarimda olacaksin. Allah razi olsun bitanem.
Sagolasin bebeginle beraber cnm cok tesekkur ederim duan icin bebisin seni birakmayacak insallah bende hep dua edicem hatta bu aksam bir yasin okuyum sana ben

Kizlar ben bu ay sogan kuru uyguladim.15 gun icip birakiyorsun adetten once 5 gun daha iciliyor ya benim adet olmama 3 gun var.adet olacagimin belirtileri var ama yine de hamileysem bu sogan suyu zarar verir mi ki? Kucuk bi ihtimal hamilelik ama Birsey olur mu ki? 2 gun daha icince kürüm bitiyor.Evham oldum birsey olur mu diye?

Kizlar ben bu ay sogan kuru uyguladim.15 gun icip birakiyorsun adetten once 5 gun daha iciliyor ya benim adet olmama 3 gun var.adet olacagimin belirtileri var ama yine de hamileysem bu sogan suyu zarar verir mi ki? Kucuk bi ihtimal hamilelik ama Birsey olur mu ki? 2 gun daha icince kürüm bitiyor.Evham oldum birsey olur mu diye?
2 gun daha bisey olmaz cnm bence

Valla canim benden guzel haber yok regl oldum bu sabah.artik iyice umudumu kaybettim.klomenle normal yollarla falan olmayacak bu is.bende bisey var aama ne oldugunu bulamadilar gitti.
of canim o regl olduktan sonraki ruh halini cok iyi anliyorum...ben de 2 ay klomen ve catlama ignesi kullandim...o 2 ay cok umitlendim ama kismet olmadi ve ben de neden olmuyor diye cok hirpalamistim kendimi...sonra dr.a ara verdim...sonra baya bekledim oldu ama surec gercekten cok zor...demem o ki sakin bende bir sey mi var diye dusunme canim benim hepimiz bir olumsuzlikta sorun olarak kendimizi goruyoruz ama her seyin vakti var elbette sabredecegiz...akil vermis gibi olmayayim canim...seni inan ki anliyorum..bu arada kac yasindasin

Canim ben tedaviye baslayabildim simdilik guzel haberim bu ama daha guzellerini verebilirim insallah
canim gecmisi okurken senin hormon degerlerini gormustum masallah cok guzeldi sonuclarin mesela benim fsh hep 9 10 civari cikardi prl hep yuksekti zaten...bu guzel sonuclarla saglikli yumurtalarin olur insallah...

Back
X