hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

of canim o regl olduktan sonraki ruh halini cok iyi anliyorum...ben de 2 ay klomen ve catlama ignesi kullandim...o 2 ay cok umitlendim ama kismet olmadi ve ben de neden olmuyor diye cok hirpalamistim kendimi...sonra dr.a ara verdim...sonra baya bekledim oldu ama surec gercekten cok zor...demem o ki sakin bende bir sey mi var diye dusunme canim benim hepimiz bir olumsuzlikta sorun olarak kendimizi goruyoruz ama her seyin vakti var elbette sabredecegiz...akil vermis gibi olmayayim canim...seni inan ki anliyorum..bu arada kac yasindasin

canım çatlatma iğnesi yumurta çatlamadığı için mi veriliyor. birde klomen ne işe yarıyor

Ay
canim gecmisi okurken senin hormon degerlerini gormustum masallah cok guzeldi sonuclarin mesela benim fsh hep 9 10 civari cikardi prl hep yuksekti zaten...bu guzel sonuclarla saglikli yumurtalarin olur insallah...
Ewet canim benim sonuclarim da ilk defa bu kadar guzel cikti insallah saglikli yumurtam gelisir

Ben de beklemedeyim kızlar ama yumurta beklemesi daha 8. Gündeyim gerçi. Yumurtlama testlerine başlamadım henüz 12. Günde başlarım diyorum

arkadaşlar derdim prolaktin nasıl yenicem bunu yarın ikinci yarımı içicem yeni başladım ve yarın adetin 10.günü . adetim düzenli ama diğer hormonlar normal.

Cnm ben ilk gebeligimden once cektirmistim acik cikmisti ama uzerine kanamalarim dusugum bir de kurtaj oldu.sanirim bir daha cektirip asilama deneyecegim onumuzdeki aylarda.
Himmm enfeksiyon olduysa tikanmis olabilirler yaa ben bisey duydum sutu kaynatip icine mydonoz atiyosun buharina oturuyosun tikaniklari iltahaplari sokuyormus ben deneyecegim bu ay

of canim o regl olduktan sonraki ruh halini cok iyi anliyorum...ben de 2 ay klomen ve catlama ignesi kullandim...o 2 ay cok umitlendim ama kismet olmadi ve ben de neden olmuyor diye cok hirpalamistim kendimi...sonra dr.a ara verdim...sonra baya bekledim oldu ama surec gercekten cok zor...demem o ki sakin bende bir sey mi var diye dusunme canim benim hepimiz bir olumsuzlikta sorun olarak kendimizi goruyoruz ama her seyin vakti var elbette sabredecegiz...akil vermis gibi olmayayim canim...seni inan ki anliyorum..bu arada kac yasindasin
Ben 33 yasindayim cnm.ne yalan soyliyim ruh sagligim bozuldu artik.surekli aglamak geliyor icimden.kimseyle gorusmek istemiyorum.kimseyle derdimi paylasamiyorum.yasim ilerliyor.asilama ve tup bebek tedavileri icin gucum kalmadi.olumsuzluk olursa cok etkilenirim gibi geliyor.kendimde o gucu bilamiyorum.psikolojik destek mi alsam bilemiyorum.olumlu dusunmeye calisiyorum kendimi telkin ediyorum bu defa da olmazsa uzulmeyecegim diye ama regl olunca hersey degisiyor.anliyorum ki ne kadar da telkin etsem kendimi icimde bir umut buyutmusum olacagina inanmisim ve regl olunca cok uzuluyorum.3 yildir istiyorum ama olmadi iste.Vardir bir hayir napalim.

Ben d
Himmm enfeksiyon olduysa tikanmis olabilirler yaa ben bisey duydum sutu kaynatip icine mydonoz atiyosun buharina oturuyosun tikaniklari iltahaplari sokuyormus ben deneyecegim bu ay
Ben hic duymadim canim ama denenebilir tabi neden olmasin ben de deneyeyim.belli bi suresi var mi ki ? Kac gun uygulaniyor ya da uygulanmasi gereken belli gunler var mi?bi de meryem otu diye bi ot var annem hacidan getirttmis nasil kullanilacagini bilemedim oyle duruyor.internette net bir bilgi yok. Senin bilgin var mi duydun mu hic?

Back
X