hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Birde kızlar ben biraz fazla araştırdım,incir kürü çok faydalı birde ballı süt bana çok iyi gelmişti,gerçi kalamadim hamile ama:)hani yumurtlama problemi olanlar varsa diye...yumurta takibi yapildiginda beslenmenize çok dikkat edin kür yapmiyorsaniz bile incir 2 tane atın agziniza

Yaşadığım süreci paylaşayım, adetten 10 gün öncesinden karın kasık ağrısı mide bulantısı halsizlik hepsini yaşadım. Bebek girişimlerimizi hep ovulasyon testleirne ve hesaplayıcılarına göre yaptık fakat yumurt aolmasına rağmen tutmadı. doktor eskiden böyle hesaplayıcılar mı vardı, yumurta kalitesini arttıcı bir vitamin verdi İnofolic, onu içmeye başladım ve ve doktor adetiniz biter bitmez gün aşırı başlayın çalışmalara dedi. bu sefer doktorun sözünü tutacağım. ve sizlerle paylaşacağım. bugün 29. günümde adetim normalde 27 28 sürerdi, 27. gün test yaptırdım beta hcg 0,1 di. umutluydum acaba geç döllenme olabilir mi diye, fakat 29. gün (normal adet günümü 2 gün geçince) adet oldum :( yarın hormon tahliline gideceğim adetin 2. günü olduğu için. sizlerle paylaşacagım. arkadaşlar lütfen sizlerde tahlillerinizi ve doktor önerilerinizi bizlerle paylaşın. dua edelim inşaaallah bir gün bizlerde hayrlı bebek havadisleri alırız :KK73:

Yaa canim ben yaptim incir kurunu ama klomen kullaniyordum ayni zamanda destek olsun diye ters tepti hic yumurtam gelismedi
Birde kızlar ben biraz fazla araştırdım,incir kürü çok faydalı birde ballı süt bana çok iyi gelmişti,gerçi kalamadim hamile ama:)hani yumurtlama problemi olanlar varsa diye...yumurta takibi yapildiginda beslenmenize çok dikkat edin kür yapmiyorsaniz bile incir 2 tane atın agziniza

A
Yaşadığım süreci paylaşayım, adetten 10 gün öncesinden karın kasık ağrısı mide bulantısı halsizlik hepsini yaşadım. Bebek girişimlerimizi hep ovulasyon testleirne ve hesaplayıcılarına göre yaptık fakat yumurt aolmasına rağmen tutmadı. doktor eskiden böyle hesaplayıcılar mı vardı, yumurta kalitesini arttıcı bir vitamin verdi İnofolic, onu içmeye başladım ve ve doktor adetiniz biter bitmez gün aşırı başlayın çalışmalara dedi. bu sefer doktorun sözünü tutacağım. ve sizlerle paylaşacağım. bugün 29. günümde adetim normalde 27 28 sürerdi, 27. gün test yaptırdım beta hcg 0,1 di. umutluydum acaba geç döllenme olabilir mi diye, fakat 29. gün (normal adet günümü 2 gün geçince) adet oldum :KK43: yarın hormon tahliline gideceğim adetin 2. günü olduğu için. sizlerle paylaşacagım. arkadaşlar lütfen sizlerde tahlillerinizi ve doktor önerilerinizi bizlerle paylaşın. dua edelim inşaaallah bir gün bizlerde hayrlı bebek havadisleri alırız :KK73:
insallah canim mutlaka paylas biz burda doktorlarin goremedikleri teshisleri bileckoyuyoruz bazen

Yaa canim ben yaptim incir kurunu ama klomen kullaniyordum ayni zamanda destek olsun diye ters tepti hic yumurtam gelismedi
Sadece yumurtayı geç catlattigini duymustum yeni birsey daha öğrendim:)birde ballı süt zaten yararlı iç sabah akşam olgun yumurtalarin olur insallah:):)

Yaşadığım süreci paylaşayım, adetten 10 gün öncesinden karın kasık ağrısı mide bulantısı halsizlik hepsini yaşadım. Bebek girişimlerimizi hep ovulasyon testleirne ve hesaplayıcılarına göre yaptık fakat yumurt aolmasına rağmen tutmadı. doktor eskiden böyle hesaplayıcılar mı vardı, yumurta kalitesini arttıcı bir vitamin verdi İnofolic, onu içmeye başladım ve ve doktor adetiniz biter bitmez gün aşırı başlayın çalışmalara dedi. bu sefer doktorun sözünü tutacağım. ve sizlerle paylaşacağım. bugün 29. günümde adetim normalde 27 28 sürerdi, 27. gün test yaptırdım beta hcg 0,1 di. umutluydum acaba geç döllenme olabilir mi diye, fakat 29. gün (normal adet günümü 2 gün geçince) adet oldum :KK43: yarın hormon tahliline gideceğim adetin 2. günü olduğu için. sizlerle paylaşacagım. arkadaşlar lütfen sizlerde tahlillerinizi ve doktor önerilerinizi bizlerle paylaşın. dua edelim inşaaallah bir gün bizlerde hayrlı bebek havadisleri alırız :KK73:
Canım yumurta olmasına rağmen zaten çoğu tutmaz kaliteli olması gerekiyor yumurtanın,senin sorunun ne yani Dr ne dedi

Sadece yumurtayı geç catlattigini duymustum yeni birsey daha öğrendim:)birde ballı süt zaten yararlı iç sabah akşam olgun yumurtalarin olur insallah:):)
Onu iceyim bal sonucta insallah bu ay gelisir nugun son klomen gunum cumartesi de kontrol basliycak bakalim ne olacak

Canım yumurta olmasına rağmen zaten çoğu tutmaz kaliteli olması gerekiyor yumurtanın,senin sorunun ne yani Dr ne dedi
Benim hormonal olarak bir horunum yokmuş, yumurta ölçümü de yapıldı ama yumurtanın döllenememe durumu var, eşimin testleirnde de olumsuz birşey çıkmadı, geriye kaliteli yumurta oluşturmak kaldı o yüzden kaliteli yumurta oluşması için İnofolic diye bir vitamin verdi. Yabvancı sitelerde bu viteminle ilgili çok güzel bilimsel yazılar da okudum. İçmeye başladım. Hayrlısı olsun inşaaalah

Benim hormonal olarak bir horunum yokmuş, yumurta ölçümü de yapıldı ama yumurtanın döllenememe durumu var, eşimin testleirnde de olumsuz birşey çıkmadı, geriye kaliteli yumurta oluşturmak kaldı o yüzden kaliteli yumurta oluşması için İnofolic diye bir vitamin verdi. Yabvancı sitelerde bu viteminle ilgili çok güzel bilimsel yazılar da okudum. İçmeye başladım. Hayrlısı olsun inşaaalah
Inofolik kullandim ben yumurtaliklari besliyor ama glifor da kullandigim icin folbiole dondum ayni etkili ilaci iki defa icmek dogru degil ama yumurtaliklar guzel calisiyor bu ay bende bakalim ne olacak gelisecekmi yumurta

Inofolik kullandim ben yumurtaliklari besliyor ama glifor da kullandigim icin folbiole dondum ayni etkili ilaci iki defa icmek dogru degil ama yumurtaliklar guzel calisiyor bu ay bende bakalim ne olacak gelisecekmi yumurta
Bana başka bir doktor kilolu ve pko lu olmamama rağmen yumurta baskılanmasın dıye glifor vermişti, ama beni mahvetti o ilaç şekerim çok düşmüştü. doktor değiştridim ve gliforu kesti İnofolic verdi, inşaaalah kalietli yumurtala rüretmeye yardımcı olur bu ilaç canım :( herşeyim normal herşeyim hormonlarım rahim yapım vs. ama yumurtayla sperm uygun zamanda mı karşılaşamıyor bilemiyorum, o yüzden doktorun dediği gibi bu ay adet biter bitmez çalışmaya başlayacagım, ovulasyon hesaplayıcısına 4 aydır bakıyorum ama olmadı. demekki adet sonrası da hemen değerlendirilmeliymiş . süreci paylaşıcam canım burda.

Bana başka bir doktor kilolu ve pko lu olmamama rağmen yumurta baskılanmasın dıye glifor vermişti, ama beni mahvetti o ilaç şekerim çok düşmüştü. doktor değiştridim ve gliforu kesti İnofolic verdi, inşaaalah kalietli yumurtala rüretmeye yardımcı olur bu ilaç canım :KK43: herşeyim normal herşeyim hormonlarım rahim yapım vs. ama yumurtayla sperm uygun zamanda mı karşılaşamıyor bilemiyorum, o yüzden doktorun dediği gibi bu ay adet biter bitmez çalışmaya başlayacagım, ovulasyon hesaplayıcısına 4 aydır bakıyorum ama olmadı. demekki adet sonrası da hemen değerlendirilmeliymiş . süreci paylaşıcam canım burda.
Paylas canim ewet yumdan 2 gun once basliycan yaklasik on gun boyunca gun asiri ilisku yasiycan hemen kalkma birde uygun pozisyonu bul yani spermlerin iceri en iyi girdigi sekilde bosalma olsa daha yardimci olur

Sorunumuz aynı seninle ilk gittiğim Dr polikistik over var dedi tüp bebek yaptı,sonra başka Dr a gittim hiç bir sorunun yok dedi ama Sonic hep negatif

Sorunumuz aynı seninle ilk gittiğim Dr polikistik over var dedi tüp bebek yaptı,sonra başka Dr a gittim hiç bir sorunun yok dedi ama Sonic hep negatif
Bneim gittiğim bir doktorda hemen tüp bebek dedi ama ben 4 tane doktora gittim, hemen tüp bebek istemedim. Yaşımda 34, 4 aylık evliyim. Bu ay son gittiğim doktorun sözünü uygulayacagım, adet biter bitmez ilişki ve İnofolic kullanmak. Bakalım canım ya bir nedeN olmadan kalamamak daha kötü :( Ama ALLAHCCvereceği zamanı hayrlısını biliyor, du a etmeye devam.

canim haklisin ama iste hepimizin sinavi var bazilari saglikla bazilari maddiyetla bazilari esle aileyle imtihan oluyor...bizim ki de cocuk bu kabullenmek lazim ama bazen zor oluyor...bu imtihanda Rabbimden gelecek her seye hazir olmaliyiz icindeki umudu yitirme insallah beklemedigin anda hamile kalirsin canim benim...
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim canm.Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin

Bneim gittiğim bir doktorda hemen tüp bebek dedi ama ben 4 tane doktora gittim, hemen tüp bebek istemedim. Yaşımda 34, 4 aylık evliyim. Bu ay son gittiğim doktorun sözünü uygulayacagım, adet biter bitmez ilişki ve İnofolic kullanmak. Bakalım canım ya bir nedeN olmadan kalamamak daha kötü :KK43: Ama ALLAHCCvereceği zamanı hayrlısını biliyor, du a etmeye devam.
Tabiki ilacı keserim duayı kesmem:)ayrıca 4 ay çok erken bir süre normal devam et sen aynen,kaliteli yumurtan denk gelmemiştir tabii yine Allah'ın dediği olur o bir gerçek ama tedbir olarak yine arkadaşlarımızında dediği gibi ayağa kalkma hatta ayaklarını dik yukarı çok ama çok güzel Beslen bu ara kitap vs oku bol bol çocuk kafasından çık :)))ay Allahım ne güzel yonlendiriyorum :))duyanda beni 3 annesi sanir:)))))hala tek çizgi :))))))

GEL CANIM BUYUR HOSGELDIN SEFA GETIRDIN ANLAT BAKALIM KENDINI

bir yıldır uğraşıyoruz amamalesef henüz hamile değilim bir yıl önce bi düşük oldu . ondan sonra hep doktorların oyalamasıyla geçti erken dyerek hiç bi tedavi uygulamadılar bi ay prolaktin yuksek cktı bi ay rahim dışa dönük dedile bi ay pko var dediler ve en son iki ay öncede hasimato ldugumu ve boşuna cabaladıgımı öğrendim doktor değerlerin düşmeden gebe kalamazsın dedi çok sükür ki iki ayda baya düştü doktorda çok iyi dedi en güzel haber bu şimdilik:KK17::KK17:

Back
X