hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canım maalesef prolaktın yüksek cıkmıs...benim en son 59 çıkmıstı o da gecen aydı ılac kullandım bilmiyorun belki etkili olmuştur hamile kaldım...bazı doktorlar gerek yok kullanma dediler bazıları ise gebe kalana kadar kullanman gerek dediler...ben 1 yıldır doğru duzgun kullanmadım bu ay kullandım diyorum ya belkş ilaç etkili oldu...su da bır gercek ki prolaktın önemli bir hormon cünki yumurtlamayı etkılıyor...sağlıklı yumurtaların gelişmesi beyinden hipofiz bezinin salgısıyla oluyor..ıhmal etme derim ben keske daha önce kullansaymısım...hem ben ilk ölçtürdüğümde 30 larda cıkmıstı ve dr.ilac kullanmalısın demişti...seni endokrinolojiye yönlendirirler muhtemelen cunku bu dahaçok onların alanına gırıyormus canım...merak etme ilaçla düşer insallah....
Canım bu msjı yeni gördüm darısı başıma inş. Pazartesi doktorla görüşüp yeniden haber edicem

Canım senin prl kaçtı ne zamandır ilaç kullanıyosun kaç oldu dostinex i bende okudum sanırım daha hızlı düşürüyormuş ama gebelikte sıkıntı oluyormuş düşük gibi
benım bıldıgım dostınex den sonra 1 ay korunmak gerekıyormus cok da engel degıl yanı

Back
X