hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Günaydın kızlar doktordan geliyorum doktor 53 prolaktin değerine gayet normal tedaviye gerek yok dedi!! Ben 1 ay parlodel kullanmak istiyorum dedim sen bilirsin dedi. Aldım başlıycam sizden kullanan var mıydı prospektusunde günde 2 yarım için diyo öyle kullanıcam

kızlar benim sonuçlarım şu şekilde bana yardımcı olurmusunuz dr bişey demiyor klomen verdi klomen e uygunmuyum
tsh 2.41
fsh 6.22
lh 3.42
estradiol 42
prolaktin 15.8
total testesteron 0.73
serbest testesteron 4.23
dheas 375
:(( serbes testesteron yüksekliği gebeliğe engelmi 4.1 referansmış aslında sınırın biraz üstü ama:(

Günaydın kızlar doktordan geliyorum doktor 53 prolaktin değerine gayet normal tedaviye gerek yok dedi!! Ben 1 ay parlodel kullanmak istiyorum dedim sen bilirsin dedi. Aldım başlıycam sizden kullanan var mıydı prospektusunde günde 2 yarım için diyo öyle kullanıcam
canim banada bazi dr.lar ilac kullanmana gerek yok dexi ama bazilari da gebe kalana kadar kullanman lazim demislerdi...ben parlodel 2.5 mg ile basladim 7 gun icim 5 mg. olana gectim..ilk gunlerxe yan etkisi fazla oluyor ama zamanla geciyor canim...ge mis olsun....

kizlar hu hu nasilsiniz hafta sonu annemdeydim ara ara okudum ama yazamadim...keyifler nasil...sinav haftasi basladi okul da cok yogun bugun 5 sinav okumam lazim of puf yani....

Kızlar merhaba. Sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum, 29 yaşındayım gecen sene hazırandan korunmuyoruz. Temmuzda genel muayıneye ekımde de başka doktroa gittim. Hamile kalmamı engelleyem bı durum olmadıgını soyledıler. 3 ay arka arkaya regl gec oldu 2-5 gun gec oldu, ama son 2 aydır saat gibi zamaninda oluyorum. Bu ay eşim de kontrole gidecek. Sizce sorun ne olabilir? Ne tavsiye edersınız? Teşekkurler:110:

Kızlar merhaba. Sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum, 29 yaşındayım gecen sene hazırandan korunmuyoruz. Temmuzda genel muayıneye ekımde de başka doktroa gittim. Hamile kalmamı engelleyem bı durum olmadıgını soyledıler. 3 ay arka arkaya regl gec oldu 2-5 gun gec oldu, ama son 2 aydır saat gibi zamaninda oluyorum. Bu ay eşim de kontrole gidecek. Sizce sorun ne olabilir? Ne tavsiye edersınız? Teşekkurler:110:
canim ne guzel sende bir sikinti yokmus esinde de insallah cikmaz belki kafan daha bir rahatlamis olur o zaman 8 ay cok buyuk bir sure degil...ben 12.ayda gebe kaldim...bazi arkadaslar kurler uyguluyorlar onlari arastir istetsen faydasi olabilir...

kuzum

al benden de o kadar 7 sinav yaptim 2 tanesini okulda okudum 5 tanesi gozume bakiyor ellerimden oper yani...simdi eve geldim ama hic halim yok ya...
Cook fenaydi ama neyse ki sinavlari yapma isi bitti carsamba gunu e okulA isliycem teslim etcem notlari tamamdirr

canim ne guzel sende bir sikinti yokmus esinde de insallah cikmaz belki kafan daha bir rahatlamis olur o zaman 8 ay cok buyuk bir sure degil...ben 12.ayda gebe kaldim...bazi arkadaslar kurler uyguluyorlar onlari arastir istetsen faydasi olabilir...[/QUOTE]
teşekkür ederım. Ilac falan alıyormuydun sen? bana folıcıt acıd ılacı soyledıler. 2 aydır kullanıyorum. Belkı de cok stress yapıyorum ondandı..

mrb arkadaşlar daha adet olmadım bugun doktara gittim ultrasonla baktı sonra bazı tahliller istedi kagıtta infertilite yazıyodu bunun için istemiş testleri suan cok kötüyüm cümlelerimi toplayı yazamıyorum bile

canim ne guzel sende bir sikinti yokmus esinde de insallah cikmaz belki kafan daha bir rahatlamis olur o zaman 8 ay cok buyuk bir sure degil...ben 12.ayda gebe kaldim...bazi arkadaslar kurler uyguluyorlar onlari arastir istetsen faydasi olabilir...
teşekkür ederım. Ilac falan alıyormuydun sen? bana folıcıt acıd ılacı soyledıler. 2 aydır kullanıyorum. Belkı de cok stress yapıyorum ondandı..[/QUOTE]
canim ben gebelikten once folik asit ve coraspin ictim

mrb arkadaşlar daha adet olmadım bugun doktara gittim ultrasonla baktı sonra bazı tahliller istedi kagıtta infertilite yazıyodu bunun için istemiş testleri suan cok kötüyüm cümlelerimi toplayı yazamıyorum bile
canim testleri istemesi iyi bir sey aradtirilsin bakalim...cogu dr. gecistiriyor onemsemiyor bile...hangi testleri istemis peki

Back
X