hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

bir yıldır uğraşıyoruz amamalesef henüz hamile değilim bir yıl önce bi düşük oldu . ondan sonra hep doktorların oyalamasıyla geçti erken dyerek hiç bi tedavi uygulamadılar bi ay prolaktin yuksek cktı bi ay rahim dışa dönük dedile bi ay pko var dediler ve en son iki ay öncede hasimato ldugumu ve boşuna cabaladıgımı öğrendim doktor değerlerin düşmeden gebe kalamazsın dedi çok sükür ki iki ayda baya düştü doktorda çok iyi dedi en güzel haber bu şimdilik:KK17::KK17:
tsh kaç çıkıo cnm bence cok guzel haber bu

su an 3.87 baya düştü dereotu da tükettim ilacımla beraber doktor bi 15 günlük işimiz kaldı dedi sonra ara vermeden hemen kadındoğuma gidicem hemen muhtemelen klomen baslıycam pkodan dolayı .
çok guzel bende klomenı bugun bıtırdım cumartesı gıdecektım ama yarın gıdecegım kontrole mıde spazmı geırıyorum ilaç da içedım yumurtam gelışmez belkı dıye o yuzden erken gıdecegım bakalım ılac verecek mı ne yapacak

çok guzel bende klomenı bugun bıtırdım cumartesı gıdecektım ama yarın gıdecegım kontrole mıde spazmı geırıyorum ilaç da içedım yumurtam gelışmez belkı dıye o yuzden erken gıdecegım bakalım ılac verecek mı ne yapacak
ben klomeni bir ay kullandım hasimatoyu öğrenince öylece kaldı tekrar başlarım belki . işin ilginç tarafı hem pko hemde hasimato yumurtlama düzenini ve adet düzenini bozan seyler ama ben her 28 günde bir hiç şaşmadan adet görürüm sanırım beim yumurtaların kalitesini bozuyor sadece

Merhabalar bende varım :)bir kere tüp denedim olumsuz oldu ve tekrar dondurulmuslari bu ay yaptiracakken Dr değiştirdim vs vs şuandada umudumun kirildigini hissediyorum ve hiç birşey kullanmiyorum 2.transferide yaptirmayi düşünmüyorum ama hala çok istiyorum ne bileyim allak bullak oldum sanırım bir daha ilaç iğne istemiyorum inşallah kendiliğinden olur :KK43:
Mücadeleye devam kızlar.ara sıra umutSuzluğa kapılsak da diplere vursak da bırakmak vazgeçmek yok.ağlayıp ağlayıp yeniden başlayacağız:)rabbim bize ve eşlerimize sağlık versin yeter ki...

Mücadeleye devam kızlar.ara sıra umutSuzluğa kapılsak da diplere vursak da bırakmak vazgeçmek yok.ağlayıp ağlayıp yeniden başlayacağız:)rabbim bize ve eşlerimize sağlık versin yeter ki...
Evet tam olarak benim psikolojimi yazmışsın :)))artık dalga geçiyorum kız kıza toplandigimizda kısır yaparsanız gelmem ben geliyorum zaten falan demeye başladım,kafayı yicem evlat hasretinden :)

maalesef hasimatoluyum ve ne zaman gebe kalacağım bilmiyorum :cry::cry: rabbim hepimizin yardımcısı olsun
tek sorun haşimatoysa inan engel değil bende hem haşimato hem de pko var biraz geç oldu ama 14. ayımda hamile kaldım haşimato tsh değerin normale döndüğünde engel değil yeter ki 2.5 un altına düşsün

ben klomeni bir ay kullandım hasimatoyu öğrenince öylece kaldı tekrar başlarım belki . işin ilginç tarafı hem pko hemde hasimato yumurtlama düzenini ve adet düzenini bozan seyler ama ben her 28 günde bir hiç şaşmadan adet görürüm sanırım beim yumurtaların kalitesini bozuyor sadece
o zaman sansımız çok yuksek zaten tıroıt az daha duser bu 15 gunde pko oldugunu nerden anladı hormonlarından mı ultrasondanmı

Tabiki ilacı keserim duayı kesmem:)ayrıca 4 ay çok erken bir süre normal devam et sen aynen,kaliteli yumurtan denk gelmemiştir tabii yine Allah'ın dediği olur o bir gerçek ama tedbir olarak yine arkadaşlarımızında dediği gibi ayağa kalkma hatta ayaklarını dik yukarı çok ama çok güzel Beslen bu ara kitap vs oku bol bol çocuk kafasından çık :)))ay Allahım ne güzel yonlendiriyorum :))duyanda beni 3 annesi sanir:)))))hala tek çizgi :))))))
teeşekkür ederim serenci :) inşaallah bizler de hayrlısıyla testlerde 2. kırmızı çizgiyi görürüz. İnofolic inşaallah yumurtalarıma yarar. Çünkü hormonlarım iyiydi, yarın adetimin 3. günü acile gidip kan vericem hormonlar için.

adrecim günaydınlar, bir şey sormak istiyorum benim adetten 2 gün önce TSH: 1,09, ESTRADİOL 64, LH: 5,87, FSH: 3,09 PROLAKTİN 18 idi. nasıl? yarında gidip kan vericem, adetin 3. günü de bakalım dedi doktor.
Cok guzel degerlerin e2 biraz duser ama 3. Gunu olcuminde tiroidimiz ayni benim de 1.09 prl hepsi cok iyi canim yumurtalik rezervinde mukemmelmis

Back
X