hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Kızlar doktor dediki, adet bitince beyazımsı süt kıvamında süte yakın hafif sarımsı (ama kaşıntısız kokusuz) akıntıyı gördükten 4-5 gün sonra yumurta çatlarmış, benim dün başladı 7. gün ( tekrar farkettim ) . doktor akatılıyorum çünkü geçen ayda ajandama gün ve gün bedenimdeki değişiklikleri yazdım 11-12 gün çok ağrı ve ateş basması ve uzayan şeffafa yakın akıntı yazmışım ama ovulasyn testine takıldım kaldım ovulasyn tetsinde en koyu 14. gündü ama hamile kalamadım geçen ay. bu ay ovulasyn testine takılayacagım. bakalım ne olacak :(

Kızlar doktor dediki, adet bitince beyazımsı süt kıvamında süte yakın hafif sarımsı (ama kaşıntısız kokusuz) akıntıyı gördükten 4-5 gün sonra yumurta çatlarmış, benim dün başladı 7. gün ( tekrar farkettim ) . doktor akatılıyorum çünkü geçen ayda ajandama gün ve gün bedenimdeki değişiklikleri yazdım 11-12 gün çok ağrı ve ateş basması ve uzayan şeffafa yakın akıntı yazmışım ama ovulasyn testine takıldım kaldım ovulasyn tetsinde en koyu 14. gündü ama hamile kalamadım geçen ay. bu ay ovulasyn testine takılayacagım. bakalım ne olacak :KK43:

Günaydın arkadaşlarrr dün kan testi yaptım bhcg sonuc 26,05 yarın adet tarıhım sizce hamilemiyim kafam çok karışıkkkk ????
Adreeeeee senin toopiği çok aradım seni aradım hani demiştin ya , tüp bebekle hamile kalmışsın yollaracılmış hamile kalırsın diye şimdi kan değerim 26,05 inş. Hamileyimdir heycanlıyım dıyfularım karışık yarın tekrar kan testi yapıcam aset öncesi değeri düşük olup sonradan yükselen varmı ???

Günaydın arkadaşlarrr dün kan testi yaptım bhcg sonuc 26,05 yarın adet tarıhım sizce hamilemiyim kafam çok karışıkkkk ????
Adreeeeee senin toopiği çok aradım seni aradım hani demiştin ya , tüp bebekle hamile kalmışsın yollaracılmış hamile kalırsın diye şimdi kan değerim 26,05 inş. Hamileyimdir heycanlıyım dıyfularım karışık yarın tekrar kan testi yapıcam aset öncesi değeri düşük olup sonradan yükselen varmı ???
Hadi gözünaydın canım hamilesin bence.İnşallah doğru çıkar 2 gün aralıklarla tahlil yaptır.2 katına çıkması lazım.

gözünüz aydın :) darısı hayrlısıyla bizim başımıza inşallah :)

inşallah canımm.Sağlıklı sihatli tamamına erdirsin.Bizede bol bol dua et olurmu:KK68:

Canım beim inan şimdi dualarımı yaptım hepinize cuma günü cuma saatinden önce sürelerimi okudum bol bol dua ettim Rabbim isteen herkese nasip etsin ben henü tam sevinemedim acaba acaba der oldum şaşkınlıktanmı yada değer az geldi ondanmı bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun

Canım beim inan şimdi dualarımı yaptım hepinize cuma günü cuma saatinden önce sürelerimi okudum bol bol dua ettim Rabbim isteen herkese nasip etsin ben henü tam sevinemedim acaba acaba der oldum şaşkınlıktanmı yada değer az geldi ondanmı bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun
Allah razı olsun canım.Rabbim hepimizin duasını kabul etsin.İnşallah bende haftaya güzel verebilirim size:KK68:çok umutlu değilim ama kurban olduğum Allah benimde yüzüme bakar inşallah:KK68:

Değerin az olabilir.Geç döllenme olmuştur belki onun için kafana takma.Ayy ne güzel bence hamilesin sen.Çok şükür rabbime birimizin yüzü gülecek inşallah :KK68::KK68:

HAMILESIN CANIM HAYIRLI OLSUN COK AMA COK TEBRIK EDERIM SENI AMA GEC DOLLENME OLMUS SANIRIM AMA BIR IKI GUN GEC ÇOK DA GEC DEGIL RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN KAN DEGERIN DUSMEZ MERAK ETME CNM

İnş. Melek bende umutlu değildim başka hastalık için doktora gittim eve pozitif kan testiyle döndüm bir sürü ilac verdi doktor gecen aydan grip olmuştum öksürük kalmıştı ve sesim kısılmıştı bunlara ilac alayım dedim şimdi dondum kaldım :))) inş, seninde güzel haberlerini alırız

KIZLAR SELAM BU ARADA HIC IYI HABERLERIM YOK MAALSEF BENIM TUP BEBEKTEN BASKA SANSIM YOKMUS ÇOK UZGUNUM TUP İÇİN DE EN ERKEN TEMMUZ AYINDA YAPTIRABILIRIM :(

KIZLAR SELAM BU ARADA HIC IYI HABERLERIM YOK MAALSEF BENIM TUP BEBEKTEN BASKA SANSIM YOKMUS ÇOK UZGUNUM TUP İÇİN DE EN ERKEN TEMMUZ AYINDA YAPTIRABILIRIM :KK43:
:( :( üzüldüm canım yaa neden peki ne dedi doktor.Hayırlısı olsun tatlım yaa.Rabbim yüzüne bakar inşallah belli olmaz.

HAMILESIN CANIM HAYIRLI OLSUN COK AMA COK TEBRIK EDERIM SENI AMA GEC DOLLENME OLMUS SANIRIM AMA BIR IKI GUN GEC ÇOK DA GEC DEGIL RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN KAN DEGERIN DUSMEZ MERAK ETME CNM

Adreeeeee canım sen bana umut olmuştun o gün sen öle yazınca bana gözlerim dolmuştu burdaki herkese bol bol dua ediyorum, evet canım yarın tekrar kan testi verecem ayrıca yarın adet günüm ayy nebilim kimyasal olmaz inş. Adet gidermiş ya ne bilim evhammı yapıyorum bilmiyorum Rabbime havale ediyorum O müsade ederse herşey olur diyorum inş. Hayırlısı olsun hepimiz için

KIZLAR SELAM BU ARADA HIC IYI HABERLERIM YOK MAALSEF BENIM TUP BEBEKTEN BASKA SANSIM YOKMUS ÇOK UZGUNUM TUP İÇİN DE EN ERKEN TEMMUZ AYINDA YAPTIRABILIRIM :KK43:

Canım sende temmuz ayına kadar kürlere devam et ve nolur stres yapma inan kalben duamdasın burdaki herkes

Adreeeeee canım sen bana umut olmuştun o gün sen öle yazınca bana gözlerim dolmuştu burdaki herkese bol bol dua ediyorum, evet canım yarın tekrar kan testi verecem ayrıca yarın adet günüm ayy nebilim kimyasal olmaz inş. Adet gidermiş ya ne bilim evhammı yapıyorum bilmiyorum Rabbime havale ediyorum O müsade ederse herşey olur diyorum inş. Hayırlısı olsun hepimiz için
HİÇBİRSEY OLMAZ MERAK ETME CANIM HAYIRLISIYLA KUCAGINA AL BEBISINI

Canım sende temmuz ayına kadar kürlere devam et ve nolur stres yapma inan kalben duamdasın burdaki herkes
stres yapmamak elde degıl cnm kıloluyum tup bebek çıkmaz bana zayıflayamıyorum da denemedıgım dıyet kalmadı ay butun kapılar yuzume kapandı gıbı hıssedıyorum rabbım hayırlı kapılar acsın

:KK43: :KK43: üzüldüm canım yaa neden peki ne dedi doktor.Hayırlısı olsun tatlım yaa.Rabbim yüzüne bakar inşallah belli olmaz.
canım 20 kutu klomen 4 kür de menogen kullanmısım yanı butun haklarımı kullanmısım artık bu tedavıler bende ıse yaramaz mıs tup bebek tek care bıssuru yumurtam oluyor ve hıcbırı 12 mm yı gecmıyor

Back
X