- 11 Mart 2015
- 24
- 9
- 16
- 34
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #2.481
Ben de adet Olmayı bekliyorum.daha doğrusu olmamayı:)bugün 29. Günümdeyim.şubatın 28 gün olduğunu unutup aa 31.gündeyim yaşasın olmadım diye sevinirken hatırlayıverdim 28 çektiğini. Neyse bu bekleyişte olan herkesi çok iyi Anlıyorum.Bir yandan için kıpır kıpır oluyor bir yandan yok ya değildir diyorsun.İç çamaşırındaki kötü sürprizi görmemek için tuvalete girmeye korkuyorsun.Hele bir de etrafındaki herkes hamileyse ve sürekli bebek & hamilelik sohbeti dönüyorsa içi acıyor insanın. Yemeğe gidiyoruz garsona soruyor Arkadaşımın eşi " marullar iyi yıkanmış mıdır? Bunun için de ne var? Eşim hamile de birşey Olmasın sonra?" Diye. Ya arkadaşım madem endişelisin evde ye Yemeğini diyesim geliyor. Bir diğeri ay ben şimdi Türk kahvesi de içemem Çay da içemem yazık bana der gibi havalarda.Sanki hamile kalmadan önce bilmiyo muydun diyesim geliyor.Bir başkası erkek OLDUĞUNU öğrenince ağlıyor neymiş efendim kız istiyormuş. Kızlar kafanızı şişirmedim inşallah.Ne bileyim ben iyi hissetmiyorum özendiği bu aralar. Içimi Döktüm işte size.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.
Canım merhabalar,
Seni o kadar iyi anlıyorumki..
Bende polikistikover var yeni öğrendim.. 2 yıllık evliyim ilk ayımızda bir düşük yaşadım ama daha sonra bebek istemedik eşimde bende, şimdi istiyoruz once kontrol amaçlı doktora gittim polikistik over dedi şaşırdım, tarlusal verdi bakalım şimdi ne olucak düzensiz adet oldugum için ilişki tarihime göre test edeceğm inşaAllah hemencecik hayırlısıyla olur. Rabbim isteyen herkese versin inşaAllah