hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Cok uzuldum canim. Ah su erkekler evlenince aile kavraminin kendi yuvalari oldugunu neden bu kadar zor anlarlar ki. Hakkinizda hayirlisi olsun. Ama esin bosanmak istiyorsa hayla neden beraber oluyorsunuz ki. Hem vazgectiyse evliliginizden yapma o cocugi canm yazik hem sana hem bebege
Oda Boşanma taraftarı değil aslında canım ama ailesini de yıkıp yuvasına bakamıyor bilmiyorum benim için çok zor belki kendimi teselli olsun diye istiyorum

Ben gittim ilk kontrollerde testlerde bir sey cikmadi. Esimde gidecek bende rahim filmi hsg cektircwm ama korkuyorummm
esın de gıtsın kesın cnm bak bız kadınlar hep kabahtı kendımızde arıyoz sonra adamlarda cıkıo benım de esımdeymıs spermlerı az ve hareketlerı de az mıs dr proxeed plus dıye bı ılaç verdı on gun kullandı hamıle kaldım oncekı ay 3 yumurtam vardı hamıle kalamamıstım

Oda Boşanma taraftarı değil aslında canım ama ailesini de yıkıp yuvasına bakamıyor bilmiyorum benim için çok zor belki kendimi teselli olsun diye istiyorum
yahu ıkı kısı yuva kurmus bırbırlerını de sevıyorsa su mıllete noluyo da ılla çomak sokuyolar anlamıs degılımm yaaa

Konuyu bilmedigim icin bir sey demem yanlis olur canim en iyisi ni sen bilirsin. Hakkinda hayirlisi olsun ins

esın de gıtsın kesın cnm bak bız kadınlar hep kabahtı kendımızde arıyoz sonra adamlarda cıkıo benım de esımdeymıs spermlerı az ve hareketlerı de az mıs dr proxeed plus dıye bı ılaç verdı on gun kullandı hamıle kaldım oncekı ay 3 yumurtam vardı hamıle kalamamıstım

Sorma canim yaa esim coktan gidicektide bana ne olyorsa biraz daha bekle diye diye adami gondermedim doktora. Artik bu aydan sonra gider

Sorma canim yaa esim coktan gidicektide bana ne olyorsa biraz daha bekle diye diye adami gondermedim doktora. Artik bu aydan sonra gider
yanı beklıyosan da madem besle adamı keçıboynuzu özu al yedır bal tahın pkemez yedır beslenmesı cok onemlı etlı yemek yap sureklı

yanı beklıyosan da madem besle adamı keçıboynuzu özu al yedır bal tahın pkemez yedır beslenmesı cok onemlı etlı yemek yap sureklı

Keciboynuzu aldim canim ama ramazan girince araya duzenli kullanamadi iste. Sen hsg cektiemismiydin bu arada

Keciboynuzu aldim canim ama ramazan girince araya duzenli kullanamadi iste. Sen hsg cektiemismiydin bu arada
çok onceden cnm açıktı tuplerım ben 4 yıllık evlıyım kayıplarım var en son kaybımın ustunden bır bucuk sene sonra hamıle kalabıldım gercı ılk bırkaç ay korundum ama yıne de bu kadar zamanımı aldı

çok onceden cnm açıktı tuplerım ben 4 yıllık evlıyım kayıplarım var en son kaybımın ustunden bır bucuk sene sonra hamıle kalabıldım gercı ılk bırkaç ay korundum ama yıne de bu kadar zamanımı aldı

Anladim canim nasil peki agri sizi oluyor mu korkuyorum ben baya.

6 yumurtan vardı canım pekı dr yumjrtalara ne dedı yanı ıyı guzel dedımı sen gordun mu yumları bole yuvarlak oluyo ve hatları cok belırgın oluyo yarın telden ıkı resım goıstercem sana bırı kalıtesız yumurtam olmustu o dıgerı de bebegımın yumurtası
SAĞ TARAFTAKİLERDEN MEMNUNDU CANIM İŞTE 18-21 MM

Rabbim dualarımızı kabul etsin..
inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
unnamed (8).webp

Back
X