hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Bugun benim kader gunum sanirim kizlar. Bat gunum bugun :KK45: Bakalim her ay ben kovdukca geldi ins bu ay yuzsuzluk yapmaz artik:63::KK70:

kizlar merhaba bende 13 temmuzda kanda hcg yaptircam
ama catliyorum ya bugun erken testlerle idrarda bAksammi
catlatma ignesi olali 8.gunum , daha cok erken dimi :(

catlatma ignesi olali 8.gunum , daha cok erken dimi :KK43:

Hayirlisi olsun canim. Catlama iğnesi hakkinda bir fikrim olmadigi icin bor sey diyemicem ama ins sonuc yuzunu guldurur:anneadayı:

catlatma ignesi olali 8.gunum , daha cok erken dimi :KK43:
çok erken bence yapma canım hamişsen bile daha belli olmaz bence kendini üzmüş olursun canm

çok erken bence yapma canım hamişsen bile daha belli olmaz bence kendini üzmüş olursun canm

dayanamadim yaptim :((
silik bi sekilde cikti ama dedigin gibi hamissem bile cikmamasi lazim o kadar arastirdim herseyi biliorum halen neyin kafasindaayim bilmiorum :(( insan merak edior iste :)

neyse insallah pozitif kalir bu saatten sonradiycek biseyim yok kendim
ettim kendim buldum :)

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende evdeki en az test yapıyorum negatif olduğunu bildiğim halde birde kanda baktırmak için eşimi ikna etmek istiyorum dediğin gibi herşeyi bildiğim halde ama inş. bebişin seninledir annesi biraz daha sabret canım çatlama iğnesindende olabilir bir kaç gün sonra kanda baktır canım hiç sabrademiyorsan bile

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende evdeki en az test yapıyorum negatif olduğunu bildiğim halde birde kanda baktırmak için eşimi ikna etmek istiyorum dediğin gibi herşeyi bildiğim halde ama inş. bebişin seninledir annesi biraz daha sabret canım çatlama iğnesindende olabilir bir kaç gün sonra kanda baktır canım hiç sabrademiyorsan bile

canım cok saol cuma gunu kanda baktiriyim diorum

sanada habef veriirm canım burdN
allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah amin

amin canım inş. güzel haberlerini bekliyorum canım :anneadayı:cuma günü kanda baktırmak için bence normal canım

bugun alt tarafimda agri var adet sancisi gibi
ve saat 8den uykum geldi
cuma kanda baktircam kismet
artik dusunmekten yoruldum

Kizlar bugun bat gunumdu hayla bir sey yok. Karnima gun icinde 2 kez hafif anlam veremediğim bir sey oldu. Agri sanci neyse adet icin yani. Beklemedeyim kizlarr. Dua edin ne olur

Kizlar lutfen akil verin. Bat 6 temmuzdu hayla olmadim. Test yaptim az once negatif cikti. Anlamiyorum nedir durum acaba

Back
X