- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #3.341
İki yıldır bekliyoruz cnm sizsizde durum nedir? ne kadardır bekliyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki yıldır bekliyoruz cnm sizsizde durum nedir? ne kadardır bekliyorsunuz?
Bende çok takıyorum aslında ama takmamak lazımmış. Benm yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı ben çok ağrı çektim senelerce hep hastnlerdeym en sonunda ameliyat oldum kistler temizlendi doktor bir sene doğal yollarla olmasını beklicez dedi bide bu kistler tekrarlıyo inş hamile kalırım tekrarlamadanah ahhh... başından beri stresliyim. 13 aydır istiyoruz biz de olmadı. inşallah olur bebeğiniz doğal yolla olmaz denilip de olan çok insan var. Size neden doğal yolla olmaz dediler.
Bende çok takıyorum aslında ama takmamak lazımmış. Benm yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı ben çok ağrı çektim senelerce hep hastnlerdeym en sonunda ameliyat oldum kistler temizlendi doktor bir sene doğal yollarla olmasını beklicez dedi bide bu kistler tekrarlıyo inş hamile kalırım tekrarlamadan
Valla hep aynı şeyler yaşıyoruz ztn benm de çevremde çok var en yakınlarım hatta. Ben ameliyat oldum sırf ağrılarım yüzünden doktr bidaha ağrın olmucak dedi dün adet oldum gece ağrıdan uyuyamadım hala ağrım var boşunamı oldum yani hani agrm olmucakti :-(Takmamak ne mümkün... Çevremde ne kadar insan varsa ya hamile ya da yeni doğum yaptı.. bu konu hep hayatımda, hep aklımda, her an kafamda döndürüp dolaştırıyorum. kendime söz geçiremiyorum ki..
sürekli film izleyip ya da kitap okuyup kendi bunalımlarımı unutmayı deneyeceğim bir de. tavsiye ederim. belki kendimizi unuturuz....
Amin cnm inşallah ağrı kesici içtim fakat ağrıdan uyuyamıyorum hatta ağrıyla uyandım gece ztn inş hafiflerde uyurumne güzel dr doğal yolla olabilir demiş, bence onu düşün. kurtuldun artık inşallah. ağrı kesici verdiyse al, uyumaya çalış. yarın yepyeni bir gün :)
ben de yarın için randevu aldım, yepyeni bir dr.la tedaviye başlayacağım artık inşallah.. inşallah ikimiz ve tüüüüm isteyenler tez vakitte mutlu haberi alırız.
merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin seni normal yollardan hemen bulsunBende çok takıyorum aslında ama takmamak lazımmış. Benm yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı ben çok ağrı çektim senelerce hep hastnlerdeym en sonunda ameliyat oldum kistler temizlendi doktor bir sene doğal yollarla olmasını beklicez dedi bide bu kistler tekrarlıyo inş hamile kalırım tekrarlamadan
alttan muayenede mi çıkıyor?Çıkardı
Amin cnm inşallah ya. Valla ben 5 6 senedir çekiyorum bu kistler den çikolata kisti bildim bileli ağrı çekiyorum hep hastanelerdeyim o yaptırdığın tahliller de anlaşılır cnm senin ne şikayetin varmerhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun bebeğin seni normal yollardan hemen bulsun
ben de hormon tahlili yaptırdım degerler güzel çıktı, bu haftada sat3 de alttan muayene yaptı doktor oda temiz şükür. pazartesi de hsg istedi bakalım inşallah ondada birşey çıkmaz. size şunu sormak istiyorum. kist olduğunu nasıl anladı doktor hangi aşamada belli oluyor bu kist ve çeşitleri bende olsa çıkarmıydı bu tahlillerde????
canım açıkcası benim çok şikayetim yok. adetlerimin ilk günü çok ağrılı geçiyor ve ben beni bildim bileli aşırı kıllanma var vücudumda. 1 yıllık evliyim çocuk olmayıca doktora gittikAmin cnm inşallah ya. Valla ben 5 6 senedir çekiyorum bu kistler den çikolata kisti bildim bileli ağrı çekiyorum hep hastanelerdeyim o yaptırdığın tahliller de anlaşılır cnm senin ne şikayetin var
hormon tahlili yapıldı 2 kez ikiside normal çok şükür sonra doktor hsg stedi bu arada eşimin tahlilleri biraz düşük çıktı o tekrar test verecek bende hsg çekileceğim bakalım artık ne olacak hayırlısıyla hepimizin minik yavruları olsun artıkAmin cnm inşallah ya. Valla ben 5 6 senedir çekiyorum bu kistler den çikolata kisti bildim bileli ağrı çekiyorum hep hastanelerdeyim o yaptırdığın tahliller de anlaşılır cnm senin ne şikayetin var
Çok şükür ozamn canm çok takma kafana olur Allah izniyle zamanı gelmemiş demekki inş en kısa zamanda Hayrli sağlıklı evlatlarımiz olur amincanım açıkcası benim çok şikayetim yok. adetlerimin ilk günü çok ağrılı geçiyor ve ben beni bildim bileli aşırı kıllanma var vücudumda. 1 yıllık evliyim çocuk olmayıca doktora gittik
Doktor sorun yok diyorsa çok şey yapma cnm yan etkisi bile olur bende iltihap varr demişti doktor maydanoz süt yapayım diyorum bende hsg ne zaman yaptırcan inş olurhormon tahlili yapıldı 2 kez ikiside normal çok şükür sonra doktor hsg stedi bu arada eşimin tahlilleri biraz düşük çıktı o tekrar test verecek bende hsg çekileceğim bakalım artık ne olacak hayırlısıyla hepimizin minik yavruları olsun artık
bu arada eşime keçiboynuzu kürü yapmaya başladım bende içiyorum. Bi ara sogan kürü yaptım sonra kist oluşturur o dediler korktum onuda bıraktım. hatta bir kerede süt maydanoz bugusuna oturdum 2 gün üst üste. sonra dedim kendi kendime doktor sorun yok diyor sen nelerle ugraşıyorsun diye ama umut dünyası işte. bakalım artık inşallah hsgden sonra gelir bebişimiz..
Hormon değerleri normale dönmesi için hayit tohumu iyi geliyormuş araştir istersen cnmBen hsg çektirdim önceden kürtaj olduğum için yapışıklık olmuştu ameliyat oldum açtılar yalnız benim hormonum çok yüksek e2 hormonum 560 falan çıkıyor bu da normal değil
Bende aldm hayt tohumu benm hormon değerleri normal ama yumurtalık rezervm kaliteli olsn diye içiyorumBen hsg çektirdim önceden kürtaj olduğum için yapışıklık olmuştu ameliyat oldum açtılar yalnız benim hormonum çok yüksek e2 hormonum 560 falan çıkıyor bu da normal değil