Hamile Kalmaya Çalışan Lakin Henüz Kalamayanlar Buraya

ELMALI turtam

Melegim benimle.. Çok şükür Rabbim..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.689
1.676
Hamile kalmak isteyip henüz olmayanların ortak buluşma noktası. .. hayırlı olsun :)) herkesin Kucağı hayırlısıyla dolsun :)))
INSALLAHHHH
AMIIIIIIIINNNNNNN :))

merhaba 28 yaşında 10 aylık evliyim adet düzensizliğim var doktora gittim jinekolojik muayenede rahim yumurtalıklar hersey normal çıktı pko falanda yok ama 2-2.5 ayda regl oluyorum ve 6 aydırda korunmuyoruz hamile kalamadım hormon testi yaptırdım daha doktor görmedi anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
estradiol 55.16
FSH 6.51
TSH 1.22
Luteinizan Hormon LH 11.63
PROLAKTİN 6.17

Sen nasıl hamile kaldın

Canim hormon değerlerinden anlamiyorum ben. Hamile kalmadan once doktora hic gitmedim. 3.ayda hamile kaldim ama hicbirsey yapmadim oyle ozel olarak. Sogan ve incir kürü yapacaktim biraz daha olmasaydi. He bi de ben dogum kontrol hapi vb. kullanmadim. Yine de henuz 6 ay olmus yeni sayilir. Doktor da soylemistir zaten 1 yil beklemek normal.

Canim hormon değerlerinden anlamiyorum ben. Hamile kalmadan once doktora hic gitmedim. 3.ayda hamile kaldim ama hicbirsey yapmadim oyle ozel olarak. Sogan ve incir kürü yapacaktim biraz daha olmasaydi. He bi de ben dogum kontrol hapi vb. kullanmadim. Yine de henuz 6 ay olmus yeni sayilir. Doktor da soylemistir zaten 1 yil beklemek normal.

Super ya bende doğum kontrol hapı hiç kullanmadım 4 şubattan beri korunmuyoruz ışte olmadı daha soğan kuru 9. Gunundeyim içiyorum bakalım inciri de öyle yiyorum inşallah olur benim doktor sorun yok dedi bu hormonlarla gebe kalirsin dedi ama eşim gitmedi hiç doktora

Super ya bende doğum kontrol hapı hiç kullanmadım 4 şubattan beri korunmuyoruz ışte olmadı daha soğan kuru 9. Gunundeyim içiyorum bakalım inciri de öyle yiyorum inşallah olur benim doktor sorun yok dedi bu hormonlarla gebe kalirsin dedi ama eşim gitmedi hiç doktora

sifa olsun, vesile olsun cnm insallah. Zaten hemen gitmesin. Biraz daha bekleyin. Bi de hani hamile kalmayi cok dusunmek onun icin munasebete girmek falan yani cok ustunde durmak da etkiliyor. Kafani rahat birak olabildigince. Ben ilk iki ay hep dusunurdum. Adet oldum diye uzulurdum. Ucuncu ay evde temizlik yapacaktim nasilsa bu ay da olmaz adet olayim da ramazanda temizlik yapcam diye bakardim. Oyle oyle hep adet olmayi bekledim ki bi baktim olmus. Rahat olmak onemli :KK66:

sifa olsun, vesile olsun cnm insallah. Zaten hemen gitmesin. Biraz daha bekleyin. Bi de hani hamile kalmayi cok dusunmek onun icin munasebete girmek falan yani cok ustunde durmak da etkiliyor. Kafani rahat birak olabildigince. Ben ilk iki ay hep dusunurdum. Adet oldum diye uzulurdum. Ucuncu ay evde temizlik yapacaktim nasilsa bu ay da olmaz adet olayim da ramazanda temizlik yapcam diye bakardim. Oyle oyle hep adet olmayi bekledim ki bi baktim olmus. Rahat olmak onemli :KK66:

Sağol canım benim amin insaalh olur kendime baya iyi bakıyorum :) evet biraz daha bekleyeceğiz bende biliyorum çok takmamak gerektiğini geçen yıl teyzemin kızına diyordum olmuyordu sakin ona yoğunlaşma rahat ol diye ama malesef kendinde yapamıyor insan ınan sürekli aklına geliyor elinde olmadan ama bu ay rahat olmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı artık inşallah olur

Sağol canım benim amin insaalh olur kendime baya iyi bakıyorum :) evet biraz daha bekleyeceğiz bende biliyorum çok takmamak gerektiğini geçen yıl teyzemin kızına diyordum olmuyordu sakin ona yoğunlaşma rahat ol diye ama malesef kendinde yapamıyor insan ınan sürekli aklına geliyor elinde olmadan ama bu ay rahat olmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı artık inşallah olur

Hadi insallah cnm, guzel haberlerini alalim senin de :))

BENDE HAMİLE KALMAK İSTİYORUM. İNŞ BU AY .
.DÜNDEN BERİ BAŞLADIK ÇALIŞMALARA .

İnsallahhhhh canım ağzından bal damlıyor zaten olsun ilk buraya yazcam aileye bile söylemeden

Olsun da canim hayirlisiyla insallah yazarsin:) ben kendim hamile kaldim ama baskalarindan bu haberi duyma dusuncesi yine de heyecanli geliyor :)

Insallah canim. Yeni mi evlisin? Kafani rahat birak ama olsun diye hareket etmemeye gayret et :KK66:
1,5 EVLİYİM VE 2 GEBELİK 9 HAFTADA KAYBEDİYOM.
TESTLERİM YAPILDI. HİÇ BİŞİ ÇIKMADI.
AMA 7 AYDIR UĞRAŞIYOZ.. OLMUYO. ŞİMDİ BU AYDA DENEYİM. DOKTORA GİDİCEM.

22 ağustos 2014 de evlendim ışte 1 yıl olacak ama 4 şubattan beri korunmuyoruz canım kafami rahat bırakmaya çalışıyorum olabildiğince bakalım sen yeni mi evlisin

Aynen canım bende bizim forumda arkadaş kaldı çok sevindim Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben siz kadar yeni sayilmam artik 2 yil bir ay oldu bizim, tam ikinci sene doldugunda bebis haberini aldik :)) insallah siz de cok beklemezsiniz :)

1,5 EVLİYİM VE 2 GEBELİK 9 HAFTADA KAYBEDİYOM.
TESTLERİM YAPILDI. HİÇ BİŞİ ÇIKMADI.
AMA 7 AYDIR UĞRAŞIYOZ.. OLMUYO. ŞİMDİ BU AYDA DENEYİM. DOKTORA GİDİCEM.
Anladim cnm. Cok gecmus olsun. Testlerde birsey cikmadiysa Allah in takdiri diyelim ama farkli doktora gittin mi, bazen farkli birinin gozu yardimci olabilir. Insallah hersey yoluna girer de hayirlisiula cocuk sahibi olabilirsin canim.

X