Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmaya çalışanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cgrknl22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
15
4
1
31
Kızlar merhaba biraz içimi dökmeye geldim geçtiğimiz Aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım bir bu beni çok etkiledi ondan sonra da tabi ki her ay bekler oldum olacak mı oldu mu diye. Ama malesef daha hamile kalamadım doktorlar çok normal olduğunu söylüyorlar ama içim o kadar buruk ki. Bunu daha önce yaşayan var mı o süreci nasıl atlattınız bir de okuduğunuz sureler dualar var mıydı ya da yaptığınız şeyler lütfen biraz moral bulmak istiyorum

çok stres yapmayın biraz rahat olun benim 2 kaybım var 10 ve 13 haftalık ve bir çok bayan var aynı durum da olan ne kadar stres yaparsanız hamile kalmayı geciktirirsiniz bol bol dua edin rabbim bize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip inşallah

Merhaba bende uzun zaman önce kimyasal geçirdim çok üzülmüştüm ama inanın geçiyo her şey unutuluyor. Doktor denemeye devam edebilirsiniz demişti fakat başka sebepler vs derken biz korunmasız devam etmemiştik. Her şey Allahtan ne zaman ol derse..

Geçmiş olsun bende yaşadım Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım hiç beklemediğim anda hemde Allah ne zaman isterse o zaman olur dua edin inşaAllah gönlünüzdeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…