Merhaba,Merhabalar
Ben birkaç aydır gebelik düşünüyorum. Bu ay adetimden sonra ovülasyon testine başladım ve adetimin 14. Günü çift çizgi gördüm 13.14.15. günleri değerlendirdim bu günlerde de çift çizgi çıkmıştı. 16. Günde sabah silik akşam tamamen silik çıktı. Benim merak ettiğim bugün mü yumurtlamış oldum, günü değerlendirmeli miyim. inşallah hamile kalırsam en erken ne zaman belli olur. Yardım please
16. Günü değerlendirmediMerhaba,
Doğru günleri değerlendirmişsiniz. Yumurtlana öncesi yumurtlama günü ve sonrasını yani doğru. 16. Gün yani silik demek çatlama olmuş demek o günüde değerlendirdiniz mi. Değerlendirmediyseniz bile sıkıntı yok zaten sperm 48-72 saat arası canlı kalıyor.
Tamam olsun sıkıntı yok önemli günleri değerlendirmişsiniz. İnşallah Allahın izniyle güzel haberl alırsınız16. Günü değerlendirmedi
Tamam olsun sıkıntı yok önemli günleri değerlendirmişsiniz. İnşallah Allahın izniyle güzel haberl alırsınız
Rica ederimm.Amin inşallahGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahRica ederimm.
Ben du ayda denemeye devam dün adet oldum
Kan testi yaptırın bence ilaç içmeyin gebe olabilirsinizBu ayın 5inde pembemsi sıvı geldi adet oldum hemen ağrı kesici içtim ağrılı geçtiği için yarın oldu ama ağrım tekrar başladı istifa ettim ağrıya dayanmaya çalıştım ama dayanamayıp yine ilaç içtim ve bugünde adet olmuyorum pembemsi sıvı geliyor test yaptım ama tek çizgi sizce neden
Erken gebelik testi yaptım az önce tek cizgiydiKan testi yaptırın bence ilaç içmeyin gebe olabilirsiniz
Erken gebelik testi yaptım az önce tek cizgiydi
26 günde oluyordum sürekli 25 gününde oldum yani 2 gün önce adet oldumAdetinize kaç gün var
Ama şuan pembemsi geldi pıhtı şeklinde onun dışında gelmiyor kan26 günde oluyordum sürekli 25 gününde oldum yani 2 gün önce adet oldum
Yani isterseniz bi kan verin kesin olsun. Yerleşme kanaması da olabilir26 günde oluyordum sürekli 25 gününde oldum yani 2 gün önce adet oldum
Kandan belli olur demi hemen yoksa bı ksc gün sürer miYani isterseniz bi kan verin kesin olsun. Yerleşme kanaması da olabilir
Tabi ki düşük değer bile olsa belli olur ve doktor bilgilendirir siziKandan belli olur demi hemen yoksa bı ksc gün sürer mi
TeşekkürlerTabi ki düşük değer bile olsa belli olur ve doktor bilgilendirir sizi
Rica ederim Allah gönlünüze göre versinTeşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?