Hamile kalmaya çalışanlar

onr3434

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2023
53
14
8
28
Merhabalar
Ben birkaç aydır gebelik düşünüyorum. Bu ay adetimden sonra ovülasyon testine başladım ve adetimin 14. Günü çift çizgi gördüm 13.14.15. günleri değerlendirdim bu günlerde de çift çizgi çıkmıştı. 16. Günde sabah silik akşam tamamen silik çıktı. Benim merak ettiğim bugün mü yumurtlamış oldum, günü değerlendirmeli miyim. inşallah hamile kalırsam en erken ne zaman belli olur. Yardım please

Merhaba,

Doğru günleri değerlendirmişsiniz. Yumurtlana öncesi yumurtlama günü ve sonrasını yani doğru. 16. Gün yani silik demek çatlama olmuş demek o günüde değerlendirdiniz mi. Değerlendirmediyseniz bile sıkıntı yok zaten sperm 48-72 saat arası canlı kalıyor.

16. Günü değerlendirmedi

Bu ayın 5inde pembemsi sıvı geldi adet oldum hemen ağrı kesici içtim ağrılı geçtiği için yarın oldu ama ağrım tekrar başladı istifa ettim ağrıya dayanmaya çalıştım ama dayanamayıp yine ilaç içtim ve bugünde adet olmuyorum pembemsi sıvı geliyor test yaptım ama tek çizgi sizce neden

Kan testi yaptırın bence ilaç içmeyin gebe olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…