Ben adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı, 15 tl lik kaset test yaptım çift çizgi cıktı ve hamileyim. Erken testlerle daha önce de hamile kalmama rağmen negatif almıstımErken gebelik testi yaptım az önce tek cizgiydi
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsunHakkınızda hayırlısı olsun inşallahGerçekten sabır isteyen bir süreç hele ki biz bebiş isteyenler için. Benim bugün hafif bi başdönmem var yorgunlukla beraber bakalım hayırlısı
Ayy gerçekten mi bende şu an hamilelik belirtileri var ve kesi yani çünkü bir sağlıksız gebelik geçirdim onda yaşadığım belirtiler var ama erken gebelik testi yaptım negatif yok bende bişey var diyorum testte çıkmıyoBen adete 4 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif cıktı, 15 tl lik kaset test yaptım çift çizgi cıktı ve hamileyim. Erken testlerle daha önce de hamile kalmama rağmen negatif almıstım
Erken gebelik testlerine asla güvenmeyin sabah erken vakitte kaset test yapın, ben erken gebelik ne zaman denesem negatif cıktı ki ikisinde de hamileydim:)Ayy gerçekten mi bende şu an hamilelik belirtileri var ve kesi yani çünkü bir sağlıksız gebelik geçirdim onda yaşadığım belirtiler var ama erken gebelik testi yaptım negatif yok bende bişey var diyorum testte çıkmıyo
Anammm du bakalım bende de öyle mi olcak adetime 3 gün kaldı gecikme olursa yazarım buraya iki kez erken genelik testi yaptım çıkmadı ama kendimden baya şüpheliyimErken gebelik testlerine asla güvenmeyin sabah erken vakitte kaset test yapın, ben erken gebelik ne zaman denesem negatif cıktı ki ikisinde de hamileydim:)
Markasını hatırlormusumuz peki ben freely marka denedimErken gebelik testlerine asla güvenmeyin sabah erken vakitte kaset test yapın, ben erken gebelik ne zaman denesem negatif cıktı ki ikisinde de hamileydim:)
Markayı hatırlamıyorum ancak hani en ucuz hamilelik testleri varya 15 tl fln, kaset şeklinde, onlar yeterli, nedense erken gebelik testleri hem pahalı hem de bende asla ama asla sonuc vermedi. Gebelik varsa normal gebelik testiyle cıkar, ben 4 gün kala görmüştüm, ancak sabah erken yapın tavsiyem.Markasını hatırlormusumuz peki ben freely marka denedim
Anladım cnm bakalım bende bi gelişme olursa yazarımMarkayı hatırlamıyorum ancak hani en ucuz hamilelik testleri varya 15 tl fln, kaset şeklinde, onlar yeterli, nedense erken gebelik testleri hem pahalı hem de bende asla ama asla sonuc vermedi. Gebelik varsa normal gebelik testiyle cıkar, ben 4 gün kala görmüştüm, ancak sabah erken yapın tavsiyem.
Göğüslerim çok şişti ve ağrıyor. Kasıklarda batma hissi sanki adet olacakmışım gibi ama daha 8-9 gün var adetime. Dayanmayıp Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan mı versemMerhabalar
Ben birkaç aydır gebelik düşünüyorum. Bu ay adetimden sonra ovülasyon testine başladım ve adetimin 14. Günü çift çizgi gördüm 13.14.15. günleri değerlendirdim bu günlerde de çift çizgi çıkmıştı. 16. Günde sabah silik akşam tamamen silik çıktı. Benim merak ettiğim bugün mü yumurtlamış oldum, günü değerlendirmeli miyim. inşallah hamile kalırsam en erken ne zaman belli olur. Yardım please
Adetime 7 gün var bu pozitif mi?(Test predictor)Kızlar en iyi erken gebelik testi bence PREDİCTOR
Doktora gittiniz miAdetime 7 gün var bu pozitif mi?(Test predictor)
Evet 39.96 çıktı sabahki değerDoktora gittiniz mi
TebriklerEvet 39.96 çıktı sabahki değer
Son durum ne oldu?TebriklerAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?