Hamile kalmaya çalışırken adet düzenim bozuldu..

kızlar hiç mi benle aynı sorunu yaşayan yada yaşadıgını bildiğiniz tanıdıgınız olmadı?? endişelenmelimiyimm :26:

canıımm imdadına yetiştim bende öncelikle merhaba senin yazıların okuyunca kendimi gördüm sende bizde kasım ayından beri çocuk düşünüyoruz durum şu ki benimde gününü şaşırmayan en fazla 2 gün gecikme yaşayan adetim artık günlerce hatta haftalarca gecikiyor ve aynı şekilde bu durum benimde canımı fazlasıyla sıkıyor ben gecen hafta doktora gıttım acaba bu adet gecıkmelerımın sebebı nedır diye kendisine çocuk istediğimizide soyledım butun tetkıklerım yapıldı seker hormon testıne kdr hıcbır problem olumsuz hıcbırsey yok doktor stresın neden olabılecegını soyledı yalnız boyle olunca da aynı sekılde bende yumurtlama donemımı tesbıt edemıyorum yanı senınle aynı duyguları yasıyorum canım ne yapmalıyız onuda bılmıs degılım :44:

al bende de o kadar! her gecikmede ümitleniyorum, test yaptırıyorum ve sonuç negatif oluyo gerçe henüz 2 ay oldu ama su adet düzensizliği fena canımı sıkıyor..36 gunde bir olmaya başladım ve buda sinir yapıyo haliyle..doktora en son 3 ay once gorundugumde bana da herşey normal hiç bir sorun yok denmişti..ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım ( keşke sitede uzman bi doktor olsaydı danışabileceğimiz

canım emin ol yine hiçbir sorun yoktur tek sorun kafamıza takmamız takmadanda edemiyor insan bende en son şubat ayının 6sında hastalanmıstım uzerınden neredeyse 45gun gectı bende şöyle bir gariplik var birde gecen hafta eşimle ilişkiye girdiğimizde pembemsi bir leke geldi hastalanıyorum diye sevinirken hala tıkkk yookkk gelde sinirlenme :84: cnm sen hiç yumurtlama testi yaptın mı peki :44:

canım ben bugun sonunda oldum adet..ben ovulasyon testi yaptım geçen ay ve pozitif çıktı sonra kutudaki diğer 4 testide alakasız gunlerde tekrarladım ve heep pozitif çıktı..hergun yumurtlamadıgıma gore ben bu testlere hiç itibar etmiyorum :) bu ay adet doneminden sonra her gun deneme kararı aldık baktık yine sonuc yok ben direk bir kadın doğum uzmanına gözükücem :S

kafaya takmamak çok zor ama yapabilmek lazım.
etrafın laflarını görmezden gel seni strese sokmasına ve üzmesine izin verme ve altta kalma bence birbirimizle daha fazla zaman geçirelim istiyoruz erteliyoruz falan de..
eşim sevginin bölüneceğini düşünüyo beni paylaşmak istemiyo falan de..herkesin bilmesine gerek yok bebek istediğinizi..
benim geçen yıl ailemde 3 tane hamile vardı herkes bana şu da hamile bu da hamile sen ne zaman yapacan geç kaldın falan demeye başladı
ben de şimdi yaparsam kıymetli olmaz 3 çocuğun arasında demiştim bi daha hiç bişi diyemediler..

hormon tahlili kesinlikle yaptır
adetin 3. günü östrojen-testesteron-prolaktin-tsh
21. gün de progesteron (yumurta çatlamış mı diye)

adet olmanı engelleyen çatlamamış yumurta olabilir yumurta çatlamıyor ve kiste dönüşüyor ama kist dediysem de korkma adetle atılabilecek bişey 1 aya mahsussa...ama mutlaka adetin 3. günü doktora git

senın adına sevındım cnm yanı hastalanman acısından bu bıle bır sonuc en azından bende oda yok artık sınırlerımın gerıldıgı son haddelerdeyımm bu durumu esıme de yansıtmaya basladım bır hastalansam hersey yoluna gırecek ama oda yok eger hastalanmazsam yarın tekrar test yapmayı dusunuyorum bakalım ne olursa olsun yeterki bir sonuca varayım artık

canım teşekkurler verdiğin bilgiler için..bu adetin 3. gunu neden doktora gidiliyor bana açıklarmısın?? ne testidir bu??

canım teşekkurler verdiğin bilgiler için..bu adetin 3. gunu neden doktora gidiliyor bana açıklarmısın?? ne testidir bu??

bir başlangıç olarak düşün adetin 3. gününü yeni yumurtalar oluşmaya başlıyo ya o yüzden folikulleri büyüten hormonların seviyeleri daha doğru saptanıor.
3. günü testleri yumurtanın sağlıklı bir şekilde oluşup büyüyebileceğini
21. günde progesteron tahlili de iyi bir şekilde çatlayabildiğini gösterir...

bunun yerine doktorun sana önereceği tarihlerde gidip vajinal ultrasonla yumurtanın durumuna baktırabilirsin.. bir de eşin spermiyogram testi yaptırsa hiç fena olmaz
sonuçta iki kişinin de sağlıklı olması gerekir bunun olabilmesi için

merhabalarr bende bu konuda tecrübesi olanlara bişey danışmak istiyorum. bende 1 senelik evliyim. 4-5 aydır bebek düşünüyoruz. normalde 27 günde bir kesin olurdum ama 3 aydır 23-24 günde bir oluyorum. genelde doktor muayenisinde bi sorun görünmüyor. kan tahlillerimde düzgün. ne gibi bi sorun olabilir.

merhaba cnm bende senın durumundayım sordum psıkolojık dedı dr kafana takma takarsan adet duzenı bozuluyormuş benım ole kafama kucuck bırsey takım hemen duzenım bozuluyor bende çocuk ıstıyorum ama duzensızlık yüzünden yumurlama gunumu hesaplıyamıyorum

Adetler duzene girince mi hamile kaldiniz kizlar?

Bat 18 ekimdi hala kirmizilar yok.bu ay da negatifi görursem düzenim tam anlamiyla bozuldu derim artik çunku gecen ay 1 hafta erken geldi

bu ay 1 hafta geç geldi kendileri:)bakalım gelecek aylar nasıl olacak.

bu ay 1 hafta geç geldi kendileri:)bakalım gelecek aylar nasıl olacak.
Artık 1 hafta geç gelse erken oldım diyorum kürtaj sonrası 47 gün beklediğim oldu.bu ay da 31.gündeyim ve sanırım yumırtam çatlmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…