kızlar hiç mi benle aynı sorunu yaşayan yada yaşadıgını bildiğiniz tanıdıgınız olmadı?? endişelenmelimiyimm :26:
canıımm imdadına yetiştim bendeöncelikle merhaba senin yazıların okuyunca kendimi gördüm sende bizde kasım ayından beri çocuk düşünüyoruz durum şu ki benimde gününü şaşırmayan en fazla 2 gün gecikme yaşayan adetim artık günlerce hatta haftalarca gecikiyor ve aynı şekilde bu durum benimde canımı fazlasıyla sıkıyor ben gecen hafta doktora gıttım acaba bu adet gecıkmelerımın sebebı nedır diye kendisine çocuk istediğimizide soyledım butun tetkıklerım yapıldı seker hormon testıne kdr hıcbır problem olumsuz hıcbırsey yok doktor stresın neden olabılecegını soyledı yalnız boyle olunca da aynı sekılde bende yumurtlama donemımı tesbıt edemıyorum yanı senınle aynı duyguları yasıyorum canım ne yapmalıyız onuda bılmıs degılım :44:
al bende de o kadar! her gecikmede ümitleniyorum, test yaptırıyorum ve sonuç negatif oluyogerçe henüz 2 ay oldu ama su adet düzensizliği fena canımı sıkıyor..36 gunde bir olmaya başladım ve buda sinir yapıyo haliyle..doktora en son 3 ay once gorundugumde bana da herşey normal hiç bir sorun yok denmişti..ne yapıcagımı şaşırmış durumdayım ( keşke sitede uzman bi doktor olsaydı danışabileceğimiz
amin canım inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..dediğin gibi stresten uzak durmalıyız ama bazen bu malesef pek mümkün olamıybiliyor, benim diğre konulara bakıcak olursanız eltimin muhteşem incilerini gorursunuz, sürekli aşağılamalara ve laf sokuşturmalarına maruz kalıyorum malesef
onu gerçi pek kafaya takmıyorum, ettiğini bulur diyorum geçiyorum ama su donemde bir de adet düzensizliği olması çok canımı sıkıyor arkadaşlar
canım ben bugun sonunda oldum adet..ben ovulasyon testi yaptım geçen ay ve pozitif çıktı sonra kutudaki diğer 4 testide alakasız gunlerde tekrarladım ve heep pozitif çıktı..hergun yumurtlamadıgıma gore ben bu testlere hiç itibar etmiyorum :) bu ay adet doneminden sonra her gun deneme kararı aldık baktık yine sonuc yok ben direk bir kadın doğum uzmanına gözükücem :S
kafaya takmamak çok zor ama yapabilmek lazım.
etrafın laflarını görmezden gel seni strese sokmasına ve üzmesine izin verme ve altta kalma bence birbirimizle daha fazla zaman geçirelim istiyoruz erteliyoruz falan de..
eşim sevginin bölüneceğini düşünüyo beni paylaşmak istemiyo falan de..herkesin bilmesine gerek yok bebek istediğinizi..
benim geçen yıl ailemde 3 tane hamile vardı herkes bana şu da hamile bu da hamile sen ne zaman yapacan geç kaldın falan demeye başladı
ben de şimdi yaparsam kıymetli olmaz 3 çocuğun arasında demiştim bi daha hiç bişi diyemediler..
hormon tahlili kesinlikle yaptır
adetin 3. günü östrojen-testesteron-prolaktin-tsh
21. gün de progesteron (yumurta çatlamış mı diye)
adet olmanı engelleyen çatlamamış yumurta olabilir yumurta çatlamıyor ve kiste dönüşüyor ama kist dediysem de korkma adetle atılabilecek bişey 1 aya mahsussa...ama mutlaka adetin 3. günü doktora git
canım teşekkurler verdiğin bilgiler için..bu adetin 3. gunu neden doktora gidiliyor bana açıklarmısın?? ne testidir bu??
merhabalarr bende bu konuda tecrübesi olanlara bişey danışmak istiyorum. bende 1 senelik evliyim. 4-5 aydır bebek düşünüyoruz. normalde 27 günde bir kesin olurdum ama 3 aydır 23-24 günde bir oluyorum. genelde doktor muayenisinde bi sorun görünmüyor. kan tahlillerimde düzgün. ne gibi bi sorun olabilir.
Artık 1 hafta geç gelse erken oldım diyorum kürtaj sonrası 47 gün beklediğim oldu.bu ay da 31.gündeyim ve sanırım yumırtam çatlmadı.bu ay 1 hafta geç geldi kendileri:)bakalım gelecek aylar nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?