Hamile kalmaya kararsız olanlar

monalisa79

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
539
0
316
Bursa
Evet sizde benim gibi hamile kalmaya kararsızsanız yada korkuyorsanız burada sohbet edelim beraber.... Ikinci hamileliğini yaşamak isteyeyipte korkanlar,ilk hamileliğinde yada doğumda sorun yaşayıp tekrar hamile kalmaya korkanlar,yada çocuğunu büyütüp rahata alışmış:)tekrar çocuk isteyip sorumluluktan korkanlar beraber paylaşıp korkularımızdan çıkalım.....

merhaba canım
sen hangisinden korkuyorsun:9:

aslında sorumluluktan korkuyorum tekrar hamile kal tekrar doğum yap çocuğum 7 yaşında yani oda büyüdü ama kardeşi olmasını çok istiyor...yani tam büyümüşken aslında bende istiyorum ama BENİM GİBİ OLUPTA BİRBİRİMİZDEN DESTEK ALALIM

Son düzenleme:
benimde tüm korkularıma rağmen tekrar hamiş kaldım hemde çok isteyerek
insanoğlu o çektiği acıları unutuyorrrrrrrrrrrr
kızımda doğumda ölüyrodum nerdeyseeeeeeee
ama naapcan işte zaman herşeyin ilacı
inşallah bunda fazla sorun yaşamammmmmmmmmm

benimde tüm korkularıma rağmen tekrar hamiş kaldım hemde çok isteyerek
insanoğlu o çektiği acıları unutuyorrrrrrrrrrrr
kızımda doğumda ölüyrodum nerdeyseeeeeeee
ama naapcan işte zaman herşeyin ilacı
inşallah bunda fazla sorun yaşamammmmmmmmmm

çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla bebbeğini kucğına almayı nasip etsin allah...dediğin gibi zaman her şeyin ilacı benimde çocuğum doğumda mekonyumunu yediği için zor bir doğum olmuştu 15 gün hastanede yattı. çok şükür bişey olmadı ilk zamanlar onun etkisiyle istemedim.şimdi de bir sürü düşünce var kafamda seneye oğlumun sünneti var kısmet olursa.bir yandan okulunu düşünüyorum,bir yandan alacağım kiloları,bir yandan yaşım çok geçmesin istiyorum hepsi beynimi yemekle şu aralar:)......bir yandan da yeni bir hefes yeni duygular yeni bir canlı,üstelik küçücük bir can hepsinin artısı eksisi var...

Back
X