Allah gönlüne göre versin.. İnşaAllah en kısa zamanda o heyecana erişirsin.. İnsan imtihanı farklı alanlarda oluyor imtihan dünyası malum başıboş değiliz ama her zaman ettiğim bir dua Rabbüm kimseyi çocucksuzlukla imtihan etmesin.. İnsan için özellikle kadın için çok zor bir durum.. İnşaAllah ezaların neticesini alırsın.. Benim tanıdığım çok insan yıllar sonra çeşitli imtihanlardan sonra aldılar çocuklarını kucağına.. Tabi insan içinde olunca çok farkl oluyor ben de çok kötü hissediyorum kendimi ama dayanma gücü versin Rabbim.. İnşaALlah hakkında hayırlısı olur..
hiç üzülmeyin arkadaşlar benım 6 senedır cocuğum olmuyordu ne tedavıler gordum tup bebek bıle yaptım bundan 3 sene evvel ama şimdi kendılığımden hamıle kaldım tedavısız 4 haftalık hamıleyım ve şoktayım umıdı yıtırmeyın sakın ama sakın
esra1616 desteğin için çok teşekkür ederim sizlerin tecrübelerinden bizlerde ders çıkarıp yönümüzü değiştirmemize vesile oluyorsunuz ,ÇOK SAĞOLUN..güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ,kafamdan atmayı ne yapsam başaramıyorum,tam atıyorum derken en yakınlarımdan birinin hamile haberiyle takıntım canlanıyor,ama ümidim hiç bitmiyor ,ekim ayında yaptırmıştım son tüpümü....
inşallah blowhole bizde yaşarız bu güzel duyguyu ,
kestane balı şartmı acaba çam balına yapsam olurmu acaba esra,ilk reglimle onada başlıcam..
Bütün hamile olan arkadaşların sağlıklı bir hamilelik geçirmelerini ve sağlıklı ve hayırlı bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.......6 yıldır bebek hasretim var 2 aşılama 2 tüp bebek ,bir çok operasyon her çeşit kür birçok dua listeleri,yumurtlama günleri ,her ay birilerinden hamile haberleri alıp birkez daha depreşen karamsarlığım ,inanın burada sizin yazdıklarınızdan umut bulacak birçok arkadaşım var ,tecrübelerinizi bizimle paylaşırmısınız,neyi nezaman yaptınız birşey uyguladınızmı..deneyimlerinizi bekliyoruz şimdiden teşekkür.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?