Hamile Kalmayi Beklerken Ögrendiklerim

candy

Kavuşmamıza çok az kaldı.
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
296
153
103
Slm canlar bu ay yumurtlama gunum gectikten sonra belim normal zamanlamamin disinda 10 gun onceden agrimaya basladi,normalde olmayan hayali kasik agrilarim batmalarim olustu.normalde reglimden 3 gun once olan gögüs hassasiyetim yine 10 gün onceden olustu.üstüne üstlük yok artik dedirten hayali mide bulantilarim bile baslamisti.Ta ki bugun kirmizilari karsilayana kadar:skandal:ve ben artik anladim ki beyin kodlamam benim vucudumu bu kadar degistirip benimle resmen dalga gecti:KK54:umitler bir sonraki aya kaldi tabiki.rabbim ne zaman nasip ederse artik.bu arada birsuru topige girip su belirtilerim var acaba hamile miyim diye yazmam da iyice gaza gelmeme neden oldu :) ama siz siz olun lutfen regl doneminiz gelene kadar fazla stres yapmayin test de yapmayin tabi (daha cok kodlama yapmaniza neden oluyor)benim nacizane önerilerim hamile olmak isteyen arkadaslarima...

Mrb, aynen öyle canım. Düzenli olan adetim 6 gün gecikti stresten. Burda okudugum bütün beliritleri okuduktan sonra resmen yaşadım hepsini. Kesinlikle taktıgımız için oluyor bütün bunlar. Bu ay rahat bırakmaya söz verdim kendimi.:spor:

Öyle ya insan psikolojisi çok önemli olmayan şeyleri varmış gibi zannediyor ve bu hevese herşeye sebep oluyor

Evet kesinlikle hayali belirtilere karsi hic stres yapmamak gerekiyor evet insan cok merak ediyor ama degisik mesgaleler bulup buraya da cok fazla takilmamak gerekiyor sanirim:eek:

Evet kesinlikle hayali belirtilere karsi hic stres yapmamak gerekiyor evet insan cok merak ediyor ama degisik mesgaleler bulup buraya da cok fazla takilmamak gerekiyor sanirim:eek:
Kafamı başka şeylere veremiyorum ki arkadaş markadas da yok herkes tatilde sabahtan akşama kadar evde dusun düşün:)

Kafamı başka şeylere veremiyorum ki arkadaş markadas da yok herkes tatilde sabahtan akşama kadar evde dusun düşün:)
Valla dogru söylüyorsun ama ben bu ay kizdim kendime esimi de ümitlendirdim yok yere.biz kadinlar vucudumuzu iyi taniriz aslinda.cogumuz yasiyoruz bu surecte hayali belirtileri.hic beklemeyenler surpriz oldu deyip hamile kaliyorlar.ben söz verdim kendime regl gunum gecene kadar stres yok bir sonraki ay da bu hayal kirikligini ne esime ne de kendime yasatmak istemiyorum.

arkadaşlar aynı şeyi yaşıyorum adetime dört gün var ve ben bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum adet olacağımada eminim nedense ama işte boşa stres resmen allahtan dilemek lazım ama bebek istediğimiz için heyecan panik yapıyoruz ister istemez hevesleniyoruz

Benim de düzenli olan adetim 5 gün gecikti bütün umudumu yitirdim 10 aydır deniyoruz ama olmuyo bütün belirtileri yaşıyorum ama yok belki de hiç anne olamıycam ne dersiniz

Kızlar sakin. Olun ve beklenti içine girmeyin bu Çok etkiliyor Bende kötü bir süreç geçidim. Şimdi hamileyim ve bunu sadece suna bağlıyorum her gün allahümme ya varis diyerek 730 tercih çekiyordum hz ibrahim duasını okuyun bide

Bata 7 gun var yine kendimi burda belirti ararken buldum hatta test bile yaptim bugun tabiki yok birsey:KK12:

Kızlar bakın size diyeyim hamile kalmak için 6 ay boyunca sanki her ay hamileymişim gibi belirtiler gördüm istisnasız her ay en sonunda ya psikolojimden olacaktım yada artık düşünmeyecektim 1 ay düşünmedim inanır mısınız 2. Ci ay hamile kaldım insanın psikolojisi öyle birşey ki siz kendinizi hamile miyim diye yonlendirdiginiz anda beyin otomatik vücuda hamilelik hissi veriyor ki bundan adet gecikmesi gibi şeylerden anlıyoruz size şu kadar diyeyim kendinizi sartlamayin biliyorum çok zor bunu en iyi bilenlerden biriyim bende çektim 6 ay boyunca Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah herşey vaktini bekler unutmayin

Okuyup okuyup kendimizi dinliyoruz ve okuduklarımizi yaşıyoruz valla benim regl den once 2 3 damla kan bile gelmişti 2 3 ay o boyuttaki sözde yerlesme kanamasi ve onu görünce nasıl mutlu olup pis pis sırıtıyorum sonuç hüsran tabi ne zaman regl gecikse testten yarım saat sonra kanama başlıyor bu kadarı fazla değil mi bunaldım valla o kadar sıkıldım ki bazen hicbirseyi takip etme akışına bırak diyorum sonrada yasin geçiyor ama diyorum ne bileyim ..

Ben de suan acaba hamile miyim diye arastirirken kendimi burada buldum :KK54: Adetim bu ay 10 gun surmustu bir sonraki adetime 9 gun var 3 gun once pembe bir akintim oldu ve suan ara ara kahverengi kanamam oluyor. Arastirdigim kadariyla yerlesme kanamasini gosteriyor oklar ama bilmiyorumm gebelik testi yapmak istiyorum ama erken oldugunun da farkindayimm beklemek cok zor :KK35:

Ben de suan acaba hamile miyim diye arastirirken kendimi burada buldum :KK54: Adetim bu ay 10 gun surmustu bir sonraki adetime 9 gun var 3 gun once pembe bir akintim oldu ve suan ara ara kahverengi kanamam oluyor. Arastirdigim kadariyla yerlesme kanamasini gosteriyor oklar ama bilmiyorumm gebelik testi yapmak istiyorum ama erken oldugunun da farkindayimm beklemek cok zor :KK35:
Adet döngün duzenli midir normaldr?

Okuyup okuyup kendimizi dinliyoruz ve okuduklarımizi yaşıyoruz valla benim regl den once 2 3 damla kan bile gelmişti 2 3 ay o boyuttaki sözde yerlesme kanamasi ve onu görünce nasıl mutlu olup pis pis sırıtıyorum sonuç hüsran tabi ne zaman regl gecikse testten yarım saat sonra kanama başlıyor bu kadarı fazla değil mi bunaldım valla o kadar sıkıldım ki bazen hicbirseyi takip etme akışına bırak diyorum sonrada yasin geçiyor ama diyorum ne bileyim ..
Al benden de o kadar gecen ay benim de yillardir olmayan regl oncesi kahverengi kanamam geldi yuh artik ya beynimize bak

inşallah vardır canım ama test için erken biraz daha sabır
Erkendir ama topiklerde 7 gun once silik cizgi cikmis birkac kisinin ne bileyim unut dunyasi valla.bu ayda kasiklarima kramp giriyor psikolojik her ay farkli bir senaryo oynaniyor icerde:confused:

Al benden de o kadar gecen ay benim de yillardir olmayan regl oncesi kahverengi kanamam geldi yuh artik ya beynimize bak

Back
X