• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz??

Aynı şeyleri bende hep düşünüyorum. iki buçuk yıllık evliyim yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum. bir kurtajim var, sekiz haftalık kalbi durdu. devamını bekliyorum ama çok zor çok acı. artık psikolojim bozuldu. her sabah aynı dertle uyanmak. benden sonra evlenen herkes hamile veya doğurdu.
bir teşhis va rmı peki nedne olmadıına dair?

Bende pkoluyum 4 aydır bebek istiyorum glukofen ve falbiol kullanıyorum bu ay da klomen kullandım çok etki etmedi ama yumurtladım sana tavsiyem doktoru dinleme ve tedaviye başla beklemenin kimseye faydası yok klomen kullanmanı tavsiye ederim 6 aylık deneme Süreci var inşallah işine yarayacaktır :kahve:

Ben de pkoloydum hâlâ da öyleyim . Tedaviye başlayacakken ilk ay hamile kaldım..Doktorum bile şaşirmisti.

Ben birçok yöntem denedim hacamat sülük hayıt şurubu ve hsg dahil ve bunlardan ssonra hamile kaldım ama en önemlisi kafanın rahat olmasi ve Rabbim zamanını ne yazdıysa o

Merhaba bende yeni üyeyim ben 2 senelik evliyim 21 yaşındayim bir hamilelik geçirdim Nisan ayında kaldım 3 aylik oldugunda kalbi durduğu için kurtaj oldum. biz hiç korunmadik kurtaj sonrasi doktorumun da söylemesi üzere 5 ay olucak ama tık yok korunmamiza göre kurtaj sonrasi hemen.hamile kalan varmı aranızda çok istiyorum bide ben

Saracoglunun sitesinden arasirin
Ama o kadar da cok kafaya takarsaniz olmuyor o kesin ;) oluruna birakmak en guzeli
Siz sagliginiza dikkat ediyor musunuz beslenmenize mesela?spor yapiyor musunuz? Fazla kilonuz var mi? Hormonlariniz duzgun calisiyor ku? Bunlari arastirin bence

Bal tarçın çörekotu işe yaramıştı ama kimyasal gebelikti.
Meeh olmazsa olmasın zaten o kistle olmaz bebe de kendi kaybeder deyip hiç sallamamak %100 tuttu.

Pcos yoktu ama çikolata kistim çıkmıştı.
Çikolata kistiyle hamile kaldınız sanırım tebrikler :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah . Bende de cikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı amelyt oldum kist tekrarladı şuan tekrr tedavi olucam kist büyümeden. hergün bi ümit aramak için buraya girip yazılanları okuyorm:-( tüp bebk lemi hamile kaldin anlatirmisin ?

Bal tarçın çörekotu işe yaramıştı ama kimyasal gebelikti.
Meeh olmazsa olmasın zaten o kistle olmaz bebe de kendi kaybeder deyip hiç sallamamak %100 tuttu.

Pcos yoktu ama çikolata kistim çıkmıştı.
Çikolata kistiyle hamile kaldınız sanırım tebrikler :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah . Bende de cikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı amelyt oldum kist tekrarladı şuan tekrr tedavi olucam kist büyümeden. hergün bi ümit aramak için buraya girip yazılanları okuyorm:-( tüp bebk lemi hamile kaldin anlatirmisin ?

bi cikolata kisti magduru daha :işsiz:

Pco kadar gicik bir hastalik yok malesef her adet gecikmesinde acaba hamile miyim diyerek eczaneye koşmaktan biktim diyebilirim. Yaptigim testlerden bir test fabrikasi acilabilir :110:
malesef ki kilo en büyük dostu pconun. Kilo vermeden olacak iş degil dedi doktorum. Evet sogan kürünün işe yaradigini duymuştum hemde kilo verdiriyormus. Benim marta kadar hamile kalmamam gerekiyor ondan sonra deneyecegim. Rabbim hepimize kolayliklae versin. Dert verip derman aratmasin.

Birde şeker ilaci var başka konularda okumuştum doktor banada vermişti hem kilo vermeye ve inusilin direncini kirmaya yardim ediyor hemde pco uzerinde etkisi varmış. Hormon degerleri cok önemli bu hastalikta benim prolaktin (yani süt hormonum yuksek)oncelikle bunu dusurmem gerekiyormuş. Marta kadar tedavi olmayi düşünmüyorum sonrasinda insallah tedavi olacagim. yine bilgi edinirsem paylaşmak isterim

Malesf ya çok lanet bi kist amelyt bile çözüm değil yani hala bekliyorm :-( tekrr tedavi görcem
benimkide cok küçük o yuzden amileyat hic gündeme gelmedi.bi de ameliyat yunurtalik rezervine zarar verebiliyor diyorlar sende öyle bi sorun oldu mu? bi de sogan suyu kürü tavsiye ediyorlar ama bana hic etkisi olmadi.

benimkide cok küçük o yuzden amileyat hic gündeme gelmedi.bi de ameliyat yunurtalik rezervine zarar verebiliyor diyorlar sende öyle bi sorun oldu mu? bi de sogan suyu kürü tavsiye ediyorlar ama bana hic etkisi olmadi.
Ameliyat, doktorum hic bana da oyle birsey söylemedi. aksine dogum kontrol hapi verdi ve adetlerini duzenleyelim ilk önce dedi. Daha onceden duzenliydi adetlerim ama bu son zamanlarda cok aralikli oldum hem stres hemde havadan sanirim. inci gibi dizilmisler dedi doktorum.Bir yakinimiz ebe ve sütü kaynatip uzerine oturma gibi biseyin iyi geldigini de soyledi ben denemedim, nimettir yani. süt buharlasinca kistleri akitiyomus eski ebeler bunu yaparlarmis. ne kadar dogru bilemiyorum denemedim

pozisyondan yana sıkıntım yok :KK45: sadece gebelik icin yardımcı bi kac öneriye ihtiyacım var sanki bişeyler içsem olacakmış gibi :KK9::mad:
Inciir kaynat her sabah ac karnina iic bende ayni durumdaydim oyle yaptim once sogan suyu bir AY sonra pesine incir suyu ictim adetliykende ictim inciri.ise yaradi. incir yumurtakari buyultuomus aratirabilirsin

Bu sitede bildiğiniz kadın doğum hemşiresi vs soru sorabilecegimiz biri varsa yonlendirirmisiniz beni acaba ??

Back
X