Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmış mıyımdır bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mantikliymis canım valla

Aynen oyle tabii gun aşırı herkese uymuyor cok mısafr agırlayan calısan ınsanlar yoruluyor gun asırı ya hali olmayablr 😂😂🤣 onun içinde preseed jel kullanıyordum ben jel de gebelıgı destekleyen bır jel di spermi direkt yumurtaya tasıma ozellıgı varms. Onuda arastırablrsnz.
Ben o sekılde hamıle kalmstm ya herkese o jeli oneriyorum. Reklam ıcın bana para vermeleri lazm artk bu kacıncı onerim bılmıyorum 🤣🤣🤣😂

Merhaba kesinlikle ovulasyon testi al . Tek seferde tuttu benim. Şuan 6 haftalık hamileyim. Nasipsa önümüzdeki hafta kalp atışını dinleyeceğiz. Adetlerim hep düzensizdir. Bazen 40 gün bazen 60 gün adet olmadığım vardır. O yüzden tutturamıyordum tarihi. Adetim biter bitmez 100 lü ovülasyon testi aldım. Hergün belli saatlerde yapmaya çalıştım. (Sabah ilk idrarla yapmamalısın) 24. Günde 2 çizgide aynı koyulukdaydı. 2 günde ilişkiye girdik.İlişkiden sonra yarım saat altıma yastık koyarak yattım. 14 gün sonra gebelik testi yaptım . Çizgi hafif silik çıktı. Sana tavsiyem sakın erken gebelik test yapma çünkü kese gözükmüyor. 1 hafta boyunca acaba diyip bekliyorsun.
Bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışı duyduk

Aynen oyle tabii gun aşırı herkese uymuyor cok mısafr agırlayan calısan ınsanlar yoruluyor gun asırı ya hali olmayablr 😂😂🤣 onun içinde preseed jel kullanıyordum ben jel de gebelıgı destekleyen bır jel di spermi direkt yumurtaya tasıma ozellıgı varms. Onuda arastırablrsnz.
Ben o sekılde hamıle kalmstm ya herkese o jeli oneriyorum. Reklam ıcın bana para vermeleri lazm artk bu kacıncı onerim bılmıyorum 🤣🤣

Ben o sekılde hamıle kalmstm ya herkese o jeli oneriyorum. Reklam ıcın bana para vermeleri lazm artk bu kacıncı onerim bılmıyorum 🤣🤣🤣😂
Adet sancısı gibi bir sancım var şu an 10 günüm var ama sizce yumurtlama günüm olabilir mi?

Adet sancısı gibi bir sancım var şu an 10 günüm var ama sizce yumurtlama günüm olabilir mi?
Ben ovulasyon testi yaptığım gün yani 2 çizginin koyu çıktığı zaman belirgin kasığımda batmalar vardı . Doğru günmüşki hamile kaldım 🤗

Ben ovulasyon testi yaptığım gün yani 2 çizginin koyu çıktığı zaman belirgin kasığımda batmalar vardı . Doğru günmüşki hamile kaldım 🤗
Hayırlı olsun çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤩 ne zaman öğrendin yeni mi gebelik 🤗

Arkadaşlar 3 aylık evliyiz ama çocuk istiyoruz çok seviyoruz bebekleri bu yüzden eşim de bende çok istiyoruz. Sat 30 Eylül dü adetim düzensiz ama biz ayın 14 ünde ilişkiye girdik daha sonra ise dün girdik sizce hamileysem ne zaman anlarım adetim hep 10 ve 15 gün arası gecikiyor onu hesaba koymadan ilişki yaşadık anlayacağınız ne önerirsiniz lutfen bu konuda biraz bilgisizim o yüzden size sormak istedim teşekkür ederim.. #gebelik#hazirlik
Canım bu şekilde düzensizlik var ve çocuk düşünüyorsanız doktorlar gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar 🙂

Back
X