- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
insallah canım adetime 8-9gun varInsallah gerek kalmaz bu ay hamile olursun canm
Merhaba kesinlikle ovulasyon testi al . Tek seferde tuttu benim. Şuan 6 haftalık hamileyim. Nasipsa önümüzdeki hafta kalp atışını dinleyeceğiz. Adetlerim hep düzensizdir. Bazen 40 gün bazen 60 gün adet olmadığım vardır. O yüzden tutturamıyordum tarihi. Adetim biter bitmez 100 lü ovülasyon testi aldım. Hergün belli saatlerde yapmaya çalıştım. (Sabah ilk idrarla yapmamalısın) 24. Günde 2 çizgide aynı koyulukdaydı. 2 günde ilişkiye girdik.İlişkiden sonra yarım saat altıma yastık koyarak yattım. 14 gün sonra gebelik testi yaptım . Çizgi hafif silik çıktı. Sana tavsiyem sakın erken gebelik test yapma çünkü kese gözükmüyor. 1 hafta boyunca acaba diyip bekliyorsun.Arkadaşlar 3 aylık evliyiz ama çocuk istiyoruz çok seviyoruz bebekleri bu yüzden eşim de bende çok istiyoruz. Sat 30 Eylül dü adetim düzensiz ama biz ayın 14 ünde ilişkiye girdik daha sonra ise dün girdik sizce hamileysem ne zaman anlarım adetim hep 10 ve 15 gün arası gecikiyor onu hesaba koymadan ilişki yaşadık anlayacağınız ne önerirsiniz lutfen bu konuda biraz bilgisizim o yüzden size sormak istedim teşekkür ederim.. #gebelik#hazirlik
Erken genelik testleri var ama şöylede bir handikap var. Kimyasal gebelik olabilir ve umut bağlamış oluyorsunuz.o yüzden beklenen ader tarihinden 1 hafta sonra test yapmak en iyisi. Ben erken taptım. Beta hcg çıktı ama doktor şuan kese gözükmeyeceği için 1 hafta beklemen lazım ve 2 günde bir kan testi yaptırman lazım dedi. 2 günde bir değerin 2 kat artması gerekiyormuş. Hadi test çıktı sonra ultrasonda görmeyi bekliyorsun bu seferde dış gebelik olabilir mi diyorsun.neyse 1 hafta sonra keseyi gördük. Şimdide kalp atışını bekliyoruz. Bu süreç o yüzden meşakkatli. Tam sevinemiyosun kalp atana kadar. O yüzden bence ne kadar geç öğrenilirse bunlardan birkaçını yaşamıyorsun.E Esramnllll
Benm arkadaşım baya baya erken öğrenmişti canm adete 3 gün kala ovulasyon testi yaptı orda pozitif gördü hatta 5 gün kala kaset test yaptı orda bile hayali çizgi vardı anında bilmisti yani resmen hamile olduğu an bitmişti ya şok olmuştum testler sayesinde oldu dedi tuttu dedi bekle falan desem de emindi
Kesinlikle o korku bende oldu canm 27sinde adet olmam lazımdı esim soruyor surekli ne zman hastalancan diye bugün yarın diye diye ay sonunu getirdim adam göreve gitti deniz git test yap dedi artk ayin 2si oldu hala bugün yarın hastalancam diyorum 5inde ikna oldum test yaptım ama kesin dedim bebek yok kist oldu negatif çıkacak şükür pozitif çıktı 4 gün test yaptım koyulastkca emin oldum kan verdim sonuca e nabizdan baktım onbin cikti herkes demesin mi dış gebelikte ondan böyle cikti randevu aldm gittim diyinceye hop oturdum hop kalktım ummadığın anda geliyor zaten bebek hiç kafayı takmadığın umutsuz olduğun an geliyorErken genelik testleri var ama şöylede bir handikap var. Kimyasal gebelik olabilir ve umut bağlamış oluyorsunuz.o yüzden beklenen ader tarihinden 1 hafta sonra test yapmak en iyisi. Ben erken taptım. Beta hcg çıktı ama doktor şuan kese gözükmeyeceği için 1 hafta beklemen lazım ve 2 günde bir kan testi yaptırman lazım dedi. 2 günde bir değerin 2 kat artması gerekiyormuş. Hadi test çıktı sonra ultrasonda görmeyi bekliyorsun bu seferde dış gebelik olabilir mi diyorsun.neyse 1 hafta sonra keseyi gördük. Şimdide kalp atışını bekliyoruz. Bu süreç o yüzden meşakkatli. Tam sevinemiyosun kalp atana kadar. O yüzden bence ne kadar geç öğrenilirse bunlardan birkaçını yaşamıyorsun.
Kesinlikle o korku bende oldu canm 27sinde adet olmam lazımdı esim soruyor surekli ne zman hastalancan diye bugün yarın diye diye ay sonunu getirdim adam göreve gitti deniz git test yap dedi artk ayin 2si oldu hala bugün yarın hastalancam diyorum 5inde ikna oldum test yaptım ama kesin dedim bebek yok kist oldu negatif çıkacak şükür pozitif çıktı 4 gün test yaptım koyulastkca emin oldum kan verdim sonuca e nabizdan baktım onbin cikti herkes demesin mi dış gebelikte ondan böyle cikti randevu aldm gittim diyinceye hop oturdum hop kalktım ummadığın anda geliyor zaten bebek hiç kafayı takmadığın umutsuz olduğun
Benimde çok gecikiyor işte. Bilmiyordum ben erken gebelik testi aldım 5 tane de ovulasyon testi aldim dediklerini dikkate alacamMerhaba kesinlikle ovulasyon testi al . Tek seferde tuttu benim. Şuan 6 haftalık hamileyim. Nasipsa önümüzdeki hafta kalp atışını dinleyeceğiz. Adetlerim hep düzensizdir. Bazen 40 gün bazen 60 gün adet olmadığım vardır. O yüzden tutturamıyordum tarihi. Adetim biter bitmez 100 lü ovülasyon testi aldım. Hergün belli saatlerde yapmaya çalıştım. (Sabah ilk idrarla yapmamalısın) 24. Günde 2 çizgide aynı koyulukdaydı. 2 günde ilişkiye girdik.İlişkiden sonra yarım saat altıma yastık koyarak yattım. 14 gün sonra gebelik testi yaptım . Çizgi hafif silik çıktı. Sana tavsiyem sakın erken gebelik test yapma çünkü kese gözükmüyor. 1 hafta boyunca acaba diyip bekliyorsun.
Ya ilk olduğu için insan inanamıyor ve rüya gibi kaybedecekmiş gibi hissediyor bende bilmiyorum bakalım daha keseyi gördük.Kesinlikle o korku bende oldu canm 27sinde adet olmam lazımdı esim soruyor surekli ne zman hastalancan diye bugün yarın diye diye ay sonunu getirdim adam göreve gitti deniz git test yap dedi artk ayin 2si oldu hala bugün yarın hastalancam diyorum 5inde ikna oldum test yaptım ama kesin dedim bebek yok kist oldu negatif çıkacak şükür pozitif çıktı 4 gün test yaptım koyulastkca emin oldum kan verdim sonuca e nabizdan baktım onbin cikti herkes demesin mi dış gebelikte ondan böyle cikti randevu aldm gittim diyinceye hop oturdum hop kalktım ummadığın anda geliyor zaten bebek hiç kafayı takmadığın umutsuz olduğun an geliyor
Hayırlısı olsun canm sakin ol asla ümitsizliğe kapılma bulantin falan var mıYa ilk olduğu için insan inanamıyor ve rüya gibi kaybedecekmiş gibi hissediyor bende bilmiyorum bakalım daha keseyi gördük.
Ben 9 senelik evliyim. 3-4 senedir istiyoruz. Olmuyordu. İlk ovulasyon testinde tuttu demekki günü tutturamıyormuşuz. Şöyle düşün normal adet gören kadınların hamile kalma şansı senede 12 gün ise bizde 7-8 . O yüzden biraz geç olabilir hiç kafana takma. Hayırlısı hangi vakitse ozaman gelsin.Benimde çok gecikiyor işte. Bilmiyordum ben erken gebelik testi aldım 5 tane de ovulasyon testi aldim dediklerini dikkate alacam
Hiçbir belirtim yok. Sadece arada kasıklarıma iğne batması gibi birşey oluyor hemen geçiyor anlık.Bu kadar normal olmam anormal miHayırlısı olsun canm sakin ol asla ümitsizliğe kapılma bulantin falan var mı
Mantikliymis canım vallaBenmde adet duzensızlgm vardı o yuzden yumurtlama donemlerimi hesaplamam ya da anlamam ımkanszdı. Test kullanmadm ben.
Dr um demiştiki adet bitiminden hemen sonra ilişkiye başlıyorsun ve gün aşırı bir gün olacak bir gün olmayacak şekilde bir sonraki adet gününe kadar devam ediyorsun. Bu sekılde hemen hamile kalmıştım.
Dogumdan sonrada adetlerim düzeldi 28 gunde bir oluyorm ama tabii hormonlarda skntı yoktu
Başta oyle oluyor canm zaten bulanti falan kalp atışını duyduğun an başlıyor bnden söylemesiHiçbir belirtim yok. Sadece arada kasıklarıma iğne batması gibi birşey oluyor hemen geçiyor anlık.Bu kadar normal olmam anormal mi
Hadi ya . Bende güzel geçecek diye seviniyordum. Erken sevinmişim demekkiBaşta oyle oluyor canm zaten bulanti falan kalp atışını duyduğun an başlıyor bnden söylemesi❤
Çok çok erken sevindin canmHadi ya . Bende güzel geçecek diye seviniyordum. Erken sevinmişim demekki
Yeni evliler için iyide . Uzun süredir evli olan ve adet süresi 40-60 gün süren ve çalışan kadın için gün aşırı ilişki çok yorucu olur diye düşünüyorumBenmde adet duzensızlgm vardı o yuzden yumurtlama donemlerimi hesaplamam ya da anlamam ımkanszdı. Test kullanmadm ben.
Dr um demiştiki adet bitiminden hemen sonra ilişkiye başlıyorsun ve gün aşırı bir gün olacak bir gün olmayacak şekilde bir sonraki adet gününe kadar devam ediyorsun. Bu sekılde hemen hamile kalmıştım.
Dogumdan sonrada adetlerim düzeldi 28 gunde bir oluyorm ama tabii hormonlarda skntı yoktu
Tamam ozaman yazacağım bakalım neler olacak. Kalp atışı için 27 ekime randevu alıyorum.Allahım inşallah elimizi boş çevirmez. Sağlıklı bir bebeğim olsun dua edinÇok çok erken sevindin canmönce aman kalp atışını duyduk ya bulantiya falan raziyim diyorsun snra 16.haftasinda biri olacak Allahim nolur geçsin bulanti kusma diyorsun
Sakin ol canm sen bazen geç duyuluyor ben 6.haftada duydum 7.haftada leke oldu acil gittiğim için başka doktor kalp atışını gec bebek yok dedi bana ya doktora uysam anında kürtaja alacakti birbirimize girdik dalga mi geçiyorsunuz ben duydum kalbini diye normal ultrasonda göremedi 2 kez vajinal muayene etti oyle gördü sen hemn duymazsan da sakın ol kadının biri vardı yanımda 9.haftada duymuş mesela oyle dusunTamam ozaman yazacağım bakalım neler olacak. Kalp atışı için 27 ekime randevu alıyorum.Allahım inşallah elimizi boş çevirmez. Sağlıklı bir bebeğim olsun dua edin
Allah korumuş ya . Doktora güvenmeyeceğizde kime güveneceğiz o yüzden farklı görüş almak herzaman iyi.Senin ne kadarlık olduSakin ol canm sen bazen geç duyuluyor ben 6.haftada duydum 7.haftada leke oldu acil gittiğim için başka doktor kalp atışını gec bebek yok dedi bana ya doktora uysam anında kürtaja alacakti birbirimize girdik dalga mi geçiyorsunuz ben duydum kalbini diye normal ultrasonda göremedi 2 kez vajinal muayene etti oyle gördü sen hemn duymazsan da sakın ol kadının biri vardı yanımda 9.haftada duymuş mesela oyle dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?