Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmış mıyımdır bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mantikliymis canım valla

Aynen oyle tabii gun aşırı herkese uymuyor cok mısafr agırlayan calısan ınsanlar yoruluyor gun asırı ya hali olmayablr onun içinde preseed jel kullanıyordum ben jel de gebelıgı destekleyen bır jel di spermi direkt yumurtaya tasıma ozellıgı varms. Onuda arastırablrsnz.
Ben o sekılde hamıle kalmstm ya herkese o jeli oneriyorum. Reklam ıcın bana para vermeleri lazm artk bu kacıncı onerim bılmıyorum

Bende 7 haftalık hamileyim geçen hafta kalp atışı duyduk

Adet sancısı gibi bir sancım var şu an 10 günüm var ama sizce yumurtlama günüm olabilir mi?

Adet sancısı gibi bir sancım var şu an 10 günüm var ama sizce yumurtlama günüm olabilir mi?
Ben ovulasyon testi yaptığım gün yani 2 çizginin koyu çıktığı zaman belirgin kasığımda batmalar vardı . Doğru günmüşki hamile kaldım

Ben ovulasyon testi yaptığım gün yani 2 çizginin koyu çıktığı zaman belirgin kasığımda batmalar vardı . Doğru günmüşki hamile kaldım
Hayırlı olsun çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşallah ne zaman öğrendin yeni mi gebelik

Canım bu şekilde düzensizlik var ve çocuk düşünüyorsanız doktorlar gün aşırı ilişki tavsiye ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…