Aynen oyle tabii gun aşırı herkese uymuyor cok mısafr agırlayan calısan ınsanlar yoruluyor gun asırı ya hali olmayablr onun içinde preseed jel kullanıyordum ben jel de gebelıgı destekleyen bır jel di spermi direkt yumurtaya tasıma ozellıgı varms. Onuda arastırablrsnz.
Ben o sekılde hamıle kalmstm ya herkese o jeli oneriyorum. Reklam ıcın bana para vermeleri lazm artk bu kacıncı onerim bılmıyorum
Merhaba kesinlikle ovulasyon testi al . Tek seferde tuttu benim. Şuan 6 haftalık hamileyim. Nasipsa önümüzdeki hafta kalp atışını dinleyeceğiz. Adetlerim hep düzensizdir. Bazen 40 gün bazen 60 gün adet olmadığım vardır. O yüzden tutturamıyordum tarihi. Adetim biter bitmez 100 lü ovülasyon testi aldım. Hergün belli saatlerde yapmaya çalıştım. (Sabah ilk idrarla yapmamalısın) 24. Günde 2 çizgide aynı koyulukdaydı. 2 günde ilişkiye girdik.İlişkiden sonra yarım saat altıma yastık koyarak yattım. 14 gün sonra gebelik testi yaptım . Çizgi hafif silik çıktı. Sana tavsiyem sakın erken gebelik test yapma çünkü kese gözükmüyor. 1 hafta boyunca acaba diyip bekliyorsun.
Aynen oyle tabii gun aşırı herkese uymuyor cok mısafr agırlayan calısan ınsanlar yoruluyor gun asırı ya hali olmayablr onun içinde preseed jel kullanıyordum ben jel de gebelıgı destekleyen bır jel di spermi direkt yumurtaya tasıma ozellıgı varms. Onuda arastırablrsnz.
Ben o sekılde hamıle kalmstm ya herkese o jeli oneriyorum. Reklam ıcın bana para vermeleri lazm artk bu kacıncı onerim bılmıyorum
Arkadaşlar 3 aylık evliyiz ama çocuk istiyoruz çok seviyoruz bebekleri bu yüzden eşim de bende çok istiyoruz. Sat 30 Eylül dü adetim düzensiz ama biz ayın 14 ünde ilişkiye girdik daha sonra ise dün girdik sizce hamileysem ne zaman anlarım adetim hep 10 ve 15 gün arası gecikiyor onu hesaba koymadan ilişki yaşadık anlayacağınız ne önerirsiniz lutfen bu konuda biraz bilgisizim o yüzden size sormak istedim teşekkür ederim.. #gebelik#hazirlik