- Konu Sahibi kubraozdemir
-
ya belki bi damlada olsa içine akmıştır diye düşündüm yan kilo feln aldım normalde 52 kiloyum vücudumda bi değişiklk yok zayıf görünüyorum 2 gün önce tartıldım 57 kilo çıktım normal bi durum değil bnde yani korktum açıkcası 2 ay sonra nişanlanıcaz şimdiden bi sürpri olsun istemiyorum
çok sağolun gerçekten içimi rahatlattınız biri de azarlamadn sonunda cevap verdi.Yaşadığınız durumda rahme giden bi yok yok hamile kalmazsın.
çok sağolun gerçekten içimi rahatlattınız biri de azarlamadn sonunda cevap verdi.
erkej istedi diye boyle sevgililileryle yapanlar sasirtici.hani ecli olsab vi keew denemk icin fakan okey. Bi r nevi kabul edilir.ama surf onden vermese namuslu desinler diye arkadab vermekte beyin besi canim.o erjegin sana gram saygisi yok.seni mal gibi gormus.yiksa saba seni istedigini soyler istemezsebde sayfi dyyardi illa bi yeremi girmesi lagzim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
erkej istedi diye boyle sevgililileryle yapanlar sasirtici.hani ecli olsab vi keew denemk icin fakan okey. Bi r nevi kabul edilir.ama surf onden vermese namuslu desinler diye arkadab vermekte beyin besi canim.o erjegin sana gram saygisi yok.seni mal gibi gormus.yiksa saba seni istedigini soyler istemezsebde sayfi dyyardi illa bi yeremi girmesi lagzim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?