Hamile kalmış olabilir miyim ? yardıımmm

cocuk bagirsakta mi oluyor, ters iliskiden nasil hamile kaldigini düsünebilirsin cok garip gercekten...

hem burdan bisey diyemeyiz ki, bi hamilelik testi 3 kurusluk birsey...

Anal yoldan hamile kaldiysan sana bayagi sikinti olur yalniz. Tip tarihine gecmek olsun, guiness rekorlar kitabina girmek falan. Ohooooo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tüüüüü lanet olası. Ben hayatta böyle şeylere yorum yapmam ama hayvanın bile birbirine yapmadığı ters ilişkiyi nasıl oluyor da rahatça anlatıyorsun. Midem bulandı. Bi de bakireyim diyorsundur sen kendine! Allahım evlatlarımızı korusun sana da iman versin. Temizlik versin insallah. Hamile miyim diye dusunecegine kalk tövbe et. Ordan sadece dışkı gelir, pislik gelir bebek gelmez. Orası çorak topraktır eğer bebek gelseydi yasaklanmazdı. Yemyeşil tarla varken pislikte ne işiniz var be? Ne işiniz var. Allah bizleri de evlatlarımızı da şaşirtmasın insallah. ...

bu kadar cahillige pes..
tek ciftlesmeyimi biliyorsunuz?
hani madem yapiyorsunuz bir haltlar
korunun adam gibi..
ters iliskidende hamile kalinmaz.
kalirsanda tarihe gecersin

Yaşadığınız durumda rahme giden bi yok yok hamile kalmazsın.

daha hamile olduğun belli olmadan 5 kilo birden aldıysan doğuma kadar halin harap,8 9 senelik evliyim şu konuyu okuyunca ben utandım

Son düzenleme:
ha oradab ha vajinadan namus gitmis kizim:)hamile jalmassin.

erkej istedi diye boyle sevgililileryle yapanlar sasirtici.hani ecli olsab vi keew denemk icin fakan okey. Bi r nevi kabul edilir.ama surf onden vermese namuslu desinler diye arkadab vermekte beyin besi canim.o erjegin sana gram saygisi yok.seni mal gibi gormus.yiksa saba seni istedigini soyler istemezsebde sayfi dyyardi illa bi yeremi girmesi lagzim

canım hiç anlaşılmıyor yazdıkların

canım yazarken keşke arada bakıp okusaydın,bir çok kelimeden anlam çıkarmaya çalışıyorum'acaba burda ne yazmış olabilir' diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…