Hamile kalmış olabilir miyim yardım edin

senemaksoyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
11
-2
1
23
arkadaşlar sevgilimle 2 gün önce buluştuk herhangi bir birleşme olmadı aramızda ancak yine de parmak yoluyla zevk suyundan hamile kalabilir miyim endişe ettim sizlere danışmak istedim Ella kullanmalı mıyım

Regl olmama 2 günüm var tahmini yumurtlama dönemim de geçti internette baktığım zaman zevk suyundan da hamile kalınabileceği yazıyor olmuş olabilir mi ciddi cevaplar verirseniz çok sevinirim ellayı hiç kullanmak istemiyorum ama son çare kullanabilirim

Sevgilinle o noktaya gelirken biraz korkup bunları düşünseydin. Bu şekilde hamile kalmanın mümkün olamayacağına dair bilgin sıfır ama parmakla sevişmeyi bilin herşeyi becerin.

Sevgilinle o noktaya gelirken biraz korkup bunları düşünseydin. Bu şekilde hamile kalmanın mümkün olamayacağına dair bilgin sıfır ama parmakla sevişmeyi bilin herşeyi becerin.
Parmakla dediğim o kendi cinsel organına 31 çektikten sonra bana mastürbasyon yaptı yoksa ne ovulasyon dönemimdeyim ne de geri çekme gibi bişey olmadı ben de sizin gibi böyle hamile olunamayacağını sanıyordun fakat mümkünmüş bu yüzden endişelendim

Kendi bedenleriniz hakkında daha fazla bilgi toplamaya davet ediyorum sizi. Hamile kalmak mümkün falan değil.

Test yapsana cnm

İhtimal veremedim

O yaptıktan sonra ellerini yıkamadan mi yaptı size ilginç o zaman zevk suyu değil direkt meni olmuş oluyor

O zaman böyle bir şeyin mümkün olmadığını bilmeniz gerek

Meni değil mezi ortada bir boşalma olmadı öyle birşey yoktu
Hayır hamile kalmazsınız ama bu şekilde devam ederseniz stresden adet gecikmesi yaşarsınız bu seferde adetim gecikti hamile miyim diye sorarsınız. Korktugunuz şeylere bulaşmayın. İlk önce önlem alın. Hamile kalmak bu kadar basit şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…