Hadi ya hayırlısı olsun ozmn çok saolun :)evet var ihtimal .
Eğer yumurtlama gununuzde yada 3gun oncesi ve 1gun sonrasi dahil, o sıralar olduysa mümkün çünkü yum. Olduğunda spermi mıknatıs gb çeker vajinaya yakın yerde iseMerhaba kızlar :) internetten araştırdım ama kesin bir şey bulamadım . Eşimle ilişkdeyken eşim ayıptır söylemesi tam boşalırken vajinamın agzına biraz boşalmış tam girişe . Sizce hamile kalma oranım yüksek mi ?en uçtan rahime kadar gidebilir mi sperm ? Spral vardı çok aşırı kanamam oluyor die çıkardım ertesi ay yni geçen günde bu olay oldu size danışmak istedim
Takvime göre korunmak tehlikeli çünkü insan biyolojisi şaşırabiliyor yani erken yada geç yum.lama olayı varBenim reglilerim düzenliydi yeni evlendiğimizde takvime göre korunurken hamile kaldım. Az bir ihtimal ama imkansız değil.
Hiç şaşmayan bir düzenim vardı, ona güveniyordum ama artık takvim işi yaş iş biliyorum.Takvime göre korunmak tehlikeli çünkü insan biyolojisi şaşırabiliyor yani erken yada geç yum.lama olayı var
geç döllenme herşeyin tarihini değiştiriyor gerçekten:)Hiç şaşmayan bir düzenim vardı, ona güveniyordum ama artık takvim işi yaş iş biliyorum.
Benim bu ay erken döllenme oldu desem inanır mısın? :) Velhasıl olacağı varsa o bebek sana bir şekilde merhaba diyo sanırım.geç döllenme herşeyin tarihini değiştiriyor gerçekten:)
Foto varsa atSlm kizlar benim olayında prezervatif patladı içime kacmismidirki bugün 9 ncü gun kaldı adetime test yaptim siljk bişey çıktı sanki
Fotografı kırp tekrar deneYulkleyemiyorum
Var gibi sabah ilk.idrarla yap canim
Ben ilk hamileligimde gittim idrar testi yaptırdım cıkmadı ama adetimden 5 gün snra kan testinde çıktı bence 9 gün daha bekle bu testlerde hemn çıkmaya biliyorAdetime 9 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?