Hamile kalmış olabilr miyim ?

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Merhaba kızlar :) internetten araştırdım ama kesin bir şey bulamadım . Eşimle ilişkdeyken eşim ayıptır söylemesi tam boşalırken vajinamın agzına biraz boşalmış tam girişe . Sizce hamile kalma oranım yüksek mi ?en uçtan rahime kadar gidebilir mi sperm ? Spral vardı çok aşırı kanamam oluyor die çıkardım ertesi ay yni geçen günde bu olay oldu size danışmak istedim

Benim reglilerim düzenliydi yeni evlendiğimizde takvime göre korunurken hamile kaldım. Az bir ihtimal ama imkansız değil.

Merhaba kızlar :) internetten araştırdım ama kesin bir şey bulamadım . Eşimle ilişkdeyken eşim ayıptır söylemesi tam boşalırken vajinamın agzına biraz boşalmış tam girişe . Sizce hamile kalma oranım yüksek mi ?en uçtan rahime kadar gidebilir mi sperm ? Spral vardı çok aşırı kanamam oluyor die çıkardım ertesi ay yni geçen günde bu olay oldu size danışmak istedim
Eğer yumurtlama gununuzde yada 3gun oncesi ve 1gun sonrasi dahil, o sıralar olduysa mümkün çünkü yum. Olduğunda spermi mıknatıs gb çeker vajinaya yakın yerde ise

Slm kizlar benim olayında prezervatif patladı içime kacmismidirki bugün 9 ncü gun kaldı adetime test yaptim siljk bişey çıktı sanki

Iste

Eklentiler

• 20160718_201222.webp
    20160718_201222.webp
    3 KB · Görüntüleme: 44
Back
X