- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Ama balkondan atlar kedi
Kaç kişi görüyoruz camdan kedim atladi diyen

Kaç kişi görüyoruz camdan kedim atladi diyen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim biraktıgım yerde , yavrulari güzel bir yuva bulacaktirBalkonda rahat bakarsınız. Zaten bebekleri olduktan sonra yavruların yanndan ayrılmıyor anne. Zor olmaz sizin için. biraz büyyuncede sahiplendirirsnz hatta burayada resimlerini atarsınız belki isteyen olur bidiklari![]()
Okumadım o kısmı nereye bıraktınzUmarim biraktıgım yerde , yavrulari güzel bir yuva bulacaktir![]()
Gidin görün arada bence. Bende sokakta evden kaçmis bi kedi bulup petshopa gotrmstm çünkü petshopmz hayvan satışı yapmıyor hayvansever:)) kediyi 1 hafta sonra çok ii bi aileye sahplendirmis. Arada gidin görün tanimadgnz biyere verdysenz ıcinz rahat etsin. Hemde bizede soylersnzKizlar kediyi bugun esimin alisveris yaptigi akvaryumcuya götürdük. Orada dogum yapacak ve sahiplendirilece5k yavrulari..
Gidin görün arada bence. Bende sokakta evden kaçmis bi kedi bulup petshopa gotrmstm çünkü petshopmz hayvan satışı yapmıyor hayvansever:)) kediyi 1 hafta sonra çok ii bi aileye sahplendirmis. Arada gidin görün tanimadgnz biyere verdysenz ıcinz rahat etsin. Hemde bizede soylersnz
Bizde bi sokak kedisi hamile diye eve aldık. Yiğenim çok oynuyodu hayvan eve alıştı girip çıkıp duruyodu. Babam rahatsız hastalık getirir diye istemiyoduk ama hamile kaldı mecbur eve aldık. Şimdi çok tatlı yavruları oldu 4 tane kediyle aynı evdeyizİyi aksamlar kızlar. Ben büyük bir ilcede oturuyorum. Hayvanlari ben ve kızım cok seviyoruz. Genelde kalan yemekleri sitenin disana ( sitenin icine hayvan girmediginden ) koyuyorum. Bir haftadir sari gözlü tüyleri sapsari bi disi kedi var karni cok sis sanirim hamile. Bizim burada hayvan sevmezler. Kapla yemek koyarsin tip tip bakarlar. Kizim hayvanlara dokunur, pis biseye eliyormus gibi bakarlar.
Kisacasi burda hayvana sahip cikma diye bisey yok.
Yarin o kedi yavrulayinca cocuklar yavrularla oynayacak , anne bir daha yavruyu istemiyecek.
Aslinda ben eve almak istiyorum ama evde sultan papaginim var. Eve bile alip esimi ikna etsem balkonda bakacagim. Iki arada bi deredeyim. Sokakta birakirsam hayvan perisan olucak. Birakmasam ben bakabilcekmiyim. Iki arada bi derede kaldim inanin. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tesekkurler.
Kedi yuvası alıp evin pek kullanılmayan yerinde bakın ama cocuk var lütfen veterinere götürüp sağlık kontrollerini yaptırın sık sık doğacak yavruda dahil sakin ihmal etmeyinİyi aksamlar kızlar. Ben büyük bir ilcede oturuyorum. Hayvanlari ben ve kızım cok seviyoruz. Genelde kalan yemekleri sitenin disana ( sitenin icine hayvan girmediginden ) koyuyorum. Bir haftadir sari gözlü tüyleri sapsari bi disi kedi var karni cok sis sanirim hamile. Bizim burada hayvan sevmezler. Kapla yemek koyarsin tip tip bakarlar. Kizim hayvanlara dokunur, pis biseye eliyormus gibi bakarlar.
Yarin o kedi yavrulayinca cocuklar yavrularla oynayacak , anne bir daha yavruyu istemiyecek.
Aslinda ben eve almak istiyorum ama evde sultan papaginim var. Eve bile alip esimi ikna etsem balkonda bakacagim. Iki arada bi deredeyim. Sokakta birakirsam hayvan perisan olucak. Birakmasam ben bakabilcekmiyim. Iki arada bi derede kaldim inanin. Fikirlerinizi bekliyorum.
Tesekkurler.
Hamilelikte kedi sıkıntı ama asilari olduktan sonra bebege zarari yok dikkat ettikten sonra uzuldum. Nasil cozdunuz pekiKusum var canim esimde istemiyor evin icinde.zamaninda ben hamileyken kesinlikle kedi sevmeyecek demisti. Kopege evet kediye hayir demisti. Nedenini bilmiyorum
Sahiplendirdik canimHamilelikte kedi sıkıntı ama asilari olduktan sonra bebege zarari yok dikkat ettikten sonra uzuldum. Nasil cozdunuz peki
Yavrularını doğuracak güvenli bir yer bulur belki. Ulu orta doğurmazlar, tabi bulabilirse kıytu bir yer. Siz alsanızda sadece balkonda tutmak olmaz, esir gibi. Eve alsanız çok iyi olurdu ama papağana zarar verebilir. Kediyi dışarda takip etmeye devam edin. İlk doğumu olmayacak büyük olasılıkla.İyi aksamlar kızlar. Ben büyük bir ilcede oturuyorum. Hayvanlari ben ve kızım cok seviyoruz. Genelde kalan yemekleri sitenin disana ( sitenin icine hayvan girmediginden ) koyuyorum. Bir haftadir sari gözlü tüyleri sapsari bi disi kedi var karni cok sis sanirim hamile. Bizim burada hayvan sevmezler. Kapla yemek koyarsin tip tip bakarlar. Kizim hayvanlara dokunur, pis biseye eliyormus gibi bakarlar.
Tesekkurler.