bunu bir de eşine sorunBen mi fark ediyorum yoksa alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çok bir şey başarmış hissiyle üst perdeden konuşuyorlar genelde normal sohbet ederken bile
Valla çalışan kadın olup bununla övüneni de gördüm. Konu sahibinin genellemesi yanlış olmuş ama “Canım yaa 21. Güne denk getir” diye boş beleş akıl veren, düşündüğü ilk aydan gebe kalmasıyla övünen birini tanıdım ne yazık ki.Şimdi genelleme yapmak istemiyorum ama böyle yargılamak da istemem kimseyi bilmeden etmeden kimse yanlış anlamasın tek derdi çocuk doğurmak yemek yapmak temizlik yapmak olan hiçbir şekilde başka bir derdi olmayan çalışayım kariyer yapayım güzel bir hayatım olsun demek yerine evimi temizleyeyim Çamaşırımı yıkayayım çocuğuma bakayım Ay hayatım çok güzel diyen kadınlar genelde böyle övünüyor O yüzden takmayın bunları
Böyle sınanıyorsun kendini kötü düşüncelerden kırgınlıklardan uzak tutmak için çabalıyorsun ya, işte inşallah bunun mükafatını o kadar güzel alacaksın ki fark etmeden seni kıran herkesin hatırası aklından uçup gidecek. En kısa zamanda hayalini kurduğun bebeğine kavuş sağlıkla kucağına al inşallah. Çok etkilendim yazdıklarından. Allah gönlüne göre versin.Kızlar bilmiyorum ama benden küçük bir arkadasimin hamilelik haberi için tebrik ettim çok sevindik falan , bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş demiştim. O da yarım ağız 'inş canım ya ' dedi.... Boğazımda düğüm oldu ne biliyim daha samimi bekledim belki de... Yine tüm arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu bile belki 2.ye hamileler. İşte hassasım bu konuda evet kimse beni düşünerek Instagram hikayesi paylaşmazlik yapmayacak ama sürekli gebelik, bebek, hazırlık , o bu şu derken onları görmemek adına instagrami kapattım... Kıskanmak diyenlere demem o ki , kıskanmak değil bu baska bir duygu .. Vardır benim gibi hissedenler , sizleri kucaklıyorum.. inanıyorum ki bizde mucizemize birgün kavuşacağız
Ben mi fark ediyorum yoksa alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çok bir şey başarmış hissiyle üst perdeden konuşuyorlar genelde normal sohbet ederken bile
Kıskandığını düşünmüyorum.Kıskanıyorsun demek de nasıl bir kafa onu anlamadım.Çocuk doğurdugu için ya da evlendiği için dünyanın en büyük işini başarmış ve kendisini gelebileceği en büyük seviyede gören o kadar çok insan var ki çevremde.Seni çok iyi anlıyorum ve haklısın da.Hiç umursayacağın insanlar olmasınlar bu kişiler.Sen kendi yoluna hayatına bak.Duanı et ve elinden geleni yap.Gerisi nasipKızlar bilmiyorum ama benden küçük bir arkadasimin hamilelik haberi için tebrik ettim çok sevindik falan , bana da dua et hamilelerin duası kabul olurmuş demiştim. O da yarım ağız 'inş canım ya ' dedi.... Boğazımda düğüm oldu ne biliyim daha samimi bekledim belki de... Yine tüm arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu bile belki 2.ye hamileler. İşte hassasım bu konuda evet kimse beni düşünerek Instagram hikayesi paylaşmazlik yapmayacak ama sürekli gebelik, bebek, hazırlık , o bu şu derken onları görmemek adına instagrami kapattım... Kıskanmak diyenlere demem o ki , kıskanmak değil bu baska bir duygu .. Vardır benim gibi hissedenler , sizleri kucaklıyorum.. inanıyorum ki bizde mucizemize birgün kavuşacağız
Canımm ne güzel yazmışsın sendeBöyle sınanıyorsun kendini kötü düşüncelerden kırgınlıklardan uzak tutmak için çabalıyorsun ya, işte inşallah bunun mükafatını o kadar güzel alacaksın ki fark etmeden seni kıran herkesin hatırası aklından uçup gidecek. En kısa zamanda hayalini kurduğun bebeğine kavuş sağlıkla kucağına al inşallah. Çok etkilendim yazdıklarından. Allah gönlüne göre versin.
Öğretmenlik hayatım boyunca 15 farklı okulda çalıştım.Sen bir kişiye denk gelmişsin ben sayısını unuttum o derece.Şu an çalıştığım okulda da var böyle bir tip.Cahilin eğitimlisi de kötü oluyor.Valla çalışan kadın olup bununla övüneni de gördüm. Konu sahibinin genellemesi yanlış olmuş ama “Canım yaa 21. Güne denk getir” diye boş beleş akıl veren, düşündüğü ilk aydan gebe kalmasıyla övünen birini tanıdım ne yazık ki.
Canım sana hak veriyorum Rabbim en kısa zamanda seni annelikle şereflendirsin inşallah sağlıklı sıhhatli evlatların olsun inşAllah
Seni çok çok iyi anlıyorum bende ölü doğum yaptım çevremdekiler sanki hiç bişey olmamış gibi sütten gazdan bebek ağlamasından kıyafetten hamilelikten çok rahat bahsediyorlardı her cümleye takıldım sanki insanlar kasıtlı davranıyormuş gibi geliyordu ama kimse kimsenin acısını bilmiyor. Kuru bir teselliyle kalsalar o da iyi sanki herkes gözüme bebeğini sokuyordu çok acı bir süreçti demem o ki geçmediğin kapının gıcırtısını çekmediğin acının sancısını bilemezsin insanlardan hiç anlayış bekleme
Ben sana katılıyorum. Genellemek yanlış olur ama hayattaki tek başarısını evlenmek olarak görenlerin çoğu gebe kalmayı/olmayı daha büyük başarı sanıyor. Aldırma hiç onlara. Övünülecek tarafı yok aksine hem gebelik zor hem de çocuk bakımı oldukça zor.Ben mi fark ediyorum yoksa alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çok bir şey başarmış hissiyle üst perdeden konuşuyorlar genelde normal sohbet ederken bile
Yani orasi öyle de söyle düşün sen ve eşin çocuk istiyorsun ve bunu o kişi biliyor kendisi hamile ve bunu kullanıyor normal bahsedersin ama sürekli değil ya da normal bir konu konuşulurken konuyu hamileligine getirmezsinOhooo sen bizim öğretmenler odasını görsen bebeklerinden değil kazık kadar çocuklarından bahsediyorlar. Bekarken sürekli Fransız kalırdım ama şuan normal geliyor. Herkes çoluk çocuğunun derdinde işte.
Buldumcuk de geç valla takmaya değmezYani orasi öyle de söyle düşün sen ve eşin çocuk istiyorsun ve bunu o kişi biliyor kendisi hamile ve bunu kullanıyor normal bahsedersin ama sürekli değil ya da normal bir konu konuşulurken konuyu hamileligine getirmezsin
Buldumcuk de geç valla takmaya değmez
Eyvallah reyizkanka olmamız gereken konular var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?