hamile kıyafetini ne zaman giydiniz

Bende de karnım cıkmadı ama şişiklik sözkonusu. Belim kalınlaştı daha 2,5 aylıkken. Bu arada OXXO nun pantolonları tam bir kurtarıcı. Beli lastikli ve cok rakat hem fiyatı da uygun. En azından GEBE mağazasına nazaran. Su anda beni rahatsız eden bi de saçlarım. Dipler cıktı cokk kötü arkadaslar yaaa. Napcaz ? :))

benim de hamilelikten önce bol gelen bir pantolunum vardı... onunla idare ediyodum... o da sıkmaya başladı 16.haftamda.... hamile kıyafetleri çok pahalı gerçekten... iki tane pantolon aldım uygun fiyata.... fabrika satış yeri imiş.. bi de eşim tutturdu tulum al diye... allahtan kalın kumaşlı bi tane buldum... işimde de giyebileceğim klasik tarzda güzel bişi... tek pahalıya aldığım hamile kıyafeti bu olacak herhalde...

off ben çirkin hissediyorum kendimi,bel diye bişey kalmadı ve daha yolun yarısındayım.İki haftadır da hamile pantolonları giyiyorum.Ama üstüne gögüsten bollaşan tunikler giyiyorum.

Ya valla utanmasam simdiden giyecem.Daha 10 haftalik ama ne yapiyim zor tutuyorum kendimi simdiden hamile kiyafetleri aldim.Gormemisim iste :Roflol:

bende erken hamile kıyafeti giyenlerdenim:) nasıl oluyoda 25-26 haftalıkken karnınız çıkmadı şaştım valla:))

kızlar ben pantolon olarak düşük belli kotlarımı giydim şimdiye kadar ama artık oturunca rahatsız etmeye başaladı 1 tane pantolon aldım.üste gelince göğüslerim fazla büyüdüğü için uzunzamandır göğüsten altı bollaşan tunikler giyiyorum.saç diplerimde çıktı.keendimi bazen çok çirkin bazen çok güzel hissediyorum.delimiyim neyim laelaelaelaelae sırnaşık şey lülülülülülü

mrb arkadaşlar ben 2 aylık hamileyim hamile kalmadan öncede biraz göbeğim vardı ama şimdi biraz daha şişti sizce normaldir dimi sanki 2 aylık değilde 4 aylık gibiyim ama itiraf etmeliyimki budurum çok hoşuma gidiyor:dance

merhaba ben de 4,5 aylık hamileyim 3.ayımda hamile pantalonu giymeye başladım işim gereği devamlı oturduğum için daha rahat üstleri çok fazla değiştirmedim tayt ve tuniklerde çok rahat oluyor.

Arkadaşlar bende 13+3 haftalık hamileyim.Eski pantolonlar sıkmaya başladı.Off ne yapsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…