Hamile Kıyafetleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepsi çok güzel ama ben özellilkle elbiseyi çok yakıştırıyorum hamile bayanlara allah herkeze o kıyafeti giymek nasip etsin

her kez iyi guzel yorum yapiyorda bu kiyafetler nerde satiliyo onun bilgisi yok.benim ozellikle dugun icin abiye kiyafete ihtiyacim var istanbulda nerde guzel var biliyormusunuz? hamileyken cok dolasmak yoruyo bildiginiz varsa soylerseniz sevinirim.hamileyim diye dert ediyorum soyle sik gogus dekolteli ama uzun bir elbise ariyorummm .

çok cici şeyler bunlar çok beğendim.bende geçen gün elbiseyle pantalon aldım.ne rahatmış hamile giyimi yaaaa.göbişim sıkışmıyo hiç.

Çok hoşuma gitti ya hemen göbüşüm çıksın ben de hemen bunlardan giyeyim istiyorum:CüvCüv:sositososito ınsan hevese geliyor:lepi:

ay bayıldım yaa çok hoşlar ama burdan bakıyorum almaya gititm mide bu tür bulamıyorum ki....

bayıldım hayran kaldım bir an önce anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende giyebilcekmiyim acaba bu hamile kıyafetlerini ... mafoldumben senağlama

ılk defa bu hafta aldım 2tane hamile pantolonu biri kot biri kumaş inş.güzel günlerde giyerim.Ama elbiseleri görünce burda gözüm kaldı:kedi:

bayılıyorum bu hamile kıyafetlerine ya,
gözüm yemiyor ikinciyi doğurmayı,
yoksa hem karnımdaki tekme atışlarını tekrar hissetmek
ve bu güzel kıyafetler için hamile kalmak isterim:CüvCüv:
aman yok şeytana uymamak lazım
...

arkadaşlar bu baskılı tshirtleri nerde bulabılırım. anne karnında suda ördek yüzdüren bebekli tshirtü çok beğendım. ama mağaza ve marka yazmıyo??

[/URL]

bu kot takımdan benim var :icecream:

tişörtlere bayıldım harikakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…