Hamile Kıyafetleri

pretty_angel

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
224
3
641
İstanbul
Kızlar hamile kıyafetlerini nerden alıyorsunuz? Kaçıncı ay almaya başladınız? 3. ayımdayım ama benim basenler, göbek büyüdü artık normal kıyafetlerimle pek rahat değilim. Özellikle çalışan hamile kıyafetleriyle ilgileniyorum. Hani ne kadara, nerden ve nasıl şeyler almak lazım? Son bahar, kış gelecek filan bunları da düşünerek cevaplarsanız sevinirim. opuyorumnanaktan

hamıle kıyafetlerı el yakıyor walla ben 1-2 beden buyuk almayı dusunuyorum. zaten calısmıyorum sureklı dısarda da degılım 1-2 temız bayramlık seyranlık temız seyler alırım onun dısında bedenlerı buyultcem walla :CüvCüv:

Çalışan kıyafetine baktım netten biri 148 TL diğeri de 178'di. Uyduruk olanları da tek parça 70, 80, 90.. Bu kadar millet hamile kalıp ne giyiyor :CüvCüv:

valla ben özel olarak bişi almayı planlamıyorum zaten hep 2 senedir drapeli bluzlar moda 2 tanede hamile pantolonu aldımmı tamamdır bu iş....

ben3aydan ıtıbaren gıymeye basladım 4sene once ılk hamılelıgımden kalma ıkı pantolonum var tunıklerımde var onları gıyıyorum ozaman bıle 50 mılyona almıştım 1kot pantolonunu sımdı el yakıyor fıyatlar bırde ablamın pantolonunu ıstedım oda verdı sagolsun robadan penye aldım ıdare edıyorum cevremdede herkes bırbırıne verıyor oyle ıdare edıyor pek dışarı cıkmıyorum zaten ama bayrama guzel bır kıyafet alırım heralde:CüvCüv:

ben 2 tane pantalon aldım biri kot biri kumaş alt giyimde mecbur alıyosun ama üst giyimi xl ve xxl olan thisortlardan aldım onları giyiyorum hamile kıyafaeti diye dünyanın parasını veremem pantalonları bile mecbur kalmasam almazdım bu arada ümraniyede bi hamile giyimden aladım kot 80 kumaş 60 liraya.

ben de bir iki beden büyük alıp idare ettim şu zamana kadar
alt ve üst 6.aydan sonra naparım bilemiyorum daha da kocaman
bir karmın olursa......

aman çok ğahalı ya ben bayrama kadar eşofman ile idare edicem bayramda güzel cici alıcam karnım büyürse baya kot elbise düşüyom zaten şubat sonyunda mart başında dogurucam o zamanda kilotlu çorap uzun kazaklarla idare edicem çok para vermem giydiklerimiz haram bi da giyemicez

artık birçok kıyafet hamile kıyafeti gibi zaten..ama eğerki girdiğimiz mağaza yada site herneyse hamile adı altında olunca fiyatlar uçuyor.gerek yok bence.bol kıyafetler robadan şeyler çok moda.onlarda alırız.ben böyle düşünüyorum.

saun yaz donemı oldugu ıcın bol elbıseler gıyebılırsınız.ben oyle yapıyorum.bır cok bluz ve gomlekler robadan herzaman gıyılebılecek tarzda.kasıklarda kalan ve belı cok ınce lastıklı eteklerde suan cok.hem pazarda hemde bır cok magazada mevcut.ben bayrama alacagım hamıle kıyafetı ve kıslık hamıle kıyafetı alacagım...

valla eminönünde çok ucuz hamile kıyafetleri...ben kot pantalon aldım 30 milyon...pazardanda bol paça penyeden pntalon aldım 12.5 milyon...normal kıyafet satan mağazadan bol tarz uzun elbise aldım onlarda sanırım 25 milyondu...bencede gerek yok pahalı kıyafetler almaya...ucuzada şık olunabiliyor...bebişlerimize bir şeyler alırız o paralarla...

bende pazardan 3 metre kumaş aldım 5 tlye,7,5 tl terzi dikmek için aldı.3 tane farklı kumaş aldım.biri keten,biri normal pamuklu biri de kaşe.çok ta rahat.üzerime de moda olan bol tuniklerden aldım tanesi 7,5tan pazardan.ki kendim de kiloluydum.hamilelikte şu an(8.aydayım)4 kg aldım.eski kıyafetlerimde boldu.idare edip gidiyoruz.hiiiiç kıyafedte boşa para vermeyin bence.bebekler içinde bir şey almayın erken dönemde, alacağınız kıyafet paralarını şimdiden kumbaraya atın,8-8.5 ayda açın istediğiniz kadar alın.ne olacağı belli olmuyo çünkü.

kızlar ben hıc hamıle kıyafetı veya pantolonu almadım zaten hava sıcak bıkactane elbıse aldım kadıkoy salı pazarından tanesı 10tl. ayrıca hamılelıkten sonrada gıyebılcegım modellerde ıcerenkoyde bı magaza var buyuk beden olan hersey 10tl. saolsun esımde bahcıvan aldı kot oda 10tl ayarlanabılıyor beli anlıcagınız kıyafete para harcamadım hamıle kıyafetıne vercegım parayı bebegımın eksıklerını alırım gercekten cok pahalılar ama allah kısmet ederse inş bayramda yıne aynı hamılelıkten sonrada gıyebılecegım bol elbıse almayı dusunuyorum.

Arkadaşım da bana 3 tane pantolon verdi. Çok kullanılmamış. Üst giyim içinde salaş moda artık. Onlarla idare ederim sanırım.

hamilelikten önce benim zaten fazla kilom ve göbeğim vardı. kıyafetlerimin çoğu göğüs altındna bollaşan bluzlardan oluşuyor. son aylara kadar onları kullanabilirim. ama hep çok özenmişimdir bahçıvan tarzı kot tulum ve şık bir hamile elbisesi almak istiyorum. bayramlarda alırım onlarıda olur biter:)

Ben acaip hevesliyim şu hamile kıyafetlerine paraya kıyıp alıcam zemuszemus Esprili bodyler var çok tatlı, önünde çizgi film şeklinde bi ultrason görüntüsü: coming soon yazıyor, ya da şirin bi bebek altında first time mummy yazısı :ecrin_bebek: Tamam sonra giyemicem belki ama bence bu gelinlik gibi bişey hayatımda 1 defa giyeceğim (ben tek çocuk düşünüyorum da :)) O yüzden özel birşey gibi geliyor. Ama elbise vs. dışında dar vücudu saran triko kazaklar alıcam karnımı belli eden, çok özeniyorum öyle giyinenlere çok şeker oluyo :CüvCüv:

Ama daha sadece 5 haftalık hamileyim en azından 2,5 ay daha bekleyeceğim bunun için sanırım :kedi:

e...hamile giyimden yeni aldım etek bir tanesi 79 birtanesi 69 bir bluz aldım 89...birde bayrama şık birşey düşünüyorum artı bayram sonrası eşimin kardeşinin dügünü var ve kuzenimin arkadaşımın sırayla dügünleri var ben battım yani:)))hamile giyim gerçekten pahalı...

çok güzel ekose gömlekler eşortman altları elbise tarzı şeyler var.hiç degmez 150 veripte 5 ay aynı şeyi giymeye.2 beden buyuk al degısık degısık gıy.öncedenmıs o bır randa elbıseyle baslayıp doguma kadar gıtmek.:) ben zaten sısman hamıle kaldım sorun yok sımdıdılk evdekı xl ılerle ıdare edıyorum:)

Back
X