herkese merhaba. umarım tüm hamileler sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alırlar. siteyi uzun zamandır takip ediyorum. ben de 17 haftalık hamileyim. 2 hafta önceye kadar kıyafetlerime sığıyodum ancak artık oluyor. bugün torium daki ebru maternity den 2 tane kadife pantalon aldım. normalde tanesi 100tl imiş ancak indirim reyonundan aldım tanesini 50tl ye. kalın, rahat, kalıbı da gayet güzel duruyor. malum hamileliğin büyük kısmı kış aylarında geçeceğinden ve çalıştığımdan 1siyah 1de kahverengi aldım, görümcem de klasik tarzda ve kışlık kendi giyidiği hamile pantalonunu vermişti sağolsun, bu üçü beni doğuma götürür herhalde diye düşünüyorum. doktorlar göbeği örten hamile külodu giyiyin diyor ama bugün sordum birkaç yere onlar da çok pahalı,ebruda 3 lü paketi 35 tl idi. şimidilik almadım ama ileride düşünebilirim. lcw de fiyatlar uygun ama şöyle kışı geçirebilecek bir pantalon veya üst yoktu. kıyafet kuralları gereği iş yerinde kot giyemiyoruz, klasik pantalonları da çok ince ve kumaşı çok kalitesiz, üst grup ta incecik penyelerden oluşuyor. bence lcw daha çok yaz ve ılık hava hamilelere hitap ediyor. haa bi de trikolikten 20 şer tl ye 2 tane tunik aldım çok güzeller ve çok da ince değil. hırka konusunu halledemedim bir iki yerde vardı ama 100tl fiyatlar. büyük beden satan yerlere bakmak lazım galiba.