Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün gibi. İlişkiden sonraArkadaşlar kasıklarıma ağrılar giriyor ve vajinamda hafif ağrı olup geciyor arkadaşlar hamile miyim ya da kac günde oluşum oluyor ne olduğunu anlamadım
Bu ağrılar ne peki anlam veremedim15 gün gibi. İlişkiden sonra
Benim 1 eylülde adet bitmiş 17 eylülde vajinamda batma hissi sanki oyuluyor gibiydi kısa süreli oldu sonra kasıklarda. 3 gün sonra da testte pozitif gördüm. Vücudunuzu iyi tanıyorsanız anlaşılıyor gebelikBu ağrılar ne peki anlam veremedim
Benim vücudumda asla kasık ağrısı falan yaşamadım adet dönemim cinsel ilişkiden sonra geç başladı erken bitti 19 başladı 22 de bitti 23 de ilişkiye girdik 3 defa korunmadıkta adet dönemime daha çok var sebepsiz yere başıma ağrilar giriyor test yapsam mı ki yada nasıl yapılır hic bir bilgim yokBenim 1 eylülde adet bitmiş 17 eylülde vajinamda batma hissi sanki oyuluyor gibiydi kısa süreli oldu sonra kasıklarda. 3 gün sonra da testte pozitif gördüm. Vücudunuzu iyi tanıyorsanız anlaşılıyor gebelik
23 ten başka olmadıysa ilişki, hamile ihtimali düşük. Yumurtlama dönemi önemli olan. Bazen üşütmeden de olur ağrı. Gebelik testi için erken ama bence hamile değilsiniz eğer başka günler ilişki olmadıysaBenim vücudumda asla kasık ağrısı falan yaşamadım adet dönemim cinsel ilişkiden sonra geç başladı erken bitti 19 başladı 22 de bitti 23 de ilişkiye girdik 3 defa korunmadıkta adet dönemime daha çok var sebepsiz yere başıma ağrilar giriyor test yapsam mı ki yada nasıl yapılır hic bir bilgim yok
Oldu23 ten başka olmadıysa ilişki, hamile ihtimali düşük. Yumurtlama dönemi önemli olan. Bazen üşütmeden de olur ağrı. Gebelik testi için erken ama bence hamile değilsiniz eğer başka günler ilişki olmadıysa
Can arkadaşlarım, hamile olan yada doğum yapan annelerim, 3 gündür hamile olduğumu biliyorum. Gülerken, uzanırken yürürken uyurken düz yatarken eğilirken kalkarken çok korkuyorum birşey olacak diye. Kan testi yarın ancak verebilicem. Bana yapmam gerekenleri, önerilerinizi fikirlerinizi yazar mısınız,Benim 1 eylülde adet bitmiş 17 eylülde vajinamda batma hissi sanki oyuluyor gibiydi kısa süreli oldu sonra kasıklarda. 3 gün sonra da testte pozitif gördüm. Vücudunuzu iyi tanıyorsanız anlaşılıyor gebelik
Kanda çıkınca gebelik sağlık ocağına gidin genel kan tahlili yapılıyor. Bir de sma testi de yaptırın sağlık ocağında isterseniz ben yaptırdımCan arkadaşlarım, hamile olan yada doğum yapan annelerim, 3 gündür hamile olduğumu biliyorum. Gülerken, uzanırken yürürken uyurken düz yatarken eğilirken kalkarken çok korkuyorum birşey olacak diye. Kan testi yarın ancak verebilicem. Bana yapmam gerekenleri, önerilerinizi fikirlerinizi yazar mısınız,![]()
Ama testi nedir acaba?Kanda çıkınca gebelik sağlık ocağına gidin genel kan tahlili yapılıyor. Bir de sma testi de yaptırın sağlık ocağında isterseniz ben yaptırdım
En az 10 gun sonra kanda cikarArkadaşlar kasıklarıma ağrılar giriyor ve vajinamda hafif ağrı olup geciyor arkadaşlar hamile miyim ya da kac günde oluşum oluyor ne olduğunu anlamadım