Hamile misafirlerim.

Gelecek misafirlerin karakterlerini bilmiyorsun sanirim.
Ben gelmis olsam sana misafirlige,bebegin yoksa inan hamileligimden bahsetmem birsey sorulmadigi surece.
Umarim ince dusunceli insanlardir.
Sen onlari iyi agirlamaya bak,Allah senin yuzunu tez zamanda guldursun canim:dua:

Hangi ilk mesajım canım.. sen galiba bu topiği ben açtım sandın gibi bence en başından oku canım... kıskanan ben değilim...
Ayy inanmıyorum ! Ben seni niye etiketlemisim ki :oops: özür dilerim ..
Neyse konu sahibi üstüne alınsın o zaman söylediklerimi. Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla :süslü:

Önce kısaca durumumdan söz edeyim..
2 senedir yolunu bekledigim bebeğim gecen ay kimyasal gebelikle ayrıldı benden .. Gecen aydan bu yana psikolojik olarak pek iyi değilim. Herkesten uzaklaştım cünkü cevremde herkes hamile :KK43: bu sekilde biraz daha iyi olmaya basladim. Aklıma gelmiyor, artik hayatima ve eşime odaklanmaya başladim..
Derken yarın misafirlerim gelecegini ögrendim. Eşimin 2arkadaşi ve eşleri. Biri 8aylık, biri 5aylik hamile.. Pek samimiyetimde yok acıkcası. Meraba meraba yani.

6Ay once eşimin işi gereği oturduğumuz şehre 5saatlik uzaklıkta bir köye tayinimiz çıkmıştı. Ve haliyle misafirler yatılı. Sanirim 1hafta kalacaklarmış..
Simdiden düşünmeye başladım, ya yaralarım tekrar açılırsa :KK43: benim o kızlarla ne muhabbetim olabilir ki 1hafta boyunca.. Ne yapacam ben akıl verinnn
...
Öncelikle hiç canını sıkma. Ben de kimyasal gebelik geçirdiğim dönemde hamile görmeye tahammül edemiyordum. Ama hamile kaldıktan sonra anladımki çok boş yere canımı sıkmışım. Genelde kimyasal gebelikten kısa bir süre sonra hamile kalınıyor. Onların tecrübelerinden faydalan derim.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda evlat nasip olsun amin. Şimdi karamsar olma duyanda rahimin alındı sanır. Yine olur inşallah.
Benimde hamile olduğumu öğrenen arkadaşım uzun zaman benimle görüşmedi. Onunda çocuğu yoktu düşünmüyoruz diyorlardı. Doğum yaptım görmeye gelmedi. Mevlid yaptım onada yok. Oldu bebek 6aylık sonunda geldi utanma pazarı. Eşlerimizde dost çok yakın. Dedim nerdesin çocuk büyüdü aşkolsun felan demezmi. Benim çocuğum olmuyor tüp bebek denedik tutmadı. Senin hamle olmandan sonrada denedik olmadı. Kıskandım üzüldüm dedi. İnan hiç bilmiyodum. Borçlarımız var çocuk için erken diyolardı 2senelik evlilerdi. Neyse çok üzüldüm tabi şok oldum. Geldiği gün bebeğimi öptü sarıldı kokladı Allah banada nasip etsin dedi bende dua ettim koklaştık.
Üç ay geçmedi hamile kaldı tüp bebek şimdi kızı var.
Demem oki ne olur iyi düşünün içinizi temiz tutun Allah sabrınızı sınıyor imtihan.
Şimdi ise ben yeni düşük yaptım.hepimizin imtihanı napalım dünyanın sonumu hamdolsun.
Misafirlerine durumunu anlat dertleş ki senin hiç derdin yok hemen kalabilirsin. Vesvese vermiş şeytan içine estağfirullah de kalbini temiz tut inşallah.

Arkadaş ne güzel anlatmış.
Olması gerektiği gibi davran.
Sana hava atmak için gelmiyorlar ya.
Ayrıca son durumlar ne, konu başına bakamadım ama gelişme olarak birşeyler yazarsanız......

Back
X