• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygunsuz Misafir

Arkadaşı küsmesin diye senin taviz vermeni bekliyorsa sen hayat arkadaşı olarak küs. Herkes bir yerini fark etsin.
En sinir olduğum durumlardan biri eşiyle arkadaşını aynı kefeye koyup, bir de arkadaşının hatrı daha ağır basan insanlar. Ayıp ya, karın o senin, evine gelip ileri geri konuşan iki insandan daha mı değersiz. Bu olay özelinde demiyorum sadece ama arkadaşla eşi böyle tokuşturan insanlara aşırı sinir oluyorum, çapsızlar

En sinir olduğum durumlardan biri eşiyle arkadaşını aynı kefeye koyup, bir de arkadaşının hatrı daha ağır basan insanlar. Ayıp ya, karın o senin, evine gelip ileri geri konuşan iki insandan daha mı değersiz. Bu olay özelinde demiyorum sadece ama arkadaşla eşi böyle tokuşturan insanlara aşırı sinir oluyorum, çapsızlar
Konu sahibininin eşinden bağımsız olarak kesinlikle çok haklısınız diyorum. Bir de hatır gönül geçtim , arkadaş için eşi kıranlar var onlar bambaşka bir boyut. 🤦

Bu sabah arkadaş aradı yorgundum zaten açmadım, mesaj atmış biraz dinlendim ve bir plan yaptım, nasilsin napiyorsun demiş cevap verdim bugün evde olmadığımı söyledim, gezmeye gideceğim bugün eşim de kendi arkadaşlarıyla plan yaptı dedim. Sen nasılsın napiyorsun tatlım dedim, Daha sonra bakın hâlâ cevap yok. Evde olsam cevap gelecekti belki 🤷 Çok güzel oldu haftaya da kendi kardeşimle plan yaptık bize gelecek birlikte denize gideceğiz. Ondan sonraki haftasonu da üniversiteden arkadaşlarım gelecek ve sonra yaz bitiyor zaten 😁

Bu sabah arkadaş aradı yorgundum zaten açmadım, mesaj atmış biraz dinlendim ve bir plan yaptım, nasilsin napiyorsun demiş cevap verdim bugün evde olmadığımı söyledim, gezmeye gideceğim bugün eşim de kendi arkadaşlarıyla plan yaptı dedim. Sen nasılsın napiyorsun tatlım dedim, Daha sonra bakın hâlâ cevap yok. Evde olsam cevap gelecekti belki 🤷 Çok güzel oldu haftaya da kendi kardeşimle plan yaptık bize gelecek birlikte denize gideceğiz. Ondan sonraki haftasonu da üniversiteden arkadaşlarım gelecek ve sonra yaz bitiyor zaten 😁

Dikkat edin de anahtarı bize verin demesin bu yüzsüzlükle

Planını yapmış sizi de bilgilendirmek için aramış yani 🤦‍♀️

Ev sizin eviniz hayat sizin hayatınız. İstemediğiniz rahatsız olduğunuz şeyi söylemeye utanacak brsey yok. Çok samimi arkadaşınız olsa hadi neyse belki bir iki olabilir bu durum ama ne senin ne eşinin çok yakınıda değilmiş, bu ne rahatlıktır, ne arsızlıktır. Emrivaki yatağım hazırmı ne demektir ya?? Açık açık net net söyleyin. Siz değil o utansın ama sanmıyorum utanacaklarını.

Mesajı yukarıdan görüp beğenmeyince okumama sinsiliği nerde görsem tanırım çünkü ben de yaparım. Sen de iyi yapmışsın kız afferim. 😂

Program yapmasan bile yapmis gibi göster açıkça konuşamıyorsan.Whatsappta var mi bilmiyorum bu özellik ama bu kisi eğer facebook kullanıyorsa storylerinize bakıyorsa ordan sadece bu kişinin göreceği şekilde paylaşın..(Facebookta story bölümünden gizliliği tiklayip özeli seçin sadece bu bayani seçin) o zaman sadece o görür anlar:) Bu sekilde ustune alinmamasi gereken kişiler de bosuna alınganlık yapmaz. Üzerine "Ay özellikle de yatili misafirler" diye yaz 😁
PicsArt_07-31-09.12.28.webp

Bence eşinizi olaya dahil etmeden o adamla kırıcı bir şekilde konuşmalısınız. Maalesef sert bir dil kullanmadan anlamıyorlar.

Bence eşinizi olaya dahil etmeden o adamla kırıcı bir şekilde konuşmalısınız. Maalesef sert bir dil kullanmadan anlamıyorlar.
Eşim de bundan korkuyor zaten yoksa kadına hayır demem sen değil kankasına laf etmemden. Sen söylemezsen ben söylerim dedim ya bakalım..
Bir yandan da yüz yüze bakıyoruz ne bileyim gaddar hissediyorum kendimi, aynısı bizim başımıza gelse onlar evlerini açarlardı ben çok fenayım galiba. 🙄

2 günde o eski hanımcık, naif feruzecerci gitmiş yerine keskin cevaplar veren biri gelmiş.
Harikasınız konusahibi💐

Eşim de bundan korkuyor zaten yoksa kadına hayır demem sen değil kankasına laf etmemden. Sen söylemezsen ben söylerim dedim ya bakalım..
Bir yandan da yüz yüze bakıyoruz ne bileyim gaddar hissediyorum kendimi, aynısı bizim başımıza gelse onlar evlerini açarlardı ben çok fenayım galiba. 🙄
Bunu sonra okudum aynı çizgiyle devam edin yoksa daha çok kullanırlar sizi.

Haftasonu geçti arkadaştan ne bir mesaj ne bir arama, resmen haftasonu gelemeyeceksem hiç aramayayım demek gibi oldu... Oh çok şükür bu dertten de kurtulmuş oldum :)) İçim rahatladı, direkt bir konuşmaya gerek kalmadan kurtulmuş oldum. Ayrıca bariz bir nezaketsizlik oldu bana karşı, haftasonu başka planım olduğu için cevap yazmadı, o sebeple benim de bir dahakine apaçık müsait değilim deme nezaketsizliğini gösterme hakkım doğdu.

Haftasonu geçti arkadaştan ne bir mesaj ne bir arama, resmen haftasonu gelemeyeceksem hiç aramayayım demek gibi oldu... Oh çok şükür bu dertten de kurtulmuş oldum :)) İçim rahatladı, direkt bir konuşmaya gerek kalmadan kurtulmuş oldum. Ayrıca bariz bir nezaketsizlik oldu bana karşı, haftasonu başka planım olduğu için cevap yazmadı, o sebeple benim de bir dahakine apaçık müsait değilim deme nezaketsizliğini gösterme hakkım doğdu.
Hala nezaket karşılaştırması mı yapıyorsunuz, nazik olana nazik davranılır, boşverin gitsin nezaket falan düşünmeyin artık

Back
X