• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygunsuz Misafir

Siz hayır diyemiyorsunuz burda biz kanser oluyoruz. Eşşek kadar insanlarsınız açıkça söyleyin işte. Kullanıyorsunuz resmen bu ne. Ters cevaba alıştıkları halde hala geliyor olamazlar gelirlerse de almayın içeri. Zorla girerse de polis çağırın. Alın size tüm çözümler.

Arkadaşım evime gelebilir, evimde sevişebilir buraya kadar sorun yok. İnsanların sevişmesini iğrenç bulmuyorum. Ama bu iş çok sık oluyorsa, emrivaki yapılıyorsa orada bir dur derim. Ama öyle pasif agresif bir tavırla ya da araya eşimi sokarak değil direkt arkadaşımla konuşurum durumu. Evimde sevişecek kadar yakın bir ilişkim varsa konuşabilirim de sanıyorum.
Çok saçma evinizde koltuklarda leke bırakacak kadar duyarsız sorumsuz arkadaşlarınızın sevişmesi normal mi size göre? Kullanılıyor konu sahibi besbelli bu arkadaşlık değil kimse kusura bakmasın

Çok saçma evinizde koltuklarda leke bırakacak kadar duyarsız sorumsuz arkadaşlarınızın sevişmesi normal mi size göre? Kullanılıyor konu sahibi besbelli bu arkadaşlık değil kimse kusura bakmasın
Allah aşkına şu yorumları okuyun, anlayın, anafikri çıkarın sonra yorum yapın.

Eşim de bundan korkuyor zaten yoksa kadına hayır demem sen değil kankasına laf etmemden. Sen söylemezsen ben söylerim dedim ya bakalım..
Bir yandan da yüz yüze bakıyoruz ne bileyim gaddar hissediyorum kendimi, aynısı bizim başımıza gelse onlar evlerini açarlardı ben çok fenayım galiba. 🙄
Siz fena falan değilsiniz onlar fırsatçı, 1 2 3 tamam, ama misafir varken gelip kalmak, yatağımı hazırla demek suistimale giriyor. Ayrıca ben onların kuzu kuzu yattıklarına da inanmıyorum. İlk iki seferde belki ama 3 ve sonrasında kesinlikle hayır. Adam çocuğu görsün diye getiren çocuğu babasına bırakıp size yalnız gelir veya çocukla baba sizde kalırken o başka yer bulur kendine. Her seferinde planınız olduğunu söylemek fena fikir değil ama yukarıda bir arkadaşın paylaştığı durum resmini de kullanın bence, bunlar işi arsızlığa vurmuş çünkü

Haftasonu geçti arkadaştan ne bir mesaj ne bir arama, resmen haftasonu gelemeyeceksem hiç aramayayım demek gibi oldu... Oh çok şükür bu dertten de kurtulmuş oldum :)) İçim rahatladı, direkt bir konuşmaya gerek kalmadan kurtulmuş oldum. Ayrıca bariz bir nezaketsizlik oldu bana karşı, haftasonu başka planım olduğu için cevap yazmadı, o sebeple benim de bir dahakine apaçık müsait değilim deme nezaketsizliğini gösterme hakkım doğdu.
Ohhh, çok iyi yapmışsınız.
Bu yaptığı şey bile hangi amaçla size yanaştığını gösteriyor zaten.

Niyeti bozmayıp ne yapacaksınız apaçık sevişmeye geliyorlar işte. İğrenç. Ben o koltuğu atarım.
Koltuğu sildim, atmaya kıyılacak bir koltuk değil çok beğenerek almıştım o takımı ki ben bile doğru düzgün oturmamıştım daha üzerine misafir odası diye :(

Misafirim var diyorsunuz benim için sorun değil diyor bu nasıl bir yüzsüzlüktür? Tavrınızı koyun, gelmesinler.
Bencede bu nedir ya. İyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek. Bayır iyi niyeti neden suistimal ediyorsun. Sevgilin var eski eşinle nasıl yatılı kalıyorsun hemde günlerce.Çok saçma aynı şekilde adam 2 sinde de azıcık akıl yokmuş gerçekten. Bu defa ciddi tavır koyun lütfen

Barıştırma niyetiyle davet edince ilk birlikte kalışları size tatlı bile gelmiş olabilir ama sonradan sizin iyi niyetiniz açıkça suistimal edilmiş belli ki. Kız kardeşiniz gibiler gerçekten polyanna. Her şey ortada yahu ne güvenmesi, sığınması? Samimi davrandığınız zamanlarda dediği ihtimal olabilir ama artık siz de soğuk davranıyormuşsunuz. O buna karşılık emrivakîye devam ki ne kadar samimi de olsanız bu sınır ihlali demektir. Geliyorum tavrından hoşlanmıyorum ben, müsaitsen gelebilir miyim olmalı doğrusu.

Ve aynısını geçtiğimiz günlerde yaşadım. Farklı bir şehirde yaşayan bir kız arkadaşım 5 gün sayıp şu şu günler sende kalacağım dedi. Üstelik erkek arkadaşımla yaşıyorum ben. Tek benim evim de değil. Olsa da rahatsız olurdum. Yani kurmuş planı her şeyi kafasında. Çok ayıp geliyor buna.

birinin evinde taş çatlasın 2 günden fazla kalmayı da dehşet saçma buluyorum.

Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
bu insanların işi gücü var , ne bakıma nede maddi desteğe ihtiyaçları yok . buna rağmen sizi kullanmaları hoş değil.

Konu sahibi baskın basanindir mesajina cevap vermedi budaha mesaj at neoldu falan diye carlasin sana sende evimi acarken iyiydimde acmayinca mi kotu oldum de bas engeli yada cvp vermedi diye bas engeli neden derlerse mesajimi gorup gunlerce cevap yazmadi alindim de yapistir ordan magdur edebiyatini :))) iletisim olursa gonlunu almaya calissinlar :)

Ay guncellemeden sonra kusura bakmada eşin 2cift lafi hakediyor. Öyle eşin kalibina tukureyim yan odamda ahlaksizlar sevisecekler(kb bu ahlaksizliktir genelev gibi kullaniyorlar evinizi) eşimde belki salyadır nasil gelme derim diyecek he jsjdddjdjd ver eline bezi igrenmeden silebiliyor mu koltuklari midesiz herif. Insan nasil mirin kirin eder ya arkadasi evinde sevisirken karisi rahatsiz olmuşken daha nasil mirin kirin eder anlamam. Erkeklerde iyice midesiz olmaya basladi. Daha evinize sokmayın bu arsiz insanlari ben olsam hadi yallah baska kapiya derim ciddi ciddi siz birde kahvalti falan ismarliyorsunuz -.-
Kesinlikle çok haklı bir yorum. Bir erkek nasıl karisina başka herifin spermini temizletir anlamıyorum :kusmuk:

Eşimle ortak arkadaşım var. Kendisinin evine kesinlikle çat kapı gitmem, davet üzerine giderim.
Ancak arkadaşımız gel zaman git zaman bizim evimizi eski eşi ile buluşma yeri yaptı diyebilirim. Başlarda kendilerini barıştırmak için davet etmiştik ancak tuhaf bir biçimde gecenin sonunda evlerine dağılmak yerine bizde kalmayı tercih ettiler. Bunu sorun etmedik sonuçta biz baştan davet etmiştik.
Ancak son zamanlarda çat kapı gelip kalmaya döndü iş. Kimsenin günahını almak istemiyorum, misafir odasının koltuğunda beyaz beyaz lekeler fark ettim. Ne olduğunu bilmek bile istemiyorum!
Bu konu çok saçma ama nasıl diyeyim kimseyle de paylaşamam utanç verici kendi adıma (eğer aklıma gelen şeyse) niyetimi bozmak istemedim ancak mesafe koymaya da kararlıydım.
En son aradığında meşgule attım, mesaja dönmedim nasılsın tarzı bir mesajdı.
Daha sonra ben geldim akşama sendeyim dedi, misafirim var dedim hakikaten de vardı. Benim için sorun değil dedi. Daha sonra eski eşi de geldi ve birlikte kaldılar. Surat astım, niyeti bozup kalp kırmak istemiyorum ancak kendime dert edindim. Eşim de açık açık konuştu adama barışacaksanız barışın böyle buluşup birlikte kalmak neyin kafası şeklinde.
İkisinin de şuan açık bir ilişkisi var, burada kendime dert edindiğim nokta bizim evin kullanılması. Üstelik müsait olmadığımı belirtmeme rağmen. Yoksa kimsenin ilişkisi beni ilgilendirmez.
O günün üstünden iki gün geçti yeniden üstelik umarım yatağım hazırdır çünkü yine sendeyim şeklinde geldi. Emrivakinin dik âlâsı. Kendisini sevsem de emrivakiyi sevmiyorum, evimiz randevu evi gibi kullanılmaya başladı ya da ben öyle düşünmeye başladım.
Dün yine aradı arkadaşım yarın sizdeyim işlerim var orada dedi (ayrı şehirlerde yaşıyoruz ) ben de yarın müsait değilim yatılı misafirim var annem bizde kusura bakma deyip kapattım.
Bugün işteyken aradı, tam çıkışa yakın. Napiyorsun gel buluşalım dedi, plan yaptık eşimle gelemem deyip kapattım.
Kırıcı olmadan artık ne diyebilirim ne yapabilirim bilmiyorum umarım şu son iki günde kalma işine son verebilmişimdir.
Konuyu kardeşime açtım biraz, eşiyle kaldığı detayını söylememiştim sadece misafirim olsa da catkapi gelip kalıyor dedim. O da ne güzel kadın sana guvenmis kapını acmani istemiş ne var bunda dedi. Hakikaten bana güvenip samimiyetle mi geliyor yoksa kullanıyor mu artık bunu bile anlamıyorum.
İçime dert oldu o yüzden size yazmak istedim, sizce her geldiğinde kapımı açmalı mıyım yoksa şuan yanlış bir davranış içinde miyim? Vicdanım ve mantığım arasında git gel yaşıyorum.
Acik acik soyleyin tek gelinceksen buyur beklerim ancak eski esinle birlikte artik kabul edemem basta barisin istedik ancak bu is cok uzadi ve evimi bu sekilde kullanmanizi istemiyorum diyin.

Back
X