hamile miyiiiiiimmm

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Kızlar merhaba. Ben 1 haftadır baş ağrısı, kasık batması yaşıyordum. Adetime 3 gün var dayanamadım Ben az evvel test yaptım; 5-6 dakika sonra hayalet çizgi çıktı. Gittim hemen kan verdim yarım saat sonra çıkacak. Çok merak ediyorum. Yarım saat sonra neler olacak 😇 sizlerle de paylaşmak istedim. Ne dersiniz sizce ne olur?

Kızlar merhaba. Ben 1 haftadır baş ağrısı, kasık batması yaşıyordum. Adetime 3 gün var dayanamadım Ben az evvel test yaptım; 5-6 dakika sonra hayalet çizgi çıktı. Gittim hemen kan verdim yarım saat sonra çıkacak. Çok merak ediyorum. Yarım saat sonra neler olacak 😇 sizlerle de paylaşmak istedim. Ne dersiniz sizce ne olur?

Yarım saat geçmiş sonuç nedir

Olabılır o zaman neden olmasın ki hayırlısı olsun hakkınızda ☺️

Evet gozunuz aydın henuz cok yenı bekleyın dinlenin kendınızı yormayın sıhhatinize bakın ☺️

Ya hepinize çok teşekkürler 😄🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 şimdi o zaman 1 hafta sonra falan mi gideyim hastaneye

Ya hepinize çok teşekkürler 😄🙏🏻 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 şimdi o zaman 1 hafta sonra falan mi gideyim hastaneye
Yanı ben ogrendıgım de 2 haftalık tı beta hcg degerım 1445.6 cıkmıştı. Ama senın Adetinde bıle zaman varmış ondan boyle cıkmış. Benımkı gecmıs tı bıle hatta gec dollenme olmuş. Şükür herseyımuz yolunda.
Bir hafta sonra gidersin gittıkce artar degerlerın yukselır Dr zaten bilgilendirir sonra 5 6 haftalıkken kese gormeye gidersin derken 6 7 haftayken kalp atışı dıye devam eder ☺️☺️

Yanı ben ogrendıgım de 2 haftalık tı beta hcg degerım 1445.6 cıkmıştı. Ama senın Adetinde bıle zaman varmış ondan boyle cıkmış. Benımkı gecmıs tı bıle hatta gec dollenme olmuş. Şükür herseyımuz yolunda.
Bir hafta sonra gidersin gittıkce artar degerlerın yukselır Dr zaten bilgilendirir sonra 5 6 haftalıkken kese gormeye gidersin derken 6 7 haftayken kalp atışı dıye devam eder ☺☺
Ayyyy inşallah inşallah 🌸💋😍❤️❣️🌺🥰

Sonuç 16,77 çıkmış, yani 0-1 haftalık yazıyor. Bu durumda kesin gebelik değil mi

Evet canım benim ilk değerim 10 çıkmıştı 😊gözün aydın. Cokkk dikkat et doktorun bebeğini gorene bir riskin yok diyene kadar cok dikkatli ol

Evet canım benim ilk değerim 10 çıkmıştı 😊gözün aydın. Cokkk dikkat et doktorun bebeğini gorene bir riskin yok diyene kadar cok dikkatli ol
Evet bunu merak ediyorum , inşallah bir sıkıntı olmaz 🙏🏻

Back
X