hem üzüldüm hemde yazdığın cevaba güldüm,kıyamam) olsun zaten bu ay hamile kalsaydık eylül başı gibi doğurcaktık
benimde adetim 3 gün sürdü,keşke üstüne görmüş olsam
neyse hakkımızda hayırlısı..kısmet bidahaki aya artık..çalışmalara devam
Aaa evet ben de onu soracaktım,bende de aynısı oldu,regl oldum dedim ama 2 gün sürdü,sonra çoook hafif geldi,bu ne şimdi:26:
Sürekli kafanıza takarsanız bu iş olmuyormuş kızlar ya insan sürekli bebiş düşüncesinden ne yaparak kurtulabilir
valla bilmiorum cnm,bendüşünmekten uyuyamıyorumdeli gibi sabahlara kadar,kafayı yedim galba ki biz yeni çocuk yapmaya karar verdik ama ilk ayda bile olmayınca üzüldüm ben açıkcası.. :26:
ama artık takmamaya çalışıcam kafaya,sanki yıllardır çocuğum olmuyomuş gibi üzülmeye başladımAllahım aratmasın inş. herkese versin.. kısmet bu aya ,olmadı bidahaki aya 1 sene süremiz var nasıl olsa doktorların internette yazdığına göre :100: denemelere devam
canım öncelikle inşallah hamilesindir. kan testi yaptırmanı öneririm. idrar testi çok geç çıkıyor. ben kan testiyle öğrendiğimden yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra idrarda çok silik görebildim.
aaah ah aradan 5 ay geçti hala hamile kalamadım.yine 1 hafta gecikti hadi hayırlısı.üstüne üstlük rahim inceliği çıktı bide bende..adetimin başlangıcından itibaren 12.gündü 4mm çıktı.ince dedi ultrasondaki adam.tesadüf eseri gaz nedeniyle gitmiştim öle öğrendim.dünyam başıma yıkıldı.ama sanırım bunun bi çaresi varmış,östrojen hapımı ne varmış onunla kalınlaştırıyolarmış.valla bi hamile kalayım bi doğurayım şu veleti az sopamı yemicekbu ayda hamile kalamazsam doktora danıştım adetinin 2.günü gel test yapalım dedi vallahi özeniorum artık 3,5 yıllık evliyiz bizden sonra evlenen dünkü bebeler hemen hamile kaldı.kıskanmıyorum Allah var yukarda ama imreniyorum
oglumu tam 5 sene sonra kucagima aldim
suan 2 yasina 2 ayi kaldi
gecen ay korunurken hamile kaldim tam surpriz oldu
once sok olduk soku atlattik tam alistim hamile moduna girdim
ve gecen hafta bebisim dustu .. verende allah alanda .. sebebsiz sorgusuz nedensiz bize sadece dusen sabir
daha cok yenisin hayatini mahvetme .. ne kadar kafana takmassan o zaman oluyor
ben oglusumda kafayi yiyecektim neden olmuyor diye sorgulamaktan
tam umidimi kestim tamam artik benim asla cocugum olmayacak
bundan sonra asla ovulasyon hesaplamiycam, regl gunlerimi yazmiycam dedigim ayda ..herseyi biraktigim ayda hamile kaldim :)
rabbimin mucizesi oglusum
sabir guzelim sadece sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?