gazdir o guruldama.Kızlar iyi geceler bat 4 Mayıs ama kasığım da ağrı ve Ara ara beyaz koyu kivamli akinti yaşıyorum sizce neden bu hamilelik belirtisi mi aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarım da guruldama şeklinde hareketlilik varr
o kadar erken belli olmaz zaten daha yeni yeni dollenme oluyordur olsa bileKızlar iyi geceler bat 4 Mayıs ama kasığım da ağrı ve Ara ara beyaz koyu kivamli akinti yaşıyorum sizce neden bu hamilelik belirtisi mi aynı zamanda çok sık idrara çıkıyorum ve kasıklarım da guruldama şeklinde hareketlilik varr
o her zaman olan belirtiler daha ayin 24 uErken başlamış belirtiler ama olabilir. Kan testi yaptırın derim
Adet tarihime 1 hafta kala bu belirtilr oluo normalde. 2 haftadir var bende. Ama dediginiz gibi beklemektn baska yapabilicegim bisy yok.adet ile normal agrilar benzer sekildedir ! gununuzu bekleyin derim
Ya normalde hiç öyle şeyler yaşamadım çok şaşırdım bu defao kadar erken belli olmaz zaten daha yeni yeni dollenme oluyordur olsa bile
Aynı belirtiler bende de var, hayırlısı olsunYa normalde hiç öyle şeyler yaşamadım çok şaşırdım bu defa
benim de bat 4 mayıs aynı belirtiler var erkenden heveslenmek de istemiyorum ama insan da ister istemez kedini dinliyor sağ tarafımdan ağrı oluyor ve gaz sancısı sıkıntısı yaşıyorum. enfeksiyon mu yoksa başka bi durum mu bilmiyorumYa normalde hiç öyle şeyler yaşamadım çok şaşırdım bu defa
benim de bat 4 mayıs aynı belirtiler var erkenden heveslenmek de istemiyorum ama insan da ister istemez kedini dinliyor sağ tarafımdan ağrı oluyor ve gaz sancısı sıkıntısı yaşıyorum. enfeksiyon mu yoksa başka bi durum mu bilmiyorum
gögüs ucunda hassaiyet varsa olabilir canım benim bi önceki gebeliğimde adet belirtisinden farklı olarak gögüs ucu hassasyeti olmuştu. şu an ben de yok ama olursa test alıp yapıcam. daha erken mi belirtileri için onu da anlamıyorum ki psikolojik olarak mı ağrı hisssediyoruz acaba ama ben de akıntı başladı enfeksiyon değildir inşCanim benimde sol kasığımda ağrı ve batmalar oluyor daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım bazende göğüs uçlarım ağrıyor kaşınıyor bende coo umitlenmek istemiyorum ama ilk defa da böyle şeyler yaşayınca tuhaf oldum yani bide bu ay adetim bittiğinde süt buharı yapmıştım ben
Bende enfeksiyon var canım o yüzden de tereddutluyum ama enfeksiyon daki akıntıyla bu çok farklı ne bilim garip anam kafayı yedik bebek diye diyegögüs ucunda hassaiyet varsa olabilir canım benim bi önceki gebeliğimde adet belirtisinden farklı olarak gögüs ucu hassasyeti olmuştu. şu an ben de yok ama olursa test alıp yapıcam. daha erken mi belirtileri için onu da anlamıyorum ki psikolojik olarak mı ağrı hisssediyoruz acaba ama ben de akıntı başladı enfeksiyon değildir inş
Bende enfeksiyon var canım o yüzden de tereddutluyum ama enfeksiyon daki akıntıyla bu çok farklı ne bilim garip anam kafayı yedik bebek diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?