Aynen öyle canım söz geciremiyorum kendime düşünmicem diyorum ama yine olmuyor koku yanma herhangi bişey yok sadece ara ara kasık ağrım ve akıntı var iştesorma ya kendimizi herşeyle hazırladık bi de bebek gelseydi. Koku varsa kasıkta ağrı varsa enfeksiyon diyorlar bi de idrarda yanma varsa tabi çok mu acele ediyoruz acaba insanda kendine söz geçiremiyor ki
Amiiinn canım insallah hayırlı olsun seninde bebişin Allah sağa sağlım kucağına almayi nasip etsinCanim bendede ayni skntilar vardi bugun 8. Gun gecikmesi 4 gibi cok siddetli bi agri saplandi dusukde yapnca korkmustm ama geldi Rabbim kimseyi umutlandirip bos cikarmssn ins hamilesindir sen
Daha da10 gün var kendimize bir uğraş bulsak iyi olacak yoksa geçmeyecek gunler. Benim belim de De ağrı var şu an göğüs cuma hassasiyetini bekliyorumAynen öyle canım söz geciremiyorum kendime düşünmicem diyorum ama yine olmuyor koku yanma herhangi bişey yok sadece ara ara kasık ağrım ve akıntı var işte
Ya bi de cok isteyince psikolojik olabilir yasadigimiz agrilar ve belirtiler diolar. Erkn test yaptm bn. Negativ cikinca agrida kalmadi. ilk denememiz ama ben cok taktim kafaya olsun dieDaha da10 gün var kendimize bir uğraş bulsak iyi olacak yoksa geçmeyecek gunler. Benim belim de De ağrı var şu an göğüs cuma hassasiyetini bekliyorumo da olursa umutlanacam
Bu benim ikinci canım ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı aynı belirtileri yaşıyor gibiyim sanki ama dediğin gibi daha da çok erken göğüs ucunda hassasiyet başlarsa test yapacam yoksa psikolojik :)Ya bi de cok isteyince psikolojik olabilir yasadigimiz agrilar ve belirtiler diolar. Erkn test yaptm bn. Negativ cikinca agrida kalmadi. ilk denememiz ama ben cok taktim kafaya olsun die
Bat 30 nisan. Acaba yarin yine yapsam cikar mi. Kimin de cikiomus :) ben bebegimi ruyamda gordum. Ondan sonra gelmk istio heralde diyip istedim diledim onu allahtan. Gece yatmadan once allahim bi kerecik bna bebegimi gosteriri misin ruyamda die yalvardim rabbime. Cunku kaynım ruyasinda gormus digacak kizini. O gecenin sabahinda eltim bunu anlatinca cok etkilenip dua ettim aksam ve gordum oglusumu :)Bu benim ikinci canım ilk gebeliğim dış gebelikle sonuçlandı aynı belirtileri yaşıyor gibiyim sanki ama dediğin gibi daha da çok erken göğüs ucunda hassasiyet başlarsa test yapacam yoksa psikolojik :)bat in ne zaman arkadaşım adet geçmeden testte çıkmayabilir
Hamile misin :)Bence sabretmelisin adet günün 3-4gün geçtikten sonra bak tabi dayanabilirsenbende 5 Aydır bırakmıştım korunmayı ama hiç kafama takmadım Ne zaman ki adetimi geçti o zaman baktım
Evet canım :) Rabbim sana da nasip etsin inşallah sıkma canını rahat bırak Zihni'ni çok düşünme İnan ki öyle daha güzel olur herşey :)Hamile misin :)
Aminnn inşallah .ev hanımı mısın :)Bu ay gecmk bilmedi. Olumsuz gibime gelio ama allah buyuk. belirtide yok son bi kac gundur. Hayirlisi insaallah
Ewet ev hanimiyim.8 ay oldu ewleneli. Insaallah sag salim kucagina almak nasip olur :) dogumunda cok kolay olur umarim. Iste takiorum ben. Sinir oluorum kendimeAminnn inşallah .ev hanımı mısın :)
Amin canım Allah razı olsun kulun kula duası iyidir sana Ayetel kürsi okumuştum :) inşallah olur ama Rabbim onu bir zamana yazmış oda onu bekliyordur .bilerek sordum çok takıyorsun çünkü çalışıyor olsaydın bu kadar düşünmezdim kafan meşgul olurdu takılma lütfen oda hamile katlanamayan engel bilesinEwet ev hanimiyim.8 ay oldu ewleneli. Insaallah sag salim kucagina almak nasip olur :) dogumunda cok kolay olur umarim. Iste takiorum ben. Sinir oluorum kendime
Ayyyy cok mutlu oldum. :) Cok saol. Allah sendende razi olsun. Agzina saglik. :)) Esim istemio calismami. Cok direndim malesef adam nuh dio peygamber demio. o kadar kati ki bu konuda. Ama cok sukur esim iyi simdilik bi skntimz yok. Hepimiz yuvmizda mutlu mesut olalm. Bebislerimizi buyutelim insaallahAmin canım Allah razı olsun kulun kula duası iyidir sana Ayetel kürsi okumuştum :) inşallah olur ama Rabbim onu bir zamana yazmış oda onu bekliyordur .bilerek sordum çok takıyorsun çünkü çalışıyor olsaydın bu kadar düşünmezdim kafan meşgul olurdu takılma lütfen oda hamile katlanamayan engel bilesin
Az kalmış adet gününe canım biraz daha sabretmeye çalış benim kaşık ağrım fazla oluyor umarım kist fln değildir bugün bi dr gitcem bakalım inş güzel haberlerini alırım duacınım Rabbim aratmasın en yakın zamanda nasip etsinAyyyy cok mutlu oldum. :) Cok saol. Allah sendende razi olsun. Agzina saglik. :)) Esim istemio calismami. Cok direndim malesef adam nuh dio peygamber demio. o kadar kati ki bu konuda. Ama cok sukur esim iyi simdilik bi skntimz yok. Hepimiz yuvmizda mutlu mesut olalm. Bebislerimizi buyutelim insaallah
Insaallah kist deildir. Zahmetsizce hamile kalirsin. Allah buyuk cnm. Ben haber veririm tabi. Sen de doktor ne dediyse sonuc neyse bizimle paylas. Dualarm seninle.Az kalmış adet gününe canım biraz daha sabretmeye çalış benim kaşık ağrım fazla oluyor umarım kist fln değildir bugün bi dr gitcem bakalım inş güzel haberlerini alırım duacınım Rabbim aratmasın en yakın zamanda nasip etsin
Amin inşallah evin kendininse boşver otur evde :)Ayyyy cok mutlu oldum. :) Cok saol. Allah sendende razi olsun. Agzina saglik. :)) Esim istemio calismami. Cok direndim malesef adam nuh dio peygamber demio. o kadar kati ki bu konuda. Ama cok sukur esim iyi simdilik bi skntimz yok. Hepimiz yuvmizda mutlu mesut olalm. Bebislerimizi buyutelim insaallah
Ewet ev kendimizin. Allah olmayanlara daha guzelini nasip etsinn insaallahAmin inşallah evin kendininse boşver otur evde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?